Wednesday, 25 April 2012

Jaloezieën Schoonmaak

Jaloezieën zijn een van de meest populaire en goed uitziende window blinds vandaag. Ze niet alleen helpen om af te houden schadelijke ultraviolette straling, maar ook privacy. Er zijn vele soorten van horizontale en verticale jaloezieën die vandaag beschikbaar zijn. Het kiezen van het juiste type van jaloezieën kan gaan een lange manier om je interieur te verbeteren. Als het gaat om jaloezieën, schoonmaken is het geheel een heel ander verhaal. Het grote aantal kleine blinds worden gecumuleerd met vuil, stof en kleverige vet, die maken het moeilijk om schoon te maken. Jaloezieën reinigen van essentieel belang is, als een onrein blinde kan vervuilen de lucht in het huis die de gezondheid van het gezin kunnen beïnvloeden, vooral de kinderen. Dus zonder verder oponthoud, laten we beginnen met jaloezieën reinigingsproces.
Hoe Jaloezieën Schoon?
Als u nog niet schoongemaakt jaloezieën voor meer dan een jaar of zo, dan kunt u de stappen hieronder. Niet van toepassing zijn de volgende methode voor het reinigen van houten jaloezieën omdat het gaat om het gebruik van water, dat kan schade aan de houten jaloezieën. ; Ten eerste lees de handleiding voor het verwijderen van de blinds en volledig te verwijderen uit het raam volgen. ; Vervolgens kunt u het dier in warm water in de badkuip of plaats het buiten in de tuin. Voeg ammonia, azijn, bleekmiddel of reinigingsmiddelen om het warme water. ; Nu kunt u de jaloezieën te laten in het water 's nachts of gedurende enkele uren, zal het helpen om het vuil te desintegreren. Hierna kun je handschoenen of sokken in beide handen en start het wassen van de blinds op een rijtje. ; Als het vuil is vettig en plakkerig u kunt gebruiken met een zachte borstel voor het schrobben van de blinds. Nu keren de blinds en het reinigen van de andere kant met behulp van dezelfde techniek. , U kunt ook Gebruik een rakel of de aankoop sommige schoonmaakmiddelen equipments, als een spons, om de schoonmaakklus een stuk makkelijker maken. ; Na het verwijderen van al het vuil en vet is het tijd om de blinds spoelen, verwijder al het water uit het bad en vul deze met schoon water, spoel de jaloezieën in dit water. ; Nu kun je hangen in de badkamer relingen of in de open om te drogen, zorg ervoor dat het volledig droog is voordat u het probleem te verhelpen terug. Meestal, drogen ze buiten in de zon is het beste. U kunt ook lezen meer lezen over hoe blinds schoon te maken. ; Manieren om Jaloezieën Schoon
Licht reinigen jaloezieën elk weekend zal helpen om de overtollige ophoping van stof en vuil te voorkomen. U kunt de volgende procedure gebruiken voor het reinigen van jaloezieën elke week of zo. ; Neem een ​​zeep of ammonia. Draag katoenen handschoenen, duik je vingers in de oplossing en ze over de blinds een voor een van rechts naar links en de randen lopen. U kunt ook gebruik maken van een klein penseel om stof te verwijderen van de lamellen. ; Zorg ervoor dat de blinds zijn gesloten, terwijl je het bovenstaande. Grondig schoon onder de roosters met de vingers. Na deze, het reinigen van de lamellen door het openen en sluiten van de jaloezieën in de tegenovergestelde richting. ; Met behulp van een stofzuiger voor het reinigen van jaloezieën is ook een goed idee. Maar zorg ervoor dat u de blinds met een hand tijdens het gebruik van stofzuiger zal de lamellen te voorkomen versoepeling. ; Vegen en schoonmaken van de lamellen met behulp van een droge sok in de ene hand en een natte sok in de andere is ook een grote schoonmaak techniek; De bovenstaande stappen zijn meer nuttig zijn in het reinigen van houten jaloezieën. Met het schoonmaken van deze manier iedere week, kunt u het stof af, en ook te voorkomen dat de blinds van het krijgen van plakkerig.
Als u de bovenstaande stappen om te vermoeiend, kunt u de hulp van professionele schoonmaakmiddelen om brandschoon jaloezieën te krijgen, reinigen professioneel kan kostbaar zijn, dat wel. Wekelijks jaloezieën, het reinigen is de beste manier te voorkomen verspillen extra tijd, moeite en geld.

No comments:

Post a Comment