Saturday, 28 April 2012

Juiste tabel Instelling voor een formeel diner

Er zijn een veelheid van regels ten aanzien van de formele eetkamer. Als je niet gewend bent aan hosting formele diners, kan de taak een tamelijk schrijnend is. Om u te helpen, hebben we niet alleen informatie over de juiste tafel setting voor een formeel diner, maar ook tips om je door de avond sans ongelukken. Een klassieke Franse maaltijd is 13 cursussen, maar de dag van vandaag norm is drie of vier cursussen. Een facet om te onthouden is dat als uw aantal cursussen toeneemt, neemt de grootte van de porties voedsel dat gaat op de plaat daalt, wordt het bedrag van de wijn in het glas doet. Een andere pointer is dat als je van plan om meer dan 12 mensen uit te nodigen voor een formeel diner, dan moet worden geserveerd in buffetvorm. Voor een goede maatregel, houdt een reserve te dekken opgezet, zodat u snel kunt vervangen door iets dat op de grond vallen. Een andere handige tip over de juiste tabellen setting voor een formeel diner is om bij de hand hebt een club soda en handdoeken, die gebruikt kunnen worden in geval van lozingen.
How to Set een tabel Goed voor een formeel diner
Om te beginnen, is de plek kaart, die elke persoon vertelt waar naar waar zitten, geplaatst boven de placemat. Een belangrijk aspect van een goede tabel etiquette is dat elke plaats instelling moet identiek zijn. In sommige gevallen, als u een antieke of anderszins mooie tafel, kunt u gebruik maken placemats, maar geen tafelkleed. Terwijl tot het tafelkleed, ervoor te zorgen dat het goed is gecentreerd, en dat een gelijke hoeveelheid doek is opknoping van alle kanten. De plaats matten moeten zodanig worden geplaatst dat de rand van de mat is ½ cm vanaf de rand van de tafel. Als u gebruik maakt van grote matten, plaats dan het bestek op de mat. Anders, als je het kleine Engels type matten gebruikt, dan is het bestek gaat direct op de tafel.
Als je een lijn te trekken in het midden van de lengte van de tafel, dit is waar de loper gaat. Beide uiteinden van de loper moet worden ½ cm afstand van de tafel rand. Schik het vereiste aantal stoelen, zodat ze gelijkmatig verdeeld zijn rond de tafel. Plaats nu een afdekplaat voor elke stoel, op een zodanige wijze dat de rand van de plaat is 1 cm afstand van de rand van de tafel. Terwijl tot bestek, de fundamentele regel van een goede tafel setting voor een formeel diner is dat de handgrepen moet 1 centimeter van de rand van de tafel. Zoals de meesten van ons weten, zijn de buitenste delen bestek eerst gebruikt. Direct rechts van de dienst plaat komt het mes, gevolgd door de theelepel en dan de soep lepel. Bovenal zijn ze plaatste de bril. De buitenste glas is de witte wijn glas, gevolgd door de rode wijn glas en vervolgens het water glas. Als u zich verplaatst naar binnen, is elk glas iets boven de vorige. De duim regel is dat de wijn glas voor het hoofdgerecht wordt geplaatst boven het mes voor die cursus. Eventuele aanvullende wijnglazen zijn opgesteld achter de eerste twee glazen.
Direct links van de dienst plaat komt het dessert vork, gevolgd door het diner vork en vervolgens de salade vork. Boven de vorken wordt geplaatst het brood en boter plaat, samen met de boter mes. Het lemmet van het mes moet boter gezicht in het midden van de plaat. Aan de linkerkant van de salade vork is geplaatst de keurig gevouwen servet. Dit bestek instelling kan gewijzigd moeten worden een beetje afhankelijk van het voedsel dat je van plan om te serveren. Als u van plan om een ​​voorgerecht serveren voordat de soep, dan de soep lepel kan worden geplaatst tussen de messen. Bloemen zien er prachtig uit op een tafel, maar zorg ervoor dat uw arrangementen worden niet boven ooghoogte. Ook moet de kandelaars worden geplaatst dat ze laten iedereen oogcontact te maken.
Lees meer over:; Proper eten Etiquette; elegante tafel Instellingen; Formele etiquette regels; Deze tips over de juiste tafel setting voor een formeel diner moet u toelaten om een ​​ongerust host gratis diner. Als gastheer / gastvrouw, je moet ook plaats biedt aan mensen die op zo'n manier dat iedereen comfortabel is en er is een gemakkelijke doorstroming van het gesprek aan de tafel.

No comments:

Post a Comment