Tuesday, 24 April 2012

Manieren om een sjaal te dragen

Sjaal is een van de meest gebruikte in de volksmond het hoofd-wear. Gebruikt voor bescherming tegen zonnestralen en vervuiling, kunnen zij veel meer gebruik in termen van de mode. Terwijl het dragen van een sjaal op je hoofd is meestal voor de bescherming, het dragen van het rond je nek of op de jurken is een manier om een ​​fancy touch geven aan uw kleding. Klein en makkelijk te gebruiken, een sjaal werkt beter dan elke andere accessoire om uw kleding te verbeteren. Het geeft je een unieke look, een stijlvolle is, dat anderen graag uit te proberen. Er zijn verschillende manieren om een ​​sjaal te dragen op je hoofd en op je outfits. Laten we kijken naar enkele van de beste manieren om hoofddoek te dragen in dit artikel.
Enkele goede manieren om sjaal te dragen
Manieren om een ​​sjaal # 1 Wear: Lovely Hoofdband; Neem een ​​sjaal, bij voorkeur zacht, zijdeachtig. Kies er een die voldoen aan uw outfit en rol hem in de lengte op een lange buis van stof te vormen. U wordt hoofdband klaar om te worden vastgebonden. Plaats deze op de gewenste afstand van haarlijn en bind het in de nek. You Kan worden aangesloten het bij centrum van de nek, onder je haar, of de richting van de achterkant van een van je oren, als je de knoop zichtbaar te worden. De lange vloeiende staarten zal complimenteren je outfit en geven u een modieuze look. U kunt experimenteren door koppelverkoop kleine of grote knopen. U kunt ook eerst Wikkel de sjaal over een kant-en-klare hoofdband en vervolgens dragen. Dit zal ervoor zorgen dat het niet kan verschuiven en je kunt gemakkelijk verwijderen en draag hem terug. Dit is een klassiek haar accessoire dat je outfit siert ook.
Manieren om een ​​sjaal # 2 Wear: Pony Wrap; Dit is een eenvoudige manier om een ​​sjaal gebruiken, maar het geeft direct een fancy kijken naar je haar en outfit. Neem een ​​bijpassende sjaal en rol het met een buis te vormen. Das een lage paardenstaart en gewoon bind de sjaal rond de paardenstaart voet zodat de knopen op de bovenste kant van de pony en de uiteinden ervan vloeiende aan elke kant. Een andere manier is het verder de sjaal staarten interlace in een vlecht. Dus houd elke staart met de buitenste secties van de vlecht en ga op vlechten zoals gebruikelijk. Een knoop 3 centimeter boven de uiteinden. Dit zal er geweldig uitzien op lang haar.
; Dit is een van de elegante manier om een ​​sjaal te dragen om uw nek Ascot Wrap: Manieren om een ​​sjaal # 3 Wear. Beslissen over de outfit en nemen een contrast gekleurde sjaal. U kunt ook de sjaal van een van de prominente kleuren in de outfit. Dit is een van de beste manieren om een ​​sjaal te dragen met een jurk met kraag. Vouw de sjaal diagonaal. Nu hang hem om je nek, de uiteinden hangen aan de achterzijde. Laat de hoeken kruisen elkaar aan de achterkant van je nek en ze weer aan de voorkant te brengen. Trek ze aan de wrap strak maken, maar comfortabel. Nu, das een simpele knoop of een boog aan de voorzijde centrum. Doe de vrije uiteinden in je outfit. U kunt ook overslaan en in plaats daarvan de knoop bind het aan de achterkant waar de uiteinden kruisen. Het voorste deel van de sjaal zal gewoon blijven met een paar rimpels. Deze stijl is vooral gekozen door jongens.
Manieren om een ​​sjaal # 4 Wear: Modieus Knot; Dit is een van de meest voorkomende manieren om hoofddoek dragen met een jurk rond de hals. Neem een ​​lange sjaal en rol het lengte verstandig. Zorg ervoor dat het past perfect bij de outfit. Zet gewoon om je nek, from achterzijde, zodat zowel de uiteinden aan de voorkant. Maak zowel de gelijke uiteinden en gewoon een knoop aan de voorkant midden van je nek. Dit ziet er het beste met brede en diepe hals-lijnen. U kan vele variaties in deze stijl. Een andere manier is om een ​​knoop aan een kant van je nek en een uiteinde hangen front-side en andere aan de achterzijde te laten. Dit ziet afkoelen strappy tops. Een andere manier is om het te binden rond de tailleband van je rok of spijkerbroek als een funky band. You kunt ook diagonaal vouwen en das een simpele knoop aan een kant van je taille. Dit wordt gewoonlijk gebruikt om de genade van broek. Lees meer over sjaal koppelverkoop instructies.
Manieren om een ​​sjaal # 5 Wear: Stijlvol Wraps; Net vouw een sjaal lengte verstandig om een ​​buis te maken. Wikkel het om je nek, zodat de uiteinden hangen aan de voorkant. Trek nu rechts om het te maken langer dan de linker en zet het op je rug van links schouder. U kunt het verblijf strak om je nek of losjes hangen om je nek. Nu de ene kant hangt aan de voorkant en andere aan de achterzijde. Dit ziet er perfect op de buis toppen. Hier is een andere manier van wikkelen sjaal rond uw nek. Vouw het lengte-verstandig om een ​​lange buis vormen. Drapeer het rond de hals, zodat eindigt vrij hangen op je rug. Kruis de uiteinden en breng ze aan de voorkant. Trekken om ze strakke pasvorm rond de nek. Meer weten over mode accessoires voor kinderen en jongeren.
Er zijn vele manieren om een ​​sjaal te dragen om je hoofd, nek en jurk. Terwijl elke manier is cool, een perfecte sjaal met juiste kleuren en stoffen is wat maakt het een klassiek accessoire. Verkeerde keuze van de sjaal kan ruïneren uw look. Dus zorg ervoor dat u kiest voor de juiste is om uw kleding te passen. Ook kunt u proberen op verschillende manieren op uw outfit naar de beste manier van het dragen van een hoofddoek op dat stuk van de kleding te vinden. Immers, moet u zeker een beetje te spannen om die killer look don nemen!

No comments:

Post a Comment