Friday, 6 April 2012

Cool Tattoos voor Meisjes

In de oude tijden, tatoeages had symbolische betekenis zoals spirituele overtuigingen, het lidmaatschap van bepaalde groepen of stammen, identificatie voor criminele redenen of gewoon als een geheugen voor een geliefde. Vandaag tatoeages hebben meer van een commerciële betekenis en worden genomen als stijl quotiënten. Voor een zeer lange tijd hebben vrouwen of meisjes sportieve tatoeages zijn als aantrekkelijk ervaren. Tatoeages voor meisjes zodat ze er fijn en sierlijk. Als je er een wilt krijgen, een kijkje nemen op een paar hele coole tattoos voor meisjes, hieronder.
Cool Tattoo Designs voor Meisjes; Elke tatoeage heeft een betekenis en symboliseert iets. De meeste meisjes kiezen voor tatoeages met betekenissen. Er zijn verschillende coole tattoo ideeën voor meisjes die je uit kunt kiezen. Sommigen van hen zijn:
Ster en Shooting Star Tattoos: Een ster symboliseert het universum en is niet gebonden aan een specifieke geloof of religie. Deze tatoeages ook symbool voor de eeuwigheid en wordt beschouwd als de oudste van tattoo ontwerpen zijn. Shooting Star is een symbool van een wens in vervulling. Een eenvoudige zwarte omtrek van een ster of een keten van vallende sterren op de hals of de bovenarm, ziet er cool en aantrekkelijk.
Fairy Tattoos: Fairy tatoeages zijn ook cool tatoeages voor meisjes als feeën representeren onschuld en zijn meestal de voorkeur onder jonge meisjes. Fairy tatoeages kunnen worden getrokken met sterren of bloemen. De beroemde cartoon fee 'Tinker Bell', wordt ook gebruikt als een fee tattoo idee.
Heart Tattoos: Hart tatoeages voor meisjes zijn enkele van de meest gewilde tattoo designs sported door meisjes. Een hart staat voor liefde en romantiek en is een favoriet ontwerp vooral bij dames. Een hart met je naam erop, of gewoon een schets van een hart kunt ook kijken erg aantrekkelijk. Hart tatoeages kan gepaard gaan met ontwerpen zoals vleugels, een kroon, brand, bloemen, een zwaluw of iets anders dat ziet er goed uit met een hart.
Zodiac Tattoos: Star tekens of sterrenbeelden kunt ook cool tatoeages voor meisjes. U kunt aan de tattooer om uw sterrenbeeld met een van uw favoriete ontwerpen inschrijven en het warme look te maken. Een leeuw voor Leos of koi kokertatoegeringen het teken Vissen kan worden gebruikt. Meer op Koi tatoeages voor meisjes.
Vlinder en Flower Tattoos: Dit zijn weer een aantal van de meest gewenste tattoo ontwerpen gebruikt door meisjes. Een bloem van welke aard dan ook en een vlinder op het kan een prachtig design en u kunt deze ontwerpen te wijzigen door het opstellen verschillende bloemen zoals roos, lelie, zonnebloem-en hibiscus. De vlinder en bloem tattoo design staat voor zuiverheid, gratie en schoonheid, de kwaliteiten van een vrouw personifieert. Deze kunnen ook cool tatoeages voor meisjes. Lees meer over Hibiscus tatoeages.
Dolphin Tattoos: Dolfijnen zijn geassocieerd met onschuld, een kwaliteit die gepersonifieerd door meisjes, kan daarom worden leuke en funky tatoeages voor meisjes. Meisjes die zijn vissen fans kunnen krijgen deze coole tatoeage op een plaats op hun lichaam. Deze tattoo design ziet er goed uit indien vergezeld door golven of de zon. Je kunt zelfs je naam geschreven met een dolfijn tattoo.
Tribal Tattoos: Tribal tattoos kan betekenen uzelf te identificeren met bepaalde stammen, zoals Borneo, Haida, Native Americans, Keltische stammen, etc. Als je een fan bent van een bepaalde taal als Koreaans of Urdu of enige andere, dan kun je een chic, warm tatoeage van uw naam geschreven in een van deze scripts. You kunt ook sport symbolen uit culturen zoals de Egyptische, Mexicaanse, Ierse en Hawaiian als je tattoo ontwerpen. Meer op tribal zon tattoo en tribal tatoeages voor vrouwen.
Celebrity Tattoos: beroemdheden als Angelina Jolie en David Beckhem hebben tatoeages op hun lichaam. Dus als je een fan bent van bepaalde beroemdheid of rockster, kunt u hun gezichten getatoeëerd op je rug of je arm. Deze tattoo ontwerp is een favoriet bij jonge meisjes over de hele wereld.
Kleine Cross Tattoos: klein kruis tatoeages is een grote tatoeage idee als het heeft zowel religieuze en stijlvolle uitstraling. Zij zijn meestal de keuze van meisjes die willen tatoeages voor het eerst als het is een gemakkelijke ontwerp te maken. Ze zijn veelzijdig en vrouwelijk. Een kruis kan worden getrokken met bloemen of wolken of enig ander ontwerp. Lees meer over kleine cross tatoeages voor meisjes.
Dragon Tattoos: Dragon tattoo's zijn een andere tattoo design idee waar u een draak face opgesteld op een deel van je lichaam. Dragon tattoos kan worden getrokken met uw naam ingeschreven op hen. Een vliegende draak met een vurige mond kan ook halen jullie een paar complimenten. Draak tatoeages zijn meestal de voorkeur van jongens, maar worden beschouwd als unisex nu-een-dag. Meer op draak tatoeages voor meisjes.
U kunt uw tatoeages aangebracht op een deel van het lichaam, maar zorg ervoor dat er geen bot in dat deel, omdat het kan leiden tot een letsel dat kost tijd om te genezen. Rug, onderrug, nek, rug van de hals, buik, schouders, heupen, benen, voeten, bovenarm, pols, enz. zijn enkele van de ideale locaties voor tatoeages. Alle bovengenoemde ontwerpen kunnen worden gebruikt als cool tatoeages voor meisjes.
Meer op; Foot Tattoos voor Meisjes; Hip Tattoos voor Meisjes; Is het niet krijgen van een tattoo leuk en avontuurlijk? Als een van deze coole tatoeages voor meisjes hebben interesse hebt, zeg ik, alles wat je dames die er een krijgen voor jezelf.

No comments:

Post a Comment