Tuesday, 3 April 2012

Hoe Hair Dye verwijderen van de huid

Er kunnen momenten zijn wanneer terwijl stervende of een haarkleuring, kan de haarverf in contact komen met uw huid en vlekken ontstaan. Het haar kleurstof kan vlekken op je voorhoofd, nek, oren, of andere regio's op het gezicht die waarschijnlijk worden blootgesteld tijdens de stervende procedure. Als dit het geval is, zult u zich zeker zou denken hoe haarkleurmiddelen verwijderen van de huid, net om zich te ontdoen van die vervelende vlekken. Laten we eerst praten over de voorzorgsmaatregelen die u moet nemen om de haarkleur te voorkomen van het krijgen van contact met uw huid tijdens het haar stervensproces.
Voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat haar Dye Vlekken op de huid; Vette producten zijn zeker de beste in het voorkomen van de kleurstof van kleuring onze huid. Voordat u begint met het haar stervende procedure, moet u de juiste hoeveelheid toe te passen van een vochtinbrengende crème op de gedeelten waar het haar in contact komt met de huid. U kunt ook vaseline of een conditioner rond de haarlijn, of op enige onderdelen die je denkt dat zou in contact komen met de kleurstof. Om te voorkomen dat haar kleurstof uit om over je handen, gewoon om er een punt om handschoenen te gebruiken.
Hoe Hair Dye verwijderen van de huid?; De beste oplossing voor het wegwerken van de haarverf vlekken op je huid is om een ​​schoonheidssalon of kapsalon te gaan en voor een goede kleurstof verwijderen product vragen. U kunt zelfs de aankoop van deze producten op het internet. Je nodig hebt om de kleurstof verwijderen oplossing op een katoenen bal en de vlek te wrijven. Zorg ervoor dat u handschoenen te gebruiken terwijl het gebruik van deze kleurstof verwijderen producten. Als u niet wilt gaan en deze producten te krijgen, kunt u vaseline of baby-olie van toepassing op de gekleurde gedeelte en houdt het 's nachts.
Een andere goede optie voor het verwijderen van die pijnlijke vlekken op uw huid is het aanbrengen van een nagellak remover. Doe wat bedrag van nagellak remover op katoen en wrijf het op de huid die de vlek heeft. U kunt zelfs gebruik maken van een tandpasta en een penseel kwijt te raken die vlekken. Natte de haren van de borstel met warm water, doe wat tandpasta op, en wrijf de vlek. Als u de haren donkerder, is het verwijderen van vlekken job krijgt gedaan.
Alcohol kan soms worden gebruikt om haarkleurmiddelen vlekken te verwijderen. Doe wat alcohol op een droge doek of katoen en herhaaldelijk wrijven. U kunt zelfs proberen om de vlekken te verwijderen door te wrijven sigarettenas of met behulp van een haarspray. Neem wat sigarettenas, voeg enkele druppels water om het tot een pasta wordt gevormd, en de pasta om de gebieden in lood toe te passen. Aftershave lotion is een goede methode die zal verdwijnen de vlekken. Een mengsel van zuiveringszout en vaatwasmachines oplossing kan ook worden gebruikt voor duidelijk uit de vlekken. Veel mensen weten misschien niet, maar waterstofperoxide zich kan bewijzen als haarkleurmiddel remover.
Lees meer over:; Skin Care; Hair Dye Verwijdering;; Hoe Hair Dye Verwijder Dit zijn een aantal eenvoudige huismiddeltjes voor het wegwerken van de haarverf vlekken op je huid. Als je een regelmatige haarkleurmiddelen gebruiker, is het raadzaam om haarkleurmiddel verwijderen lotion handig om verder gedoe te voorkomen. Met behulp van een aantal van de bovenstaande methoden moet u zeker helpen om haarkleurmiddelen verwijderen van de huid. Na het gebruik van een van deze middelen, zorg ervoor dat je grondig wassen de vlek met schoon water en zeep of face-wash.

No comments:

Post a Comment