Saturday, 7 April 2012

Black Hair Vlechten Stijlen

Duizenden vrouwen van Afrikaanse afkomst proberen vlecht kapsels. Deze vlecht kapsels zijn niet alleen geweldig voor informele gelegenheden, maar werken zeer goed voor formele gelegenheden ook. Men kan vlecht haren in verschillende stijlen en vormen volgens de haarlengte en gezichtsvorm. U kunt een bezoek elke gekwalificeerde haren vlecht deskundige en kies een van de vele Afrikaans-Amerikaanse haarvlechtkunst stijlen voorgesteld door de deskundige.
Tips voor het Black Hair Vlechten Stijlen
Voordat u probeert zwart haar vlecht stijlen, moet u uw haar en de conditie van het goed te wassen. Dit zal helpen het vuil te verwijderen en het haar klitvrij, dus het minimaliseren van haar beschadigen. Je moet van toepassing lichtgewicht leave-in conditioners die helpen verzachten haar. Bezoek alleen een professional voor zwarte haren vlechten stijlen, als ongepast vlechten kan je haar beschadigen. De professionele wellicht ook te suggereren als je haar sterk genoeg is om de spanning omgaan en vlecht kapsels te trekken. Als u probeert om human hair extensions dragen, kies extensies die de haarkleur van het midden of het einde haar wedstrijd.
Je hebt een ruime keuze uit vele zwarte haren vlecht kapsels te willen cornrows, pixie vlechten, water vlechten stijl proberen, etc. Vlechten geeft u een fantastisch uitzien en helpt het stimuleren van nieuwe haargroei. Het is een geweldige manier om haarverlies te verbergen en is een zeer lage onderhoudskosten kapsel. Echter, je moet naar deskundigen voor het onderhoud, zoals verwaarlozing van haarverzorging kan leiden tot ernstige schade. Als je je haar vlecht, kunt u de stijl te dragen voor meer dan 2 tot 3 maanden. Als je een vrouw lijdt aan haar dunner, moet je vlecht het haar met de nodige voorzichtigheid. U kunt gebruik maken van bepaalde haarverzorgingsproducten als moisturizer en conditioners om haar val te voorkomen.
Het kiezen van Black Hair Vlechten Stijlen
U kunt worden overweldigd door het aantal opties die beschikbaar zijn voor zwarte haren vlechten stijlen. Kan je door modebladen en kijken naar de verschillende Afro-Amerikaanse haarvlechtkunst stijlen. U kunt hierbij denken over proberen lange vlechten of korte vlechten. Lange vlechten vergen veel zorg en onderhoud. Als u de tijd hebt, kun je gaan voor lange vlecht kapsels. Als je een werkende vrouw of een oudere vrouw, zal de korte vlechten kapsel geven u een meer serieuze en verfijnde look. Je moet praten met uw vrienden en familieleden die hebben zwart haar vlechten stijlen geprobeerd voor enkele tips. Je moet denken als de stijl zal uw gelaatstrekken te passen.
Verschillende Black Hair Vlechten Stijlen
Cornrows: Cornrows vlecht stijlen zijn een van de meest populaire zwarte haren vlechten stijlen. Je moet het haar deel in kleine delen van de hoofdhuid nek. Dit zal je haar een blik van maïsvelden en dus de naam. U hoeft niet over het ongerust maken tot haar tijd voor rebraiding. U kunt proberen veel lijkt op zigzag cornrows, cirkels, enz. U kunt meer lezen over hoe je cornrows te vlechten.
Twist Kapsels: U kunt proberen de twist kapsel dat is zeer eenvoudig te vlechten. U kunt een deel van uw haar in secties en wikkel twee delen om elkaar heen. De twist kan duren voor ongeveer een week en untwisting de wendingen krijgt u een pluizige uitstraling.
Micro Vlechten: De micro vlechten kapsels zijn een van de culturele uitingen van de Afro-Amerikaanse vrouwen. U kunt de draden vlechten met enkele dikke haarlokken. Dit is zeer gemakkelijk te onderhouden en stimuleert de haargroei.
U kunt zelfs proberen een aantal van de volgende zwarte haren vlechten stijlen zoals:; Godin Vlechten, Micro Vlechten, Pixie Vlechten, Frans Inverted Vlechten; Pixi Pin krullen; Candy krullen; Bantu knopen; Fishtail Vlechten, Flat Twist, Sloten en Undetectable Braid; Cornrow extensies; Onzichtbaar Vlechten, Boom Vlechten, Senegalese Twist, Silky Sloten, Interlock Weverij; Latch Hook Weverij; Silky Corkscrew, Afrikaanse Twist, Kinky Twist, Strand Twist; Nubische Corkscrew, Cobra Stitch, Je kunt wat meer nuttige tips over haarvlechtkunst gelezen de exclusieve Buzzle artikelen:; Hoe Braid Hair; haarvlechtkunst modellen; Braid Kapsels voor zwarte vrouwen; gevlochten haar stijlen voor mannen; Je moet niet vlecht je haar te strak, want het kan leiden tot haarbreuk en haar schade. Ook losse vlechten zal het haar getwist in geen tijd. U moet tie haar met middenspanning, zodat het duurt longs en veroorzaakt geen haarbreuk. Als gevlochten haar te strak zit, kunt u een warme douche om wat spanning kwijt. Dit was wat informatie over zwarte vlechten kapsels. U kunt proberen vele verschillende looks met zwart gevlochten kapsels en haar weave stijlen voor uw lokken, dat geeft je een extra rand, over degenen die jaloers op je mooie lokken.

No comments:

Post a Comment