Monday, 23 April 2012

Hoe een vegetariër Tips

Beroemdheden, waaronder Pamela Anderson, Brad Pitt en Natalie Portman hebben gewend vegetarische, inspirerende vele anderen dit voorbeeld te volgen. Hoewel vegetarisme is een manier van leven in veel Oost-Europese landen voor jong en oud, vanwege de gezondheid en het milieu voordelen, het is pas nu dat de westerse landen zijn het belang van het volgen van een vegetarisch dieet te realiseren. Als u ook wilt wenden tot het vegetarisme, maar hebben moeite met het vasthouden aan het plan, dan zijn hier enkele steeds een vegetarisch tips voor u, die zeker uw zaak te helpen.
Tips over Becoming a Vegetarisch
Mind Voorbereiding; Het belangrijkste ding om te doen voordat u begint met een dieet te wijzigen plan is om duidelijk te zijn in je hoofd waarom je zo'n veranderingen in uw levensstijl inleiding. In dit geval, jezelf afvragen, waarom vegetariër te worden? Heel duidelijk zijn over de redenen. Ben je steeds een vegetarische om gewicht te verliezen of bent u steeds een enkel en alleen omdat een paar beroemdheden zijn het bevorderen van, en het is de in ding goed nu? Er moet een solide en doordacht van de rede achter je steeds een vegetarisch, alleen dan zul je in staat om uw doel te bereiken.
Vegetarisch of lacto-vegetarische?; Dit is een zeer belangrijk aspect in steeds een vegetarisch ook. Zult u in staat om vast te houden om gewoon groenten en een totale vegetariër te worden of wilt u voor melk, eieren, kaas, yoghurt in je dieet op te nemen en een lacto-ovo-vegetarische plaats geworden. Geef jezelf de tijd, nadenken en dan beslis voor jezelf. Lees meer over lacto-ovo vegetarisch dieet.
Take One Step at a Time; Als vleeswaren zijn uw hoofdvoedsel sinds hun kindertijd, is het zeer moeilijk om ze te laten in een keer. In dit geval, een van de meest effectieve steeds een vegetarisch tips zouden te geleidelijke veranderingen in uw dagelijks dieet te brengen. Bijvoorbeeld, kunt u vlees eet in de ochtend en voor de lunch, maar maken een resolutie die je alleen zou vegetarisch voedsel voor het diner eten. Herhaal dit voor ongeveer twee weken en dan te maken je ontbijt vegetarische en uiteindelijk je hele dieet vegetarisch. Dus ongeveer een maand duren voordat een verschuiving naar slechts een veganistisch dieet.
Vegetarisch betekent niet per se saai; Het is een algemeen begrip dat alleen vlees kan lekker zijn en dat vegetarisch eten is allemaal saai en saai. Mensen vragen zich vaak af, hoe je een vegetariër, wanneer al hun favoriete gerechten zijn niet-vegetariër? Als je jezelf in een soortgelijke dilemma, zou ik willen voorstellen dat vegetarisch voedsel veel variatie te aanbiedingen, vrijwel identiek is aan niet-vegetarisch voedsel. Het is gewoon dat je moet uitkijken voor enkele heerlijke vegetarische recepten, hetzij op het internet of in sommige vegetarische kookboeken. Probeer koken van deze vegetarische recepten thuis, selecteert u de degenen die je leuk vindt en ze een deel van uw wekelijkse voedsel menu's.
Diversiteit is het kruid van het Leven; Zodra je in staat bent om te koken, de fundamentele vegetarische gerechten zijn in uw menu. Probeer creatief te zijn en ook enkele vegetarische gerechten uit een aantal andere landen in uw dieet ook. U kunt de Chinese vegetarische gerechten of de Italiaanse pasta of de pittige Indiase curry's van het ras toe te voegen aan uw dagelijkse dieet. Het eten van gevarieerde voeding zal helpen u zich aan uw doel om een ​​vegetariër.
Vasthouden aan een gezonde voeding, omvatten dergelijke vegetarisch voedsel in uw dieet waarin de behoeften aan voedingsstoffen van uw lichaam te voldoen. Het is een algemene perceptie dat een van de steeds een vegetarische bijwerkingen is dat het niet voldoende voedingsstoffen om het lichaam gezond te houden. Laat me je vertellen, het is een mythe, in feite het eten van veel fruit, groenten, noten, granen en volkoren granen, voldoende hoeveelheden vezels, koolhydraten, eiwitten, vetten en vitaminen om het lichaam gezond en in vorm te houden. Lees meer op 1200 calorieën vegetarisch dieet.
Betrek de mensen om je heen in je plan, een van de belangrijkste van steeds een vegetarisch tips is het informeren van al uw vrienden, familie en mensen die je interactie met en socialiseren met, over je steeds een vegetarisch doel. Dit is erg belangrijk als wanneer je ze ontmoeten op een sociaal samenzijn of op een feestje, ze zullen weten dat je alleen vegetarisch voedsel te eten. Op deze manier zullen ze u niet vragen om niet-vegetarisch voedsel met hen te delen. Ook wanneer je gaat naar een feestje, als je weet dat alleen niet-vegetarisch voedsel zal er worden geserveerd., Kunt u zelfs draag uw eigen vegetarische gerechten mee.
Houd Vegetarische gerechten handig, als mensen die proberen om gewicht te verliezen dus hou sommige niet-vette gerechten handig dat ze niet binge op junk food, Ook is het zeer belangrijk voor u te houden een aantal vegetarische gerechten klaar in uw koelkast of anderszins, dus dat wanneer u komt te laat uit werk en zijn echt honger hebt, je niet eindigt met het verbreken uw besluit. Je kunt houden yoghurt, pitabroodjes, fruit, salsa, enz handig. You kunt ook te houden wat bevroren, klaar om vegetarische gerechten in de koelkast, die net je magnetron hebben voordat eten eten.
Lees meer over:; Vegetarisme voors en tegens; Voordelen van vegetarisme; Voordelen en nadelen van Vegetarisch; Becoming een vegetarisch, maakt een minder onderhevig aan bepaalde levensbedreigende ziekten, zoals kanker en hart-en vaatziekten. Vegetarisch eten is veel gemakkelijker dan niet-vegetarisch voedsel te verteren. Het is milieuvriendelijk ook. Ten slotte, volgens sommige spirituele tradities, het eten van vlees van dieren produceert dierlijke-achtige kenmerken bij de mens, zoals agressiviteit en rusteloosheid. Aan de andere kant, vegetarisch eten, zeer mild van aard, maakt een mens rustig. Ja, is het raadzaam om vast te houden dat hij een vegetariër en de vele fysieke, mentale en spirituele voordelen te behalen.

No comments:

Post a Comment