Saturday, 21 April 2012

Celtic Cross Tattoos

Er zijn sommige mensen die liever ingewikkelde tatoeages en sommige mensen die graag een eenvoudige tatoeages te dragen te maken. Een van de eenvoudigste tattoo ontwerpen zijn Keltisch kruis tatoeages. Echter eenvoudig niet te betekenen dat zij niet kunnen worden gecombineerd met andere patronen en omgezet in complexe ontwerpen. U kunt ook een complex patroon zeker toe te voegen aan het Keltisch kruis tatoeage en maken het glas en aantrekkelijk. Mensen kunnen dragen Keltisch kruis tatoeages met betrekking tot hun cultureel erfgoed of dragen ze hun sterke geloof weer te geven. Laat het ons weten de betekenis van Keltische kruis tatoeages.
Keltisch Kruis Tattoo Betekenis; Het basispatroon van een Keltisch kruis tattoo is een cirkel met een kruis verdeeld over de cirkel. Verschillende culturen hebben hun eigen overtuigingen en betekenissen aan Keltisch kruis tatoeages. Rooms-katholieken zeggen dat de cirkel is een vertegenwoordiging van de eeuwigheid van Gods liefde. Aan de andere kant, de druïden geloofden het kruis aan een fallussymbool lijken. Voor de Neo Pagan gemeenschap, de cirkel leek de zon. Sommige culturen geloven dat de combinatie van het kruis en de cirkel is een symbool van vruchtbaarheid, met het kruis lijkt op een mannetje en de cirkel lijkt op een vrouwtje. Ook andere cultuur hebben hun individuele uitzicht op de cirkel en het kruis te stellen over. De cirkel en het kruis wordt traditioneel aangeduid als het Kruis van Iona.
Locatie van het dragen van Celtic Cross Tattoos; Keltisch kruis tatoeages kan worden gemaakt klein of zeer groot. Een meerderheid van de tatoeage liefhebbers de voorkeur aan deze cross tatoeages dragen op hun bovenarmen. Dit geeft de vrijheid om niet alleen pronken voor stijl, maar ook verbergen wanneer dat nodig is. Een andere plek waar Keltisch kruis tatoeages er goed uitzien is de onderarmen. Deze tatoeages kunnen ook worden gedragen op de onderrug of de bovenrug. Er zijn enkele individuen die een enorm Keltisch kruis tattoo die hun rug helemaal bedekt.
Keltisch Kruis Tattoo Designs; Het belangrijkste aspect van een Keltisch kruis tattoo voor meisjes en jongens is de ingewikkelde Keltische knoop-werk dat niet hebben begin en geen einde. Dit is wat maakt de tattoo ziet er mooi en aantrekkelijk. Enkele van de populaire modellen omvat de cirkel en het kruis gemaakt met een metalen afwerking en een roos geplaatst over de cirkel, een cirkel en een kruis met knopen van linten geweven rondom hen volledig; een eenvoudig kruis met een ring met een hart geplaatst over de Kruis, enz.
Andere eenvoudige Keltische kruis tatoeages zijn een kruis gemaakt met knopen en linten zelf, een kruis en een cirkel met oude kunst gemaakt in hen met een blauwe diamant in het centrum, en een Keltisch kruis met vuur in de achtergrond en een gouden kroon op de top. Er kan ook een breed scala van kleuren waarin deze tatoeages kunnen worden gedragen, zoals blauw, rood, groen, geel, zwart, enz. Echter, het meest in de volksmond gebruikte kleuren zijn zwart en rood. Als u wilt behouden het Keltisch kruis tattoo kort en klein, kunt u een tatoeage met de cirkel en alle vier de uiteinden van het kruis tot verlenging slechts tot de rand van de cirkel. Er zijn veel van dergelijke manieren waarop u kunt dragen Keltisch kruis tattoo ontwerpen.
Lees meer over:; Celtic Tattoos en hun betekenissen; Celtic Tattoos voor mannen; Celtic Tattoos voor vrouwen; Als u wilt tatoeages die intensieve spirituele waarde moeten hebben, Keltisch kruis tatoeages zijn het meest geschikt voor jou. Als je ze draagt ​​alleen maar omwille van zijn Voguish, heb je de keuze van de opneming van elke vorm van tatoeages tot meer ingewikkelde ontwerpen te maken.

No comments:

Post a Comment