Monday, 2 April 2012

How to Get Rid van een kater

Er is niets heel graag een kater om u eraan te herinneren dat de acties gevolgen hebben. Een combinatie van een aantal van deze: misselijkheid, vaagheid, hoofdpijn, dorst, maagklachten, voedsel afkeer en vermoeidheid zijn waarschijnlijk achtervolgen je de ochtend na de festiviteiten. Een verrassend feit is dat een kater op z'n ergst is wanneer alcohol dat je zo gul mag jezelf is uiteindelijk geëlimineerd uit je lichaam. Terwijl uw bloed-alcohol-niveau zal terug naar nul, zul je lijden voor de aangerichte schade.
Aangezien er geen remedie voor een kater, de enige oplossing is niet om te drinken. Echter ook realistisch zijn, het beste advies ik te bieden heb is om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen terwijl je drinkt, dat zal de kans van het gevoel ellendige de volgende dag terug te dringen. De tweede beste advies is niet, hoe zich te ontdoen van een kater, maar hoe om te gaan. Een belangrijke factor om zich bewust zijn van is dat bepaalde stappen moeten worden genomen vóór of tijdens het drinken, om een ​​kater te voorkomen, zijn waarschijnlijk niet effectief te zijn als je eenmaal hebt al hit met een.
How to Get Rid van een kater hoofdpijn?
Als de primaire oorzaak van een kater hoofdpijn is uitdroging, drink veel water. Als u al kotsen, dan des te meer reden voor u om aan te vullen. Terwijl een vettige maaltijd voor en terwijl u drinkt helpt, als je eenmaal een kater, is het beter te houden aan neutrale voedingsmiddelen die eiwit en koolhydraten, zoals een gepocheerd ei op toast hebben. Op dit punt, zal suiker ook zo te helpen, proberen sommige hebben in welke vorm dan aanvaardbaar is. Als zure sappen voel je je slechter, kunt u proberen om slok op sommige tomatensap of appelsap.
Zoveel medicijnen te gaan, mag u aspirine, naproxen, ibuprofen of een ander NSAID, als je geen last van zweren of bloeden een stoornis. Echter, zoals alle geneesmiddelen, ook deze bijwerkingen hebben. Men moet niet te nemen acetaminophen (paracetamol). Hier zijn een aantal kater huismiddeltjes.
How to Get Rid van een kater?
Water: Veel van de ellende van een kater zijn te wijten aan uitdroging. Het is de primaire oorzaak van de hoofdpijn en een droge mond. Idealiter, veel water drinken voordat je naar bed gaat, en dan weer als je wakker wordt. Dit versnelt het herstelproces. Indien mogelijk, voeg een beetje zout en suiker aan het water, of probeer een sportdrank Gatorade graag. Als u kiest voor een andere, ervoor te zorgen dat het niet-cafeïne en niet-koolzuurhoudende.
Slaap: Aangezien je niet kunt doen veel anders, de beste manier hoe zich te ontdoen van een kater is snel te slapen doorheen. Slaap zal snel komen, en voor een goede maatregel, houd een emmer en een fles water dicht bij het bed. Lees ook home remedies voor katers.
Suiker: De behoefte aan suiker is omdat alcohol afbreekt suiker winkels in de lever. Deze reserves moeten worden vervangen, of je houdt gevoel in het hoofd en zwak. Consumeer suiker in de meest aanvaardbare vorm, misschien in sommige vruchten sap, of een donut of brownie.
Bacon Sandwich: Niet al te lang geleden las ik een reportage die zei dat een bacon sandwich een kater helpt. Ik weet niet precies wat je wilt, wanneer je misselijk voelen, maar er is een wetenschappelijke verklaring aan. Om te beginnen, voedsel helpt het verhogen van uw metabolisme, dat helpt uw ​​lichaam te ontdoen van de drank sneller. Dat er, behalve brood is vol koolhydraten en spek is een goede bron van eiwit, dat afbreekt tot aminozuren die uw lichaam nodig heeft. Daarnaast, overmatig alcohol uitput neurotransmitters, en als bacon bevat een hoog niveau van aminozuren, het helpt bij het herstel van een kater.
Lees meer over:; Katerremedies - Getting Rid van een kater, Hoe te krijgen over een kater, zoals: Hoe een kater Fast Cure; Afgezien van deze stappen, het antwoord van hoe zich te ontdoen van een kater misselijkheid kan liggen in een aantal van de meer dan -the-counter Katerremedies. De meeste daarvan bevatten een anti-inflammatoire geneesmiddelen, en velen hebben cafeïne in hen. Terwijl er veel andere aanbevelingen, dezen zijn er zeker van te helpen.

No comments:

Post a Comment