Saturday, 14 April 2012

Hoe te om Uw Oren Gauge

'Hoe je oren te peilen?' is een van de alom gestelde vragen van mensen die willen gelijke tred te houden met de steeds veranderende mode trends. Nou, het dragen van grote oorbellen in en veel mannen en vrouwen hebben geen oor piercing grootte groot genoeg is om oorbellen aan te passen met grotere berichten. Een ideale optie is om je oren profiel en de grootte van het gat groot genoeg om de posten van de gewenste oorbellen geschikt te maken. De volgende rekening beschrijft in het kort alle stappen over hoe om te meten je oren jezelf. Ze verrichten en krijg je een trendy en stijlvolle look. Lees meer over gemeten oren.
Hoe goed Spoor uw oren?
Stap 1, de aankoop van een paar oorringen. Zorg ervoor dat ze zijn gemaakt van goud, zilver of roestvrij staal. Goud en zilver zijn inert elementen, en daarmee de kans te reageren met atmosferische stoffen en het veroorzaken van problemen aan uw oorlellen. Roestvast staal is niet poreus, en dus geen micro-organismen en vuil die kan leiden tot infectie oplopen. Toe te voegen aan deze voordelen, goud, zilver en roestvrij staal zijn zware stoffen. Hun zware gewicht helpt het proces van het strekken of het oor meten. Terwijl het kopen van oorbellen, moet je gaan voor degene wiens post is een maat groter dan uw oor piercing grootte. Meerderheid van het oor piercings zijn gedaan met 0,8 of 0,5 mm naald. Stel, uw huidige profiel is 0,8 mm, koop dan een oorbel pair met 1,0 mm profiel.
Stap 2; De volgende stap op hoe je je oren zelf is om grondig uw handen en oorlellen met een antibacteriële zeep te peilen. Spoel de oorlellen goed en dep ze droog. Massage uw oor piercing met olijf-of kokosolie voor een paar minuten. U kunt gebruik maken van een glijmiddel op waterbasis voor het masseren van de oorlellen. Genieten van het oor piercing in warm water. Dit zal het openstellen van de piercing en verzachten de huid in de oorlel.
Stap3; Bedek de post van de oorbellen met een grotere spoorbreedte met olijfolie, kokosolie of glijmiddel op waterbasis. Neem een ​​oorbel en steek hem voorzichtig in het oor piercing. U vindt het moeilijk om deze grotere ring in je piercing dia. Maar je moet rustig aan doen. Probeer heel langzaam gaan, waardoor uw oor piercing in het oor ring uitgerust met een grotere spoorbreedte. Voer deze proces van het plaatsen van nieuwe oorringen zorgvuldig om te voorkomen scheuren en bloeden van oorlellen.
Stap 4: Wanneer eenmaal geplaatst, zowel de oorbellen en oor oorlellen moeten schoon worden gehouden en goed gesteriliseerd. Maak er een punt om de oorbellen en oorlellen schoon met een anti-bacteriële zeep tweemaal per dag. U kunt ontwikkelen oorlel pijn als het geneest en zich aanpast aan de grootte van het gat groter. Gebruik een katoenen bal gedrenkt in een ontsmettende lotion om de korsten gevormd op de aangetaste huid te verwijderen. U kunt van toepassing een oplossing van gefilterd water en keukenzout op het oor piercings. Het helpt bij het reinigen en het houden van micro-organismen verwijderd. Het hele proces van het verhogen van de oor piercing omvang, met inbegrip van het genezingsproces kan tot een maand. De termijn is afhankelijk daadwerkelijk op de snelheid van genezing van de huid die is verschillend voor verschillende individuen.
Zie ook:; Oor Meters - Peiling Uw oor Piercings; Ear Meters: Ear Piercing Tips; Het bovenstaande schrijf-up omvat alle nodige instructies over hoe je je oren meter voor de eerste keer. In het geval u ervaring overmatig pijn, roodheid, zwelling of bloeden die niet verdwijnen, zelfs na 2 of 3 dagen, af te nemen van de dikkere oorbellen en een bezoek te brengen aan een arts. Anders blijven dragen om het even je oren te meten. Kunt u vinden mensen adviseren dat je naar een professionele en een grotere perforator door het verwijderen van een plug van de huid. Maar dit zal niet een verstandig idee, omdat dit zal niet toestaan ​​dat u om terug te gaan naar een klein gat in de toekomst als u wilt. Daarom, ga dan voor het oor meten zoals u wellicht uw oor te brengen piercing grootte terug naar de oorspronkelijke door te stoppen om oorbellen te dragen met dikkere berichten. Ik wens u een veilige en comfortabele oor meten!

No comments:

Post a Comment