Monday, 9 April 2012

Confederate Flag Tattoos

Tattoos zijn een populaire vorm van kunst vandaag en ook geliefd bij mensen over de hele wereld. Net als elke andere vorm van kunst, is er geen scheiding betrokken bij mensen die graag een tattoo hebben. Het kan worden sported door mensen van elke leeftijdsgroep, van welke kaste en geloof, leven in een deel van de wereld. Echter, ironisch genoeg, een van de betekenissen van de verbonden vlag tatoeages is segregatie of racisme. Laat het ons weten meer over handlanger vlag tatoeages.
Confederate Flag Tattoos; De Zuidelijke vlag, ook wel bekend als de 'Southern Cross' of de rebel vlag, ofwel is beschouwd als de vertegenwoordiging van de Zuid-erfgoed of als een beschamende herinnering aan de slavernij, lijfeigenschap, segregatie en de Amerikaanse Burgeroorlog. De Zuidelijke vlag werd eerder gevlogen in de Zuidelijke staten en later opnieuw door een aantal Amerikaanse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Echter, had de praktijk van stromende de Zuidelijke vlag volledig gestopt na dat. Recent is gebleken dat de Zuidelijke vlag heeft immense populariteit gewonnen en wordt gezien te worden weergegeven in verschillende vormen. Verrassend genoeg, is de Zuidelijke vlag ook gebruikt als een tatoeage design en is populair bij jongeren. Laat het ons weten meer over handlanger vlag tatoeages.
Confederate Flag Tattoo Designs; Zoals hierboven vermeld, mensen die heel trots zijn op hun Zuiderse roots sport verbonden vlag tatoeages. Sommige mensen kunnen beschouwen het als vergelijkbaar met de Amerikaanse vlag tattoo ontwerpen. Confederate vlag tatoeages zijn ook beschouwd als gelijkwaardig aan taptoes als de Zuidelijke vlag werd gebruikt tijdens de oorlog. Daarom, als je wilt een tattoo die elke oorlog gerelateerde ontwerpen symboliseert hebt, kun je zeker gaan voor de Zuidelijke vlag tatoeage. Echter, aan de andere kant, de Zuidelijke vlag vertegenwoordigt ook de slavernij en dus staat voor racisme. Sporting de handlanger of de rebel vlag is niet goed genomen door de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Er zijn ook kansen van mensen overwegen je een racist en dus moet je een heleboel van denken voordat je voor een permanente tattoo beeltenis van de confederale vlag te zetten. Als je zeker bent van sportieve deze tattoo met vertrouwen, dan kun je verbonden vlag tatoeages gemaakt in verschillende patronen en ontwerpen. Lees meer over tatoeages met betekenis.
Confederate Flag Tattoo Ideeën; Zoals keer op keer, de Zuidelijke vlag tattoo is zeker om een ​​veel aantrekkingskracht, controverse en ook opgetrokken wenkbrauwen aan te trekken. Daarom moet je heel voorzichtig zijn bij de beslissing over welk deel van het lichaam moet de tatoeage worden gemaakt. Als je dapper genoeg zijn om de kritiek gepaard gaat met deze tattoo design gezicht, kunt u verbonden vlag tattoo gemaakt op uw arm of schouder. Confederate vlag tatoeages voor meisjes zijn meestal gemaakt op de lagere rug en schouders. Als de handlanger vlag zelf heeft felle kleuren, de tattoo ziet er gewoon geweldig. De exacte vormgeving van de vlag is de meest begunstigde design, maar u kunt zelfs uw eigen tatoeages met behulp van uw creativiteit. U kunt personaliseren door het toevoegen van namen of initialen van u of uw dierbaren. Soms mensen ook toe te voegen vlammen, ankers, arenden, enz. omheen om het meer uniek. Je kunt putten verschillende ontwerpen op papier, zodat je te weten hoe precies je tatoeage eruit zal zien. U kunt zelfs uw tatoeage kunstenaar suggesties in overweging. Maar, moet je heel voorzichtig zijn niet te beledigen iedereen met je tattoo ontwerpen.
Lees meer over:; Tattoo Design Ideas for Girls; Arm Tattoos for Guys; Maak je eigen tattoo; Confederate vlag tatoeages worden begeleid met veel gevolgen en controverses. Dit dient te worden herinnerd, voordat zij een permanente tattoo als tattoo verwijdering is even pijnlijk als tattoo te maken. Wenst u toch voor gaan, hebben een behoorlijke handlanger vlag die je trots van uw Zuid-oorsprong zal portretteren!

No comments:

Post a Comment