Thursday, 26 April 2012

Tattoo Removal Opties

Tattoo is een vorm van body art die enorme populariteit heeft opgedaan in de afgelopen jaren. Hoewel tatoeage heeft een culturele betekenis voor veel mensen vandaag de dag is uitgegroeid tot een fashion statement. Een tatoeage wordt beschouwd als een symbool van iets dat de persoon gelooft in of een groep of gemeenschap die hij / zij vertegenwoordigt. Er zijn ook mensen die hun geliefde naam tattoo op hun lichaam om hun liefde voor die persoon uit te drukken. Echter, er zijn veel gevallen waarin mensen hebben hun beslissingen op het krijgen van een permanente tattoo spijt van gehad. Dit kan zijn omdat van een aantal professionele redenen wil zeggen misschien omdat ze hebben verloren op een goede baan kans als het hebben van een tatoeage neemt afstand van de professionele uitstraling. Aan de andere kant, kan men op zoek gaan naar tatoeage verwijdering opties, omdat van een aantal persoonlijke redenen, zoals niet zijnde een onderdeel van een bepaalde groep of misschien te wijten aan breuk met hun geliefde, etc. Als u zich in een vergelijkbare situatie, is er geen behoefte voor u zorgen te maken want er zijn verschillende tattoo verwijdering opties die u kunt kiezen. Laten we een kijkje nemen op enkele van de manieren waarmee je kan ontdoen van een ongewenste tatoeage.
Tattoo Removal opties en alternatieven
Voordat we gaan naar de verschillende opties tatoeage verwijdering, moet men begrijpen dat er geen proces van het verwijderen van de tatoeage is gemakkelijk of snel. Bovendien, tatoeage verwijdering kosten is eigenlijk meer dan wat je moet hebben betaald voor het krijgen van het gebeuren. Echter, als het is uiterst cruciaal om de tatoeage te verwijderen, moet u bereid zijn om de kosten die verbonden zijn aan te dragen.
Laser verwijderen; Laser wordt beschouwd als de meest effectieve en de meest voorkomende tatoeage verwijdering optie. Hier is de tatoeage blootgesteld aan sterk geconcentreerde laser pulsen die in de huid doordringen en breek de inkt in kleine fragmenten. Kan zijn dat u meerdere laser sessies om de tatoeage volledig te verwijderen. Het aantal sessies nodig is zal afhangen van de grootte van je tattoo, het gebied waarin het is gemaakt op en ook de kleuren die daarin worden gebruikt. Hoewel het zeker is dat de er geen sporen achtergelaten na de voltooiing van de laser behandeling is deze procedure heeft enkele bijwerkingen hebben die niet kunnen worden genegeerd. Langdurige blootstelling aan laser behandeling kan schadelijk zijn voor de huid als ze kunnen veroorzaken blaren en korsten, soms verlaten blijvende littekens op dat gebied. Toch heeft laser tatoeage verwijderen procedure geavanceerde veel en bijwerkingen, die meestal verschijnen wanneer het niet wordt gedaan op de juiste manier. Dus zorg ervoor dat u naar een arts die ervaring heeft met laser tatoeage verwijderen procedure. Afgezien van de littekens die veroorzaakt kunnen worden na het ondergaan van deze behandeling, is het ook gezegd dat heel pijnlijk zijn en zo duur. Daarom zal het nuttig zijn om een ​​andere tatoeage verwijdering opties te onderzoeken, alvorens te beslissen over hoe u weg wilt doen met de tattoo.
Andere medische Opties; Afgezien van laser, zijn er enkele andere medische opties om permanente tatoeages, die zijn minder duur dan de eerste te verwijderen. Deze methoden omvatten dermabrasie en excisie. In het geval van dermabrasie, is de tatoeage verwijderd door schrobben dat gebied met een roterende schurende borstels. Dit is weer een zeer pijnlijk proces en wordt meestal gedaan door het geven van algemene anesthesie. Maar u moet wel om te zitten voor een aantal sessies om de tatoeage te verwijderen, is het niet de beste manier van het verwijderen van de tatoeage volledig omdat u enkele sporen van de tatoeage inkt te vinden, zelfs na de voltooiing van de behandeling. De andere methode is de methode die excisie is een chirurgische ingreep voor het verwijderen van de tatoeage. Tijdens deze tatoeage verwijdering procedure, wordt de huid waarop de tatoeage is gemaakt verwijderd en de huid van een ander deel van het lichaam is genaaid in die plaats. Echter, deze methoden niet vaak gebruikt, omdat er een aantal bijwerkingen aan hen gehecht. Ze kunnen echter wel worden gekozen, wanneer laserbehandeling geen optie is voor het verwijderen van de tatoeage.
Intense Pulse Light Therapie; Intense Pulse Light therapie is een methode die vergelijkbaar is met een laserbehandeling. Het is echter niet zo pijnlijk als de laatste. Hier is de tatoeage blootgesteld enkele hoge intensiteit lichtpulsen, na de toepassing van een beetje gel op dat gebied. Het voordeel van de keuze voor deze procedure is dat het minder sessies neemt in vergelijking met laser verwijderen de behandeling om de gewenste resultaten te bereiken. Toch is een groot nadeel van de Intense Pulse Light therapie is dat het erg duur. De gemiddelde prijs die wordt aangerekend voor deze therapie is USD 10 voor elke puls en rekening houdend met het aantal pulsen die gebruikt zullen worden per sessie, zullen de kosten behoorlijk hoog.
Tattoo Removal crèmes; Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor het verwijderen van je tattoo, je kunt kiezen uit een van de tatoeage verwijdering crèmes op de markt beschikbaar. Al is dit een pijnloze methode van het wegwerken van tatoeages, duurt het veel tijd om daadwerkelijk te zien de eventuele gevolgen. Bovendien kan de toepassing van deze crèmes niet kunnen verwijderen van de tatoeages volledig namelijk bepaalde sporen zal worden overgelaten altijd op de huid. Er wordt ook gezegd dat bepaalde ingrediënten aanwezig zijn in een deel van de tatoeage verwijdering crèmes niet goed voor de huid en kan leiden tot huidproblemen. Daarom is het belangrijk dat u de crèmes te controleren of het wel TCA wil zeggen trichloorazijnzuur, hydrochinon bevat, enz. Hoewel deze effectief zijn voor bepaalde huidtypes, sommige mensen misschien gevoelig voor deze ingrediënten die kunnen leiden tot ernstige huidproblemen. Lees meer over tatoeage verwijdering crème beoordelingen.
Je mag graag weten over:; Tattoo Removal thuis; Henna Tattoo Removal; Dit zijn enkele van de tatoeage verwijderen opties die u kunt kiezen. Hoewel de meeste mensen op zoek naar goedkope alternatieven voor hun tatoeages te verwijderen, ze zijn eigenlijk niet erg effectief. Vandaar dat, alvorens te beslissen over de verschillende tattoo verwijdering opties en alternatieven, te bespreken met uw arts over de voors en tegens van elke methode om de huid problemen en stoornissen te voorkomen.

No comments:

Post a Comment