Tuesday, 17 April 2012

Cure vette huid

Vette huid met die lelijke glans op het gezicht wordt doorgaans geassocieerd met vergrote poriën en overactieve talgklieren. De hoge niveaus van natuurlijke oliën op het gezicht die daadwerkelijk ter bescherming van de huid ook eindigt het aantrekken van stof en vuil op het gezicht. Dit resulteert in het onooglijke acne, mee-eters, mee-eters en littekens. De teint is dus bezaaid met vlekken en heeft de neiging om te kijken vies en saai. Sommige van de gemeenschappelijke vette huid oorzaken zijn hormonale onevenwichtigheden, erfelijke oorzaken, de pil, stress en vochtige weersomstandigheden. Het probleem van de vette huid kan verder worden verergerd door ondeskundig huidverzorging. Hier zijn een aantal huismiddeltjes die helpen genezen vette huid en herstelt de glans op je gezicht.
Hoe te vette huid Cure
Houd de huid schoon: Dit is het een essentieel onderdeel van een vette huid zorgproces. De overtollige talg op de huid heeft de neiging om het vette en saai. Wassen van het gezicht drie keer per dag met een goed reinigingsmiddel geformuleerd voor de specifieke huidtype helpt te weren van de acne veroorzakende bacteriën, terwijl de vetzuren beschermkap om de huid te beschermen. Vermijd het gebruik van zeep en in plaats daarvan gebruik van speciale olievrije reinigingsmiddelen voor de vette huid die laag is in pH en heeft amino fruitextracten die geen huidirritatie veroorzaken. U kunt gebruik maken zachte borstels schoon te maken de verstopte poriën.
Toning de Huid: adstringentia en toners met aceton erin laat de huid olie wordt opgezogen. U kunt het schoonmaken van vette huid door rijkelijk gebruik van de toners op katoen ballen en doekjes uw huid schoon te maken. Dit helpt de olie en de open poriën en verfijnen de huid toon ook. Voor de dagelijkse gebruiken dan kun je olie vloeipapier en verpakt alcoholdoekjes gebruik dat opzuigt de olie uit de huid.
Schrobben Away de Oil: Diepe reiniging exfoliërende en wassers werken het beste voor de vette huid als ze helpen verwijderen van de overtollige olie van het oppervlak. In plaats van te investeren in commerciële exfoliërende, probeer dan met behulp van een eenvoudige honing en amandel scrub. Massage de pasta op de huid en laat het op 20 minuten, voordat wassen grondig af. Als u al bezaaid met acne puistjes, dan is het het beste om het gebruik van exfoliërende overslaan als het kan de huid irriteren. Meer op afschilferings vette huid.
Gezicht Masques: Om de vettigheid van de huid en effectief schoon te maken, gebruik gezicht maskers. Terwijl de witte en roze maskers zijn effectief voor de vette huid, zijn de donkere bruine klei maskers gebruikt voor de behandeling zeer vette huid.
Skin Care Producten voor de vette huid: Lotions bevatten AHA (Alpha Hydroxy Acids), antibiotica crèmes en lotions, zoals erytromycine en clindamycine en producten die benzoylperoxide doeltreffend zijn voor de genezing van een vette huid. Vitamine derivaten zoals tretinoïne en isotretinoïne wanneer toegepast op de huid plaatselijk kan helpen verminderen de problemen van de vette huid. Meer op moisturizer voor de vette huid.
Vette huid Tips: Hoe tot vette huid te behandelen
In aanvulling op de dagelijkse huidverzorging routine voor de vette huid, dan kunt u proberen deze eenvoudige huismiddeltjes voor het verminderen van de huid olie en de glans. ; Aloe vera, een huid absorberen van olie doet wonderen voor de vette huid. U kunt verse aloe vera uit het blad door het snijden van het open en aanbrengen van de gel op je gezicht. ; Melk is een uitstekende gezichtsreiniger voor de vette huid. Je gezicht te wassen met melk helpt om de huid vocht vast te houden tijdens het drogen uit de overtollige olie. Meng het met twee tot drie druppels lavendelolie en toe te passen op het gezicht. ; Een puree van verse tomaten of puree rauwe papaya op de huid helpt bij het drogen van de overtollige huid oliën. ; Fuller's aarde gemengd met yoghurt en toegepast op het gezicht is een effectieve vette huid te genezen. Laat het peloton op een kwartier en dan afspoelen met warm water. Dit gezicht pack helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans van de huid oliën en verheldert de huid. You can eiwit en citroensap ook toevoegen aan de aarde Fuller's tot vette huid te genezen. ; Lees meer over:; vette huid behandeling; vette huid Remedies; Samen met deze simpele vette face huismiddeltjes, moet u zorg voor uw dieet te nemen ook. Te genezen vette huid veroorzaakt intern, onder andere eiwitten, groene groenten en vers fruit in uw dieet en vermijd suikerhoudende of junk food. Hoewel deze huismiddeltjes misschien niet een wondermiddel waarmee alle interne oorzaken van een vette huid, ze helpen om de overtollige olie uit het gezicht en het herstel van de huid teint.

No comments:

Post a Comment