Wednesday, 25 April 2012

Kroeshaar Solutions

Kroeshaar dat is lelijk en moeilijk te controleren is een vloek dat veel vrouwen worden geconfronteerd. De meest voorkomende oorzaken van saaie, kroeshaar zijn ongeschikt haarverzorgingsproducten, stylen van je haar met agressieve chemische producten, weersomstandigheden en een slechte voeding. Deze oorzaken leiden in het haar verliest zijn vocht en met gespleten haarpunten. Pluizig krullend haar is zeer moeilijk te temmen en mist de glans en glans die gewoonlijk wordt waargenomen bij gezond haar. Hier zijn een aantal essentiële kroeshaar oplossingen die u helpen uw haar te temmen waardoor het beter beheersbaar, glad en helemaal pluis vrij.
Droge Kroeshaar Solutions
Shampoo uw haar: Een van de fundamentele kroeshaar oplossingen is het gebruik van een milde shampoo en een intensieve leave-in conditioner. Kroeshaar vereist speciale shampoos verduidelijking geformuleerd voor vochtinbrengende en de afweging van de haarfollikels. Als je haar wassen, massage van de hoofdhuid om de natuurlijke olieproductie te stimuleren. Niet shampoo je haar te vaak als het kan resulteren in het haar verliest zijn vochtbalans.
Leave-in conditioners: Frizz-controle moet u de conditie van uw haar op een regelmatige basis. Het merendeel van de conditionering producten voor beschadigd haar werk door het bekleden van de haarlokken, en een storting maken film over het dus toe te voegen glans en glans aan je haar. Na het wassen je haar, gebruik een goede vochtinbrengende conditioner. Laag van het haar staat met haar en laat gedurende vijf tot tien minuten. Was grondig af met koud water. Hiermee kun je de vochtbalans van de haarzakjes te herstellen en te voorkomen dat de kroes. Diepe conditioning behandelingen gebeurt in de meeste kapsalons helpen elimineren het haar schade en de controle van de kroes. Als deze conditionering opties zijn duur, probeert met behulp van producten met ingrediënten zoals aloë vera, vitamine E en panthenol (een vitamine-B-gebaseerde moisturizer). Smoothing frizz serums en zalf zijn een goede inzet tegen droge kroeshaar.
Met behulp van hete oliën: Oliën die zijn verwarmd en andere warme oliën beschikbaar in de winkels helpen om het haar gehydrateerd en gezond te houden. Kokos-en olijfolie zijn enkele van de beste remedies voor droog beschadigd haar. Verhit de olie een beetje en het toe te passen om het haar. Bedek je haar met een douche-cap en laat de olie in een nacht genieten in het haar schachten en wortels. U kunt de olijfolie ook gebruiken met een kopje honing. Breng de mix van drie eetlepels olijfolie met een kopje honing aan je haar en laat het op voor dertig minuten. Afwassen met koud water met een mild kruiden shampoo en opvolgen met een crème conditioner.
Hair Maskers voor Kroeshaar: Een van de beste dunne, kroeshaar oplossingen is het gebruik van haarmaskers. Banana haarmaskers werk goed te drogen beschadigd haar te temmen. Voor het maken van uw banaan masker, mix twee rijpe bananen gepureerd met twee eetlepels honing en een half kopje melk. Toe te passen en laat op deze vochtinbrengende haarmasker voor twintig minuten voordat het af te spoelen met koud water. Bananen gemengd met kwark of avocado hebben hetzelfde effect op kroeshaar. Naast deze, gepureerde aardbeien met mayonaise zijn een uitstekende conditioning masker voor beschadigd haar. Meer op haar maskers voor kroeshaar.
Juiste Hair Care: Hair dat al beschadigd is, moet passende wijze worden verzorgd. Dit omvat met de juiste borstels en fijn getande kammen voor het haar. Vermijd overmatige hitte styling en het gebruik van strijkijzers, haardrogers en andere styling apparaten die het haar kan beschadigen. Kijk uit voor haarverzorging producten met een hoge alcoholgehalte ter vermindering van het haar vocht waardoor het kroezig en droog.
Lees meer over:; Kroeshaar Tips; Kroeshaar behandeling; Terwijl kroezig grof haar heeft de neiging om irritant zijn, het gebruik van deze eenvoudige kroeshaar oplossingen kunnen u helpen temmen van de grove droog haar en voeg haar een glans en glans. Vergeet niet dat deze kroeshaar middelen zijn beperkt blijft tot de behandeling van de uiterlijke oorzaken. Dus als interne factoren, zoals een slecht dieet is dan de voornaamste oorzaak van de dunner droog haar is het best om aan te pakken. Let op!

No comments:

Post a Comment