Thursday, 19 April 2012

Hoe kan ik een Iron Schoon

Velen van ons denken dat het schoonmaken van een enorme taak zijn. Misschien schoonmaken van een ijzer is iets wat we nog nooit aan gedacht. Wie zou denken, dat een ijzeren moet worden gereinigd? Het enige doel is om ijzer-out rimpels op kleding. Wat we niet weten is, een strijkijzer dat niet is schoongemaakt in een tijdje de neiging om te beginnen met het verzamelen van vuil en grime. Soms is dit vuil stokken op de kleren, en laat achter vlekken op hen. Als gevolg daarvan doen de kleren die we ijzer niet dezelfde frisheid als ze deden toen het ijzer nieuw was.
Het is essentieel om te weten hoe een ijzeren schoon, zodat de versheid van onze kleding is gehandhaafd. Wat nodig is om een ​​ijzeren schoon, is beschikbaar in onze eigen keuken. Met een beetje inspanning kan uw ijzer zo vers als hij was, toen hij nieuw was.
Hoe kan ik een Iron Schoon
Verschillende dingen kan de werkzaamheid van het ijzer, zoals smurrie vast in de stoomgaten beïnvloeden, schroeiplekken op de ijzeren bodem, of de restanten van verbrande stof. Deze aandoeningen zal ertoe leiden dat uw strijkijzer onvoldoende presteren, niet toe te staan ​​u te kijken je 'allerbeste' te allen tijde. De volgende stappen adres tips over hoe om te gaan met de hierboven genoemde problemen die een ijzeren beïnvloeden.
Hoe Schoon een Iron: basismethoden; Volg deze basismethoden over hoe een ijzeren schoon, om grotere problemen te voorkomen, en voor een ijzer om zo lang te overleven als het zou moeten. ; Om de paar dagen, schoon uw strijkijzer met een oplossing van azijn en zout in gelijke verhoudingen, samen verwarmd, met een schone doek. Hiermee wordt voorkomen dat het ijzer uit te lijmen of te slepen op elk soort textiel. U kunt zuiveringszout ook zo toe te voegen aan dit mengsel om het doeltreffender te maken. ; Voor het regelmatig reinigen van de stoomgaten, gebruik maken van een pijpenrager of een wattenstaafje gedrenkt in een mild schoonmaakmiddel, en haal hem door elke stoom vent op het ijzeren oppervlak schoon te maken. Dit zal voorkomen van afzettingen op te bouwen die zijn achtergelaten door hard water. ; Het is essentieel om het overtollige water te verwijderen in het reservoir na het strijken, terwijl het ijzer heet is, zodat het optreden van de bovengenoemde problemen te voorkomen. In een dergelijk geval, zal het reservoir blijft droog en de minerale afzettingen zal niet achterblijven en uiteindelijk roest. ; Probeer gedistilleerd water te gebruiken in het ijzer om het verzamelen van mineralen te voorkomen in de stoom ventilatieopeningen. ; Reinig de ijzeren buitenkant schoon met een vochtige schone doek. U kunt gebruik maken van een milde zeep om de buitenkant in het geval van hardnekkige vlekken schoon te maken. Dit voorkomt dat de inzameling van vuil op het oppervlak, dat kan aan de slag overgedragen aan de stof tijdens het strijken. ; Schoonmaak Burnt stof uit de ijzeren bodem; In uw haast om te werken, u niet de ijzeren instelling te controleren, en in het proces verbrand je favoriete outfit! You Gelukkig vond een alternatief, maar als je terug naar je kleren ijzer voor de volgende dag, had je een lelijk stukje weefsel vast aan uw strijkijzer bodem. U waarschijnlijk nooit gaf het een gedachte, maar je vraagt ​​je af hoe je een ijzeren bodem schoon te maken. Dit is hoe:; Terwijl het ijzer nog heet is, stekker uit het stopcontact en zet een natte spons op het getroffen gebied onmiddellijk. De stof zal loskomen als gevolg van de plotselinge verandering van temperatuur. ; Het verwijderen van de rest, gebruik dan een milde schuursponsje, als een harde zal men krassen op de ijzeren bodem. Indien blijkt ineffectief, een beetje zuiveringszout gebruik met water besprenkeld aan de oppervlakte, en wrijf het schoon met een spons. ; Het is een snelle en effectieve methode van het schoonmaken van uw strijkijzer. Deze methode zal niet alleen helpen afpellen van de verbrande stof, maar verwijderen ook alle vette of zetmeelrijke deposito's die zijn verzameld op de bodem van het strijkijzer. U zult merken dat u de volgende keer je kleren strijken, zullen ze scherper te kijken dan voorheen.
Het reinigen van een ijzer dat Spots bladeren op Fabric; Je bent strijken je favoriete witte t-shirt en je merkt dat het ontwikkelen van kleine vlekjes over, veel om je ongenoegen. Dit kan zijn vanwege de roest die is verzameld in de stoomgaten, of omwille van wat vuil achter op het oppervlak. Om dit probleem oplossen, kunt u de volgende methoden:; Voordat u begint, ervoor te zorgen dat het ijzer is cool. Bereid een sopje met een mild reinigingsmiddel en met een schone doek of spons, wrijf het ijzeren oppervlak. Volg het door reinigen met een schone doek gedrenkt in schoon water. Met behulp van een schuursponsje of een sterk reinigingsmiddel, zal bederven de ijzeren bodem. Probeer het gebruik van dezelfde vermijden. ; Vul de ijzeren reservoir met gelijke delen water en azijn, tot de rand. ; Zet het strijkijzer op de stoom instelling en het op tot het mengsel verdampt verlaten. ; Herhaal dezelfde stappen alleen met water, totdat de stank van azijn heeft verlaten het reservoir. ; Lees meer over:; Cleaning Products, Cleaning Services; Laat uw strijkijzer aan de doeltreffendheid ervan bewijzen door het nemen van goede zorg voor dragen. Deze tips en trucs over hoe je een ijzeren schoon zal zeker helpen u uw ijzer, en je kleren, zo goed als nieuw. Dus u hoeft zich geen zorgen over de aanschaf van een nieuwe ijzeren elke keer dat je geconfronteerd met een van de bovengenoemde problemen.

No comments:

Post a Comment