Monday, 2 April 2012

Pink Ribbon Tattoos

Pink Ribbon tatoeages waren al eerder gebruikt alleen in het bewustzijn rally's en fondsenwerving activiteiten met betrekking tot ziekten zoals AIDS en borstkanker. Zelfs tegenwoordig worden deze tatoeages worden gebruikt voor bewustmaking activiteiten en bijeenkomsten. Er zijn een aantal tattoo en piercing winkels die het weggeven van gratis roze lint tatoeages voor mensen die van plan zijn om deel te nemen in het besef rally's. Deze bewustwording tatoeages kan ook beschikbaar is op lokaal general stores in een reeks van tien. Dit zijn tijdelijke tatoeages en kan worden verwijderd door gewoon wassen met zeep en water.
Pink Ribbon Tattoos; In de afgelopen tijd, als mode trends hebben de neiging om steeds veranderende, is een breed scala van verschillende Pink Ribbon tattoo ontwerpen worden gebruikt als een mode accessoire. Voorbij zijn de dagen wanneer alleen de conventionele Pink Ribbon tatoeages werden gedragen. Vandaag tieners en jongeren liever wat verschillende stijlen en patronen van de linten. Pink Ribbon tatoeages worden meestal gedragen door tienermeisjes en zelfs jonge vrouwen. Deze tatoeages kan gedragen worden op een deel van het lichaam, zoals armen, wangen, aan de zijkant en achter de nek, aan beide zijden van de rug, op de benen, en zelfs op de voet. Ze zien er goed uit en vrouwelijk als overal gemaakt.
Pink Ribbon Tattoo Designs; Pink ribbon tattoo designs kan afzonderlijk gedragen worden met verschillende patronen, of versleten met het combineren van tattoo belettering en levendig beeld tatoeages. U kunt zo creatief zijn als je wilt worden in het maken van een goede mix van deze roze linten en foto tatoeages.
Een goed ontwerp voor tattoo liefhebbers hebben overleefd borstkanker is voor een groot lotus gemaakt met een roze lint op de top. Dit portretteert normaal dat de drager heeft overleefd met borstkanker en woont momenteel een heel normaal leven.
Voor overlevenden van borstkanker, een andere koele ontwerp is een rood hart en een roze lint met het woord 'hoop', 'overleven', 'geloof', of 'liefde' op. Wilt u een eenvoudig ontwerp, kunt u een tatoeage met een strikje gemaakt door een roze lint. Een roze lint met vleugels aan beide zijden is ook een goed teken van overleving van borstkanker.
Een andere goede optie voor het gebruik van Pink Ribbon tattoo ontwerpen als een stijl is een lint tatoeage op een prachtig gemaakte Keltische Butterfly Tattoo. U kunt zelfs gebruik maken van andere Keltische motieven in plaats van de vlinder tattoo ontwerpen.
Het dragen van een zwart-gekleurde hart tattoo met een roze lint geweven in is het een heel goed idee. Pink Ribbon tatoeages kan ook gedragen worden met ingewikkelde tribal tatoeages, Hawaiian tatoeages, bloem tattoo ontwerpen, vlinder tatoeages, hart tattoo ontwerpen, engel tattoo ontwerpen, enz. Pink ribbon tatoeages te gaan met eventueel het even welk type van de tatoeage.
Andere leuke roze lint tattoo ontwerpen zijn een roos verpakt met een roze lint, een roze lint opgehangen aan een kruis, het woord 'overlevingspensioen' gemaakt van een lang lint tatoeage, etc. Veel van deze combinaties kunnen worden gemaakt door het mengen van een verscheidenheid van verschillende tatoeage patronen samen.
Lees meer over:; Tattoos voor Meisjes; Arm Tattoos voor Meisjes; kleine tatoeages voor vrouwen; Dit was wat informatie over de meest populaire roze lint tattoo ontwerpen. Ook zijn er tal van manieren waarop u kunt gebruiken roze lint tatoeages om uw gevoelens te uiten of gewoon pronken worden stijlvol. Als je een ingewikkelde tatoeage te maken met behulp van slechts een roze lint, kunt u een lint tatoeage zich in een ingewikkelde ontwerp dat kan kijken of Keltische stammen. Bedenk ook dat roze lint tattoo designs gaan heel goed met bloemen, hartjes, vlinders, engelen en sterren.

No comments:

Post a Comment