Saturday, 28 April 2012

Natuurlijke Face Wash

De huid heeft zijn eigen methode van afvalverwijdering. Een van de belangrijkste manieren om acne te bestrijden is om je gezicht wassen minstens twee keer per dag. De poriën in de huid van een persoon verbonden zijn door een gracht (follikel) om olie klieren onder de huid, die een olieachtige substantie genaamd talg te produceren. Dode huidcellen worden getransporteerd door de follikel naar het huidoppervlak, met behulp van het medium van de olie. Dit moet uitleggen waarom het zo belangrijk is om de huid regelmatig te wassen, op te ruimen deze stof, en ter voorkoming van het blokkeren van de follikel. Ook is een van de belangrijkste methoden van ontmoediging acne vorming wassen van de huid ten minste tweemaal per dag. Maar dat laat nog steeds de vraag, waarom gebruik maken van een natuurlijke face wash? Het antwoord is dat, terwijl er een veelvoud aan zijn producten over de toonbank beschikbaar zijn, velen van hen zijn hard op de huid. Dat er, behalve zij ook ingrediënten bevatten die schadelijk kan de absorptie via de huid.
Natuurlijke Face Wash Opties
Een grote natuurlijke gezicht te wassen voor de gevoelige huid is honing. Honing heeft antibacteriële eigenschappen die acne vorming kunnen ontmoedigen, en kan ook helpen de huid terug te krijgen zijn natuurlijk zure pH. Om het te gebruiken, plaatst u een druppel honing in je handpalm en wrijf beide handpalmen. Vervolgens wrijf je gezicht, de overdracht van de honing ook allemaal voorbij. Laat het een paar minuten en spoel het uit. Zorg ervoor dat u de werkelijke ruwe honing en geen honing siroop. Als u wilt honing gebruiken als scrub, je combineren een weinig reden havermout met het, en je gezicht te wassen met haar.
Andere natuurlijke gezicht te wassen recept dat werkt is ½ theel. van zout vermengd met ½ kopje koude melk. Dip een katoenen cosmetische pad (een gewone katoenen bal zal ook werken) in en veeg je gezicht mee. Laat het drogen en breng een nieuwe jas. Deze keer van toepassing het melkmengsel met zachte, ronddraaiende bewegingen, en spoel het af met water.
Er zijn verschillende natuurlijke producten die zijn bekend voor de huid voordelen die ze bieden. Dus combineren de meeste van hen moet bijkomend voordeel betekenen. Hier is een dergelijke combinatie: voeg ½ kopje extra vergine olijfolie, 1 theelepel tea tree olie, 1 theelepel lavendelolie,? kopje aloë vera gel, ¼ kopje vitamine E olie, ½ kop kokosolie (verwarmd), 1 kopje glycerine tot 2 kopjes Castilië zeep. Gebruik deze natuurlijke gezicht te wassen voor de droge huid ten minste eenmaal per dag. Toe te passen en laat op een klein gedeelte van het vóór het wassen het af. Bewaar het in een donkere glazen fles, en wees niet ongerust als de ingrediënten te scheiden. Geef het een goede schudden voor je het gebruikt.
Een goede natuurlijke gezicht te wassen voor de vette huid kan worden gemaakt door het combineren van gepureerde papaja of avocado samen, en het toevoegen van een theelepel honing en yoghurt elke aan. Meng het goed samen, en misschien zelfs meng ze. Breng dit mengsel op je gezicht en laat het op 15 minuten en spoel het af. Lees meer over zelfgemaakte gezicht te wassen.
Een andere grote natuurlijke face wash is een combinatie van 2 eetlepels fijne colloïdale havermout, 2 theelepels amandel meel, 2 theelepels honing poeder, 2 theelepels van melkpoeder, 1 theelepel klei, 2 eetlepels geraspte pure Castilië zeep. Deze combineren en op te slaan in een glazen pot. Op het moment van gebruik, meng met een beetje mineraal water, laat de pasta op voor 10 minuten en dan was het af. Tijdens het maken van een natuurlijke face wash voor acne, ervoor zorgen dat u ingrediënten zoals tea tree olie of benzoylperoxide, die wonderen doet voor acne omvatten.
Tijdens het maken van een natuurlijke face wash vergt wel wat extra inspanning, het heeft zijn eigen voordelen. U kunt er zeker van zijn dat het geen agressieve of schadelijke chemische stoffen die uw huid kunnen beschadigen, en u kunt ook ingrediënten om het adres van uw huid nodig heeft.

No comments:

Post a Comment