Wednesday, 4 April 2012

Beste Conditioner voor droog haar

Droog en beschadigd haar heeft extra zorg. Repareren het zal zeker enige tijd duren. Maar door het gebruik van de beste conditioner voor droog haar kunt u gemakkelijk terug te krijgen de glans en het leven van je lokken. Hoewel er veel crèmespoeling speciaal ontwikkeld voor droog haar op de markt beschikbaar, dan kunt u altijd een thuis. Dit kost je minder en bovendien zal bevatten geen agressieve chemicaliën die nadelige gevolgen kunnen hebben op je haar. Dus maak er het beste conditioner voor droog haar thuis, gebruik het en start de heropleving van uw sloten.
Beste Conditioner voor droog beschadigd haar
Hair Conditioner Recept # 1; Om deze conditioner voor droog haar en hoofdhuid u 1 eidooier, 1 kopje papaja pulp, ½ kopje volle melk, ½ kopje kokosmelk en 2 druppels lavendelolie nodig maken. U kunt gebruik maken ½ kopje van aloë gel ipv 1 eidooier. Meng deze ingrediënten in een blender. Shampoo je haar en breng deze conditioner op je haar goed door kleine haarpluk. Het werk van de hoofdhuid tot tips. Afwassen na 10-15 minuten. Dit is een van de beste conditioner voor droog haar die u kunt maken thuis.
Hair Conditioner Recept # 2; Hier is een recept voor het maken van een andere beste conditioner voor droog haar. U moet 85ml olijfolie, honing en 70ml 70ml plantaardige olie. Meng deze ingrediënten goed en opwarmen tot het mengsel begint te koken. Verwijder het van het vuur en laat het afkoelen. Giet dit in een spray fles en het over je gewassen haar spuiten. Massage en verspreiden en het gebruik van uw vingertoppen. Wikkel je hoofd in een hete, vochtige handdoek iets voor 60 minuten en het grondig wassen met een milde shampoo. Lees meer op droog haar oplossingen.
Conditioner Recept # 3; Mayonaise kan fungeren als een beste conditioner voor droog haar. Alleen van toepassing een dikke laag mayonaise grondig over je haar. Kam je haar met een grove kam gelijkmatig te verspreiden. Laat het gedurende 20-30 minuten en wassen je haar met een milde kruiden shampoo. Dit is een klassiek diepe conditioning behandeling voor reparatie van uw droog haar.
Hair Conditioner Recept # 4; Henna helpt zeker een beste zelfgemaakte conditioner. Droog haar probleem kan worden opgelost met regelmatig gebruik van henna. Neem henna in voldoende hoeveelheid, zoals vereist voor je haar. Voeg 4 eetlepels. kokosolie of olijfolie. Voeg 2 eetl. warme melk en meng goed. Nu is het goed toe te passen over je haar. Afwassen na een uur.
Hair Conditioner Recept # 5; U mayonaise en avocado, nodig? cup elk en 2 eetl. van zoete amandelolie tot deze zelfgemaakte conditioner te maken. Eerste mix mayonaise en avocado in een blender. Voeg nu olie en opnieuw meng het tot een glad mengsel hebt. Pas deze conditioner grondig over je droog haar. U kunt ook het over vochtig haar. Zet op een douche-cap en wacht 10-15 minuten. Nu spoel het af met water, gevolgd door shampoo. Dit maakt een van de ultieme crèmespoeling voor droog haar probleem.
Kiezen voor zelfgemaakte shampoo en conditioner voor droog haar is een slim idee. Kan je zeker zorgt voor een langdurig resultaten met deze ten opzichte van de duurdere producten. Behulp van de beste conditioner voor droog haar geeft je een vlotte en beheersbaar haar ook. Deze helpen bij het invullen van de de kloof tussen de cuticula lagen die verder voorkomt de vorming van klitten in het haar. Vandaar, het vermindert haarbreuk. Kunt u glanzende en levendige haar met het gebruik van conditioners voor of na de shampoo als nodig is. Dit zal vast het vocht en ze zullen er niet droog en beschadigd. Dus maak crèmespoeling een deel van uw haarverzorging en mooi haar.

No comments:

Post a Comment