Thursday, 12 April 2012

Hoe maak je een Knoop

Er wordt aangenomen dat aanvankelijk knoppen net werden gebruikt voor de versiering. Later, toen de knop gat was gemaakt, werden ze gebruikt om bij elkaar te houden kledingstukken. In de vroege dagen werden knoppen alleen gebruikt voor mannen kledingstuk waar als pennen en haken werden gebruikt voor dameskleding. Knoppen zijn gemaakt uit een breed scala aan stoffen op aarde gevonden, variërend van plastic op hout aan het bot. Er wordt aangenomen dat mannen blazers knoppen op de mouwen hebben, omdat een Pruisische koning wilde niet dat zijn mannen af ​​te vegen hun neus op de mouwen, zodat hij besteld die knop worden genaaid op de mouwen. Laten we een kijkje nemen op sommige vormen van knoppen. ; Fabric onder knoppen: Zoals de naam al suggereert, een stof heeft betrekking op het oppervlak van de knop. ; Shank knop: Een schacht is een knop die een lus in het eind. Deze knoppen laat wat ruimte tussen de stof. ; Flat knoppen: Vaste knoppen hebben twee of vier gaten via hen. Een klassiek voorbeeld is de knoppen te vinden op herenoverhemden. ; Doek: Deze toetsen zijn gemaakt met steken en lussen van draad. Buttons gemaakt door haak is een voorbeeld van. ; Als je niet weet hoe je een knop naaien op een jas of hoe je een knop op een shirt naaien, dan maak je geen zorgen want het is heel gemakkelijk om een ​​knop te naaien. Het maakt niet uit wat je het naaien op. Het enige verschil is het soort draad u gebruikt en de dikte van een naald. Als u wilt een knop op een jasje naaien, heb je een scherpe, maar sterke naald, in vergelijking met een naald die nodig zullen zijn om een ​​knop op een shirt naaien.
Hoe te naaien op een platte knop?
Voor het naaien van een platte knop heb je een naald, draad die gaat met de stof en schaar. First things first, heb je een vaste hand op de draad gezet door het oog van de naald. Natuurlijk als je eenmaal dit probeert, zul je beseffen dat dit niet gemakkelijk is, vooral als uw visie niet wordt 6 / 6. Dus hier is een grove, maar nuttige tip, kwijlen op de draad, eigenlijk niet kwijlen, maar maakt het alleen een beetje nat, zodat de draad niet slap wordt en het gaat door het oog, gemakkelijk.
Zorg ervoor dat u voldoende lengte van de draad te hebben en band aan beide uiteinden van de draad in een knoop. Dan zet de knop op de plek waar hij vermist en voer de draad van onder de stof onder de knop en door de gaten. Vergeet niet om de draad strak te trekken, tot zijn volle lengte, anders zal het verstrikt raken.
Wanneer trek je de draad door het gat Vergeet niet om dit te doen in een wirwar mode. Dus toen de draad komt uit op de top van de knop, zet het door het naastliggende gat, dus tot je een kruis op de knop te zien. Zodra je het gevoel dat de knop veilig is, trekt de naald door de stof en maak een knoop. Knip de resterende draad en je shirt of jas is klaar voor gebruik.
Hoe een knoopsgat?
Nu dat je weet hoe je een knop naaien, kan je net zo goed weet hoe je een knoopsgat te maken. Ik persoonlijk vind dit een veel ingewikkelder dan naaien knoppen. Eerste ding dat u ons krijg je handen op sommige stof en de zoom is ongeveer een centimeter, dan merk het gebied waar u wilt dat het knoopsgat. Maak een inkeping door middel van ter plaatse. Nu kunt u ofwel uw naaimachine te gebruiken om de steek te maken door plaatsing ervan op zig-zag-modus, of doe je het gewoon de goede oude manier, met een naald en een draad. Om de knop gat met de naald, moet u eerst draad door de naald, samen te binden de draad, vervolgens voor anker liggen, om het knoopsgat. Zorg ervoor dat u de knoop te verbergen in de lagen van de zoom.
Gebruik een festonsteek op de knop gat naaien. Voor deze maak je een lus de draad door de stof en steek de naald door de dezelfde lus en voer het uit door de stof. Doe dit totdat je de gehele grens van het knoopsgat en je bent klaar. U kunt ook willen weten, hoe je gordijnen naaien.
Ik dacht dat ik besefte dat uitlegt hoe een knop naaien is veel ingewikkelder dan alleen maar het naaien van een knop op. Als u nog steeds niet krijgen dan vraag je oma of moeder om te laten zien hoe dit te doen. Ik ben, aftekenen, veel geluk!

No comments:

Post a Comment