Sunday, 22 April 2012

Overblijvende Bloemen

Het woord perennial is afgeleid van het Latijnse woord annus PER en wat betekent dat door middel van en jaar, respectievelijk. En trouw aan zijn naam, blijvende bloemen live voor twee tot drie seizoenen, en moeten periodiek worden vervangen achtereenvolgens bloei elk seizoen. Perennial tuin bloemen bloeien in het voorjaar en de zomer, dan sterven, alleen om te groeien en bloeien weer. Some perennial bloemen bloeien in de winter en sluimerde in het voorjaar en zomers. Vaste planten meestal weer tot leven voorjaar door hun wortelstok in plaats van hun zaden. Vaste planten in hun spectrum een ​​grote verscheidenheid aan bloeiende en niet-bloeiende planten, en soms afhankelijk van de milieu-en klimatologische factoren vaste planten, eenjarigen en tweejarigen kunnen wisselen hun groeiende en bloeiende patronen. Maar dan wel een goede tuinman weet zijn / haar planten beter. Er zijn in principe twee soorten vaste planten:; vaste planten: Vaste planten waarvan de stengels lijken alsof ze sterven elke winter en het voorjaar weer tot leven elk voorjaar. ; Woody Vaste planten: Vaste planten waarvan de stengels leven door de winter, en blijven groeien in omvang en elk jaar bloei voor een bepaald aantal jaren. Lees meer van blijvende bloem identificatie. ; Perennial Bloemen voor schaduw; meeste perennial bloemen bloeien in gedeeltelijke of volledige schaduw, maar doen ze nog steeds nodig wat licht, als warmte zal de plant weer tot leven en maken hun kleuren uitkomen. Door schaduw wordt bedoeld een minimaal vier tot vijf uur licht, diffuus of gedeeltelijke zon, nooit vol. De meeste schaduw liefdevolle vaste planten bloemen en planten niet goed doen met direct zonlicht. Hieronder volgt een lijst van meerjarige bloemen voor schaduw:; Hardy Begonia; Bloeden Heart (Dicentra); Astilbe, Anemone, Iris Cristata, Gemeenschappelijk sleutelbloem, Arum, vingerhoedskruid, Bigleaf Ligularia; Chinese grond orchidee; longkruid, Columbine, Clematis, pioenen, kardinaal bloem; Stokroos, daglelie, Purple Perennial bloemen; Er is iets anders over blauw tot paarse bloemen dat het oog van tuinarchitecten en hoveniers thuis gevangen heeft al jaren, is de rijkdom gevonden in beide kleuren die volume kan toevoegen aan bloemperken en containers, en breng de saaiste hoek om het leven. Er zijn veel blauw naar paars perennial bloemen kan men kiezen uit de tuin brighten het hele jaar door, sommige van hen zijn hieronder opgesomd. ; Phlox, korenbloem, zonnehoed, Aster, vlinderstruik, Salvia, lavendel, Hosta, Agapanthus, Druifje, Maarts viooltje, Crocus, Verbena, Griekse Windflower; Veronica bloem; Purple Dahlia, Bellflower, Lenten Rose; Valse Indigo, Campanula, Delphinium ; Liatris; Lees meer op paarse bloem tuin en bloementuinen.
Groeiende Perennial Bloemen; Vaste bloemen en planten hebben een kortere bloei seizoen in vergelijking met de jaarlijkse bloemen. Vandaar dat opeenvolgende planten tot bloei lange levensduur te waarborgen is essentieel. Zoals de vaste planten zal voorjaar terug op dezelfde locatie jaar na jaar, moet de bodem op die locatie goed worden afgevoerd en adequaat toegevoerd aan de bodem pH-balans en voedingswaarde behouden. Men kan zelfs mulch rond de vaste planten in de winter te houden de wortels warm en de bodem met vocht te bieden zonder bevriezen. Organisatieonderdelen van de gevestigde vaste planten moet worden gedaan in de herfst, dit geeft deze plant de tijd om zijn wortels te stellen en zal klaar zijn om volgend seizoen bloeien.
Lees meer over vaste plant zorg en meerjarige bloembedden.
Tijdens de voorbereiding perennial bedden, grenzen of randen, zorg ervoor dat u inzicht in de uiteindelijke grootte van de eeuwige en ook het type het is. Geef elke perennial bloemen en planten voldoende ruimte om licht en lucht verkeer te vergemakkelijken. Sommigen van hen kunnen hebben steun nodig, dus houd de stengels klaar. Geniet van uw vaste planten, jaar na jaar!

No comments:

Post a Comment