Wednesday, 25 April 2012

Scheerzeep Recept

Met grote verscheidenheid van commercieel geproduceerde scheren zepen, is uw huid ook blootgesteld aan allerlei onbekende chemicaliën aanwezig zijn in hen. Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor bepaalde chemische stoffen en kunnen ontwikkelen huidproblemen. Zo is het altijd verstandig om vertrouwen op scheerzeep met bekende ingrediënten. De voorbereiding van scheerzeep by jezelf veilig kan worden maar ook leuk. Je hebt altijd ruimte om te experimenteren met ingrediënten van uw keuze. Bovendien is een zelfgemaakte scheerzeep recept is zeer zuinig in vergelijking op de aankoop van kant-en-klare product. Door het gebruik van deze recepten je huid wordt gladder, gezonder en zachter. Dus, laten we een kijkje nemen op enkele eenvoudige scheerzeep recepten.
Scheerzeep Recepten
Scheerzeep Recept met olijfolie
Ingrediënten; Olijfolie - 12 gram; Kokosolie - 12 gram; Gedestilleerd water - 14 gram; Palmolie - 12 gram; Bentonietklei - 1 eetlepel; Lye - 5,4 gram; veiligheidsbril, staafmixer, voor de procesvoering; Gebruik een dubbele ketel of een magnetron en verwarm het mengsel van olijfolie, kokosolie en palmolie. Kook het mengsel om de temperatuur van 115 graden Fahrenheit bereiken. ; De volgende stap is het toevoegen van gedestilleerd water tot loog. U kunt gebruik maken onbreekbaar glas en meng ze met de hulp van een aantal roestvast stalen lepel. Op het mengen, zal de temperatuur van dit mengsel tot 180 graden Fahrenheit. Dus, Laat het mengsel afkoelen tot 115 graden Fahrenheit. ; Wanneer zowel het oliemengsel en loog mengsel 115 graden Fahrenheit, voeg ze te bereiken. ; Gebruik vervolgens de staafmixer en goed mengen. Je krijgt een aantal sporen van de soap te zien na een paar minuten. Zeep sporen worden gevormd wanneer zeep trailing is opgericht op miezert van het mengsel over het oppervlak. ; Voeg na 5 minuten klei te mengen. Zodra u zeker bent dat de zeep heeft getraceerd volledig het mengsel giet het in de zeep mallen. ; Scheerzeep Recept met Glycerine
Ingrediënten; toverhazelaar - halve eetlepel; Vitamine E capsules - 3; Glycerine - ½ eetlepel; Peppermint geurolie - 10 druppels; Cinnamon geurolie - 10 druppels; Oranje kleurstoffen vloeistof - 2-3 druppels; Coconut zeepbasis - 5 gram; Meten beker; metalen lepel; magnetron; standaard ronde zeep maken van mallen - 2; orde; De eerste stap van de voorbereiding van deze glycerine scheerzeep is om de zeepbasis in kleine stukjes gesneden en dan smelten ze. Leg deze stukjes in een maatbeker en smelt ze gedurende 45 minuten op hoog vuur. ; Het smelten van de zeep BASE zal afhangen van de aard van de magnetron en de hoeveelheid zeep die u hebt gebruikt. ; Na 45 minuten, verwijder het smelten zeepbasis, roer en opnieuw houdt het in de magnetron totdat het smelt helemaal. ; Dan snijd de vitamine E capsules, open en knijp de vloeistof in een kommetje. ; In een andere kom, een mengsel van glycerine, toverhazelaar, pepermunt geur olie, kaneel geurolie, oranje kleurstof vloeibare en vitamine E. Meng ze samen goed en voeg ze toe aan het smelten zeepbasis. ; Zodra het mengsel combineert goed, giet de soep in ronde vormen en laat ze afkoelen en uitharden. ; Om de verwijdering van de zeep uit de mallen makkelijker, plaats de zeep te vormen tot vriezer. ; Lees meer over:; maken Zelfgemaakte zeep; Lye Zeep Recept; Glycerine Zeep recepten; Dit waren enkele natuurlijke scheerzeep recepten voor je. Ik hoop dat je zal proberen het maken van deze recepten thuis. U kunt ook gift deze scheren zepen met je vader, broer of goede vriend.

No comments:

Post a Comment