Monday, 2 April 2012

Hoe kan ik haar terug te krijgen

Dus je vriendin heeft net gebroken met u, zodat u alle ellendig en eenzaam. Hoewel een mens, zou je niet bekennen meteen, maar het is waardoor je het gevoel laag en verdrietig. Dat is de reden waarom je zit en lezen van dit artikel, toch? Dus nu dat je alleen bent en je mist haar a. ..LOT .. en willen weten hoe ze haar terug te krijgen, denk ik, een vrouw mezelf, zal ik in staat om u te helpen. Hier zijn een paar tips over hoe je je ex-vriendin terug te krijgen. Lees meer over dating tips voor mannen.
Tips over hoe je je ex vriendin terug te krijgen
Voordat verhuur in op de manieren om haar terug te krijgen, zou ik willen vragen, wat leidde tot de breuk in de eerste plaats? Normaal gesproken zijn er twee redenen voor een break-up. In de eerste plaats, of je hebt haar bedrogen of enige andere onvergeeflijke fout. Of heeft ze verloor interesse in je en wil weten / andere jongens datum. In een van deze scenario's, de volgende tips over hoe haar liefde terug te winnen, werk.
Handelen niet Needy, ik weet dat je zal zeggen dat omdat je haar missen zo veel, voel je je als het roepen van haar naar boven of naar de ontmoeting met haar, maar ik stel ook niet doen. Als het meisje is gestart met het opbreken, betekent dit dat ze geen behoefte aan een pauze van je. Dus als u probeert om haar te ontmoeten of haar oproep in een dergelijke situatie, is ze gebonden aan turn down al uw initiatieven, plus je zal zeer wanhopig en behoeftige lijken haar, dus het maken van haar weglopen van je zelfs nog meer.
Knip alle banden met haar; Een zeer belangrijke tip over hoe om haar terug te krijgen is af te snijden van alle bronnen van contact met haar voor ongeveer twee tot drie weken. Niet te bellen of contact op te nemen haar zal je missen haar nog meer, toch? Als dit waar is dan, als ze echt van je hield op een bepaald punt van de tijd, gaat ze je aanwezigheid missen, uw woorden en te omarmen. Dus door het afsnijden van de banden met haar, je bent eigenlijk gaf haar tijd om te beseffen, hoe belangrijk je bent in haar leven. En als ze niet missen u of is begonnen dating andere jongens, dan buddy, een openbaring voor je ... ze heeft verplaatst. Maar het risico van het snijden alle banden met haar is de moeite waard, want je net zo goed als haar te analyseren je relatie.
Analyseer uw relatie; In de tussentijd na te denken over wat er mis ging met je relatie. Maak een lijst van dingen die je ex gebruikt om afkeer over je net zo goed als een lijst van dingen die haar val voor u gemaakt. Als u haar bedrogen en dat is de reden voor de break-up, alle banden met het meisje dat je je vriendin bedrogen. Lees meer over hoe je een goede vriend te hebben.
Hervatten Contact; Na ongeveer drie weken, een casual gesprek naar uw vriendin. Vertel haar dat je gewoon belde om te zeggen hallo en om te controleren of ze was al direct na de break up. De meest effectieve tip over hoe om haar terug te krijgen is niet terstond zeggen dat je haar terug wilt of dingen zeggen als je haar missen en je van haar houdt. Waarschijnlijk zal ze beleefd en zal tot je spreken. terloops noemen haar een paar keer zeggen op afwisselende dagen. Als je hebben gemeenschappelijke vrienden, een plan groepsuitjes met haar en je vrienden.
Doe de dingen die ze graag; Ontmoet haar op voor een kopje koffie of thee, net als vrienden. Wanneer je haar ontmoet, de dingen doen die ze graag, zoals, als ze vond je grappen, houden sommige goed klaar of als ze dat leuk vond je haar behandeld als een prinses, trek stoelen voor haar of open deuren voor haar. Lees meer over grappige dingen te zeggen tegen een meisje.
Excuses; Zodra je het gevoel dat ze weer is geworden vriendelijk met u, excuses aan haar als de reden voor de break-up was vreemdgegaan van uw kant. Als u wilt weten wat te zeggen tegen haar terug te krijgen, zou ik suggereren dat blijf je gesprek eenvoudig en oprecht, bedoel als je excuses, en negen van de tien keer, wetende vrouwen, zal het goed worden ontvangen.
Vraag haar op een datum, de laatste tip over hoe om terug te keren haar is als je ziet dat ze je heeft vergeven en staat klaar om u terug te nemen als een vriend, val niet in de vriend zone. Vraag haar op een datum in plaats. Als ze ja zegt, dan is uw strategie heeft gewerkt, als ze nee zegt ... dan is mijn vriend is het tijd voor u om te gaan.
Lees meer over:; Hoe Win een meisje Hart; hoe je een meisje aan te trekken; hoe je een meisje Leer zoals jij; Dit zijn een paar tips over hoe je haar terug te krijgen. Ik hoop dat ze voor je werken ... zij zeker deed het werk voor mijn vriendje!

No comments:

Post a Comment