Thursday, 26 April 2012

Krullend Willow Bloemstukken

De gekrulde wilg is een van de Chinese wilg cultivars, die is inheems in het noordwesten van China. De botanische naam van krullend wilg is Salix matsudana en is ook bekend als 'Corkscrew Willow', 'Tortuosa', 'Dragon's Claw', 'Willow Globe' of 'Hankow Willow'. This bladverliezende boom groeit tot de hoogte van 20-25 meter. Bladeren van de krullende wilg zijn 1-2 cm breed en hebben een lengte van ongeveer 4-10 cm. De plant wordt meestal gebruikt in bloemstukken. Het kan echter ook worden gebruikt bij het maken van bonsai bomen. De gekrulde wilg bloemstuk ideeën gepresenteerd hieronder zou helpen bij het creëren van verschillende soorten decoraties. Lees meer over de verschillende soorten wilgen.
Krullend Willow Bloemstukken; Het krullende wilgen worden vaak gebruikt als versiering in bloemstukken, deze worden ook gebruikt in verschillende soorten ambachtelijke projecten. Krullend wilgentakken zijn nuttig in het toevoegen van hoogte aan de decoraties. Hoewel, de droge takken van wilgen krullend worden algemeen gebruikt, die met vers loof volheid van de florale arrangementen.
Inweken Willow planten, de krullende wilgen planten zijn geweekt in warm water te maken buigzaam. Na het weken voor een paar uur, de takken van wilgen krullend geworden flexibel genoeg om ze te vormen. Zodra de gewenste vorm wordt gegeven aan wilgen, moeten ze worden gedroogd, de vorm die wordt gegeven aan hen is daarna behouden. Verschillende soorten krullend wilg bloemstukken kunnen worden bereid uit deze branches.
Centerpiece Regelingen; De krullend wilg florale bruiloft regelingen vaak worden gezien in de vorm van centerpieces voor tafel decoraties. Geplaatst in hoge vazen, deze wilgen vormen een unieke uitstraling aan elke vorm van decoratie. De orchidee bloemen met stengels kunnen worden ingericht met de hulp van krullend wilg stengels. Plaats van de reguliere bamboestokken of groen kinderdagverblijf pluggen, kan krullend wilgen worden gebruikt. Het gebruik van krullend wilgen geven een mooie en elegante verschijning aan de bloemstukken. De wilgen kan geregeld worden op twee manieren namelijk door koppelverkoop hen orchidee stengels of gewoon het plaatsen van hen rond de orchideeën. Lees meer over Curly wilgentak centerpieces.
Krullend Willow Kransen; De kransen gemaakt van krullend wilgen er anders uitzien, en men kan proberen verschillende manieren van decoreren. De omvang van dergelijke kransen kunnen echter variëren, die met 30-35 cm diameter kijken evenredig en mooi. Verschillende soorten bloemen en zelfs groen mos kan worden toegevoegd om ze aantrekkelijk uiterlijk. Lees meer over krans maken van ideeën.
Krullend Willow Bloemisten; De verschillende krullend wilg florale motieven en ideeën worden uitgevoerd door de bloemisten verkoop van deze prachtige decoratieve plant. De bloemstukken voor bruiloften meestal ook krullend wilgen en daarom worden verkocht door bloemisten op grote schaal.
Gedroogde takken en twijgen, het is de eenvoudigste vorm van krullend willow versieringen; deze gedroogde takken zijn generally 36-48 centimeter in lengte en verkocht in bossen van 12 stengels. De gekrulde vorm van wilgen in stand wordt gehouden door middel van deze takken en ze zijn licht bruin van kleur.
Bloemstukken; De bloemstukken van krullend wilgen wil zeggen het gebruik ervan in combinatie met verschillende soorten bloemen is bekend. Kan men gebruik maken verschillende bloemen en lelies zijn een van hen.
De gekrulde wilg bloemstukken zijn een leuke manier om bruiloft decoraties te maken. Het bovenstaande artikel bevat informatie in korte over deze bloemstukken.

No comments:

Post a Comment