Saturday, 7 April 2012

Bezuinigingen en stijlen voor Hair

Een van de meest markante persoonlijkheid activa die door een zou kunnen hebben ten aanzien van uiterlijk is je haar. Hoewel haar valt in de dode categorie, het is absoluut niet het geval! Ze zijn heel erg daar! Voor vrouwen, hun haar is het meest verzorgd ding! Wie wil er nu niet mooi vlechten? Maar er is een vangst in. Een bijzonder kapsel versterkt je persoonlijkheid, maar als je een kapper die niet complimenteren met uw persoonlijkheid en gezicht, dan bent u gaat worden in grote soep. Zo is het essentieel om een ​​cut, die zal toevoegen aan uw persoonlijkheid en zelfvertrouwen te krijgen. Toch hebben we niet zouden ingaan, in plaats daarvan de tekst hieronder geeft je een laag op bezuinigingen en stijlen voor haar.
Korte kapsels en stijlen
Korte bob - ovaal en vierkant Faces; Als het gaat om vierkante of ovale gezichten, korte bob geknipt is een van de beste. Als u een buitengewoon ronde gezicht, krijgen een langere cut. De rechter van het haar, hoe beter de uitkomst van het kapsel. Het belangrijkste om te onthouden is dat de langste draad van haar heeft te vallen een paar centimeter boven de kin, dus je zou krijgen het gezicht knuffelen effect. Voor het behoud van deze stijl, zou je nodig hebt om de melkstal een keer per maand bezoeken. Lees meer over kapsels voor ovale gezichten.
Curly Bob Cut - Ronde aangezicht, want deze bezuiniging als je een rond gezicht, dan is je haar moet langer zijn dan je kin. Langer haar op de nek aan deze stijl evenwicht is gewoon perfect. Zorg ervoor dat als je spiraalkrullen, niet snijd ze te kort. Houd de lengte van het haar tot aan de jukbeenderen, zoals de krullen zou minstens een duim te trekken. Voor het behoud van deze bezuiniging, trim elke 6 weken. Lees meer over; Kapsels voor Fat Faces; Kapsels voor ronde gezichten met een pony; Pixie Style; Guess dit zou elke vorm van het gezicht past, gezien het feit dat je moet vertrouwen over je huid en eigenschappen en je gezicht in het algemeen. Aangezien dit ongegeneerd rommelig en schokkerig kapsel drastisch hoogtepunten je gezicht. Kortgeknipt lagen framing het gezicht, kort en dicht haar rond de oren en de achterkant van de nek is de steunpilaar van deze bezuiniging. Slick down je pony, of voor een zoete, girlie look, ze duwen naar een kant. Ga voor een maandelijkse trim om de cut te houden tot de streep. Lees meer op zeer korte kapsels voor vrouwen.
Shag it Up, de korte shag kapsel is ideaal voor alle haartypes, behalve voor te dik of duper boete. Delicate gezichten met kleine elementen zijn perfect om dergelijke kapsel te dragen. De mantra is de langste onderdelen van haar te houden aan de achterkant van de kroon. Zie, kort haar is cool, het geeft een drastisch ander uiterlijk en volledig revamps uw uiterlijk!
Lange haren knipt en kapt
Lang met pony - Lange en ronde gezichten; Deze snit is geweldig om je ogen en wangen te markeren. Het beste deel over deze stijl is dat mensen met lange gezichten hun wenkbrauwen te dekken met een pony, het camoufleren van de lengte van het gezicht. Choppier pony goed bij met een rond gezicht. Ga voor een trim elke 10 weken en begint met een lange pony, ze zijn flexibel. Hebben de pony gebogen om de strengen te maken aan de zijkanten langer. Lees meer over kapsels stijlen - ideeën.
Lange krullen; krullen zien er echt fantastisch en heeft een uitgesproken sex-appeal. Voor deze stijl tot prachtige, haar zou moeten kijken van nature krullend zijn en moet een beetje lang is dan schouderlengte worden. Begin met de kortste lagen op de lip en vervolgens het haar dunne laat de gehele voor het maken van het haar los en makkelijk te stylen. Lees op lange kapsels.
Lang en recht, de meeste soorten haar zijn compatibel met steil haar. Het is een van de meest populaire bezuinigingen en stijlen voor haar. Maar het moet een aanzienlijke onderhoud, het haar nergens verbergen. Een lichte bekleding in om de 6 weken zal de ontwikkeling van gespleten haarpunten te voorkomen en zal het haar in conditie te houden. Lees meer over formele kapsels voor lang haar.
De andere stijlen voor lang haar zijn schouder lengte kapsels met lagen, een natuurlijke look voor extreem krullend haar en gevlochten kapsel. Deze 2 stijlen ook geschikt voor de meeste soorten van het gezicht. Naast deze, voor halflang haar, shag stijl, bob, lambrisering en bijna alle andere soortgelijke stijl ziet er geweldig uit. Lees meer over middellange kapsels met pony.
Punk Kapsels
Dat zijn dramatische en zijn evenzeer geëxperimenteerd door zowel jongens als meisjes. Punk kapsels worden gekenmerkt door jazzy en wilde kleuren en out of the box bezuinigingen. Mohawk cut is heel gebruikelijk in punk kapsel, met inbegrip van pony en asymmetrische kapsels. Spike hen hebben een zig-zag-partitie en hebben totaal gekke kleuren en je hebt een perfecte recept voor punk kapsels en stijlen. Echter veel van haarverzorgingsproducten zijn nodig voor punk haarverzorging. Voor deze, is het des te noodzakelijker om diepe voorbereidende behandeling om haar schade te voorkomen. Het is schandalig, radicaal en heeft een uitgesproken 'ik geef een verdomd' houding ten opzichte van het! Dus als u zeker en een koning op je eigen manier, ga voor deze, de meest 'gek' onder de bezuinigingen en stijlen voor haar. Lees meer over; Punk kapsels voor lang haar; Spikey kapsels voor mannen; Emo kapsels
Emo zoals de meesten van ons weten is een afkorting voor emotioneel. Zo deze stijl is alles over nadenken en je emoties uitbeelden. Iets te brengen wat de persoonlijke en individuele stijl, is gecategoriseerd als emo look, Deze stijl heeft een sterke band met punk ook. Ongelijke snijden, stekelige en gelaagdheid zijn de belangrijkste kenmerken van de maximale emo kapsels. De uiteinden en stukjes van haar zijn opgelicht. Weer, net als punk, zijn er contrasterende lengtes en kleuren is een andere specialiteit van een emo snijden. De kleuren moeten rijk en diep. U kunt een pony geveegd om een ​​kant even goed of zelfs dwars door het voorhoofd. Deze stijl ook wordt gebruikt door zowel jongens als meisjes. Lees meer over; Emo kapsels voor meisjes met halflang haar, Emo kapsels voor meisjes met kort haar; Afgezien van deze kunt u franjes, mul kapsel of een korte en gelaagde kapsel. Er zijn veel meer maar dit zijn de meest voorkomende en populaire, dus ik dacht van hen een vermelding!
Dat is het! Dit is waar ik uiteindelijk mijn 'harige' verhaal!

No comments:

Post a Comment