Monday, 16 April 2012

Leo Zodiac Tattoos

Zodiac is een object van bewondering voor een zeer lange periode van tijd. Mensen die geloven in zodiacs wil om zichzelf te laten dierenriem tatoeages. Niet alleen in Amerika zijn mensen gefascineerd door de dierenriem, maar het is dezelfde over de hele wereld. Bijna alle culturen, die bestaan ​​op het gezicht van de aarde hebben hun eigen versie van de dierenriem. Mensen die tussen 23rd juli en 22 augustus vallen geboren onder de Leo dierenriem. Leos worden gevonden van tatoeages, omdat ze een voorliefde voor dramatiek. De andere attributen aan de Leo teken warme, gulle, geven, pompeus en bazig. Heel vaak zul je zien dat Leo dierenriem tatoeages leeuw ontwerpen en de gebruikte kleuren zijn goud en robijn. Echter, er zijn andere modellen, die gebruikt kunnen worden voor Leo dierenriem tatoeages zo goed.
Leo Zodiac Tattoo Designs
Leo is de vijfde teken in de dierenriem. Het is een mannelijke sterrenbeeld, die wordt geregeerd door de zon. U kunt gebruik maken van Leo Zodiac tatoeage ideeën en krijg tatoeages gemaakt, hetzij op de schouders, pols, armen of rug. Er zijn een aantal beroemdheden, die heb zelf leeuw tatoeages. Sommige van de beroemdheden zijn Robbie Williams, Christian Slater, Rod Stewart, enz. U kunt lezen op leeuw tatoeages betekenis.
Leeuw; Leeuw, de koning van de jungle, is de meest nauw verbonden dier met de Leo dierenriem. Het beeld van een leeuw past goed bij de persoonlijkheid van een Leo, omdat ze vaak zijn mensen, die leven hun leven kingsize. Er zijn verschillende versies van de leeuw tatoeages. Kunt u een golvende manen tot een grote en majestueuze tattoo ontwerp te maken. Voor een wijziging, kunt u ook gebruik maken van een kroon op de leeuw tattoo ontwerpen. Er zijn ook tribal tattoo ontwerpen beschikbaar in de Leo tattoo ontwerpen. Het bestaat normaal gesproken uit een foto van het hoofd van de leeuw en het is meestal gemaakt in de kleur zwart. Lees Lion tatoeages betekenis.
Als u wilt dat uw Leo tatoeage te worden gesynchroniseerd met religie, kunt u gebruik maken van Leeuw van Juda. Het was het symbool van de oude stam van Juda. Na de dood van Jezus Christus, een aantal christenen nam Leeuw van Juda Jezus symboliseren. Er zijn ook Chinese leeuw tatoeages. In de Chinese cultuur, is een leeuw zei tegen sterke en beschermende krachten hebben. Er zijn leeuw afbeeldingen gebruikt op de vlaggen van verschillende landen. De vlag van Schotland, België, enz. hebben een afbeelding van een leeuw. U kunt lezen op leeuw tatoeages op de arm.
Brand; open vuur is een element, waar de zon teken Leeuw regeert. Daarom is er een nauwe band van deze vlammen met het teken. U kunt gebruik maken van de vlammen in uw tattoo ontwerp aan een ongelooflijke tattoo ontwerp te maken. Heldere kleuren en sterke lijnen vet toe te voegen aan de schoonheid van de vlammen. Een Leeuw zodiac tatoeage idee kan worden om de vlammen te beginnen bij de pols en zich uitstrekt tot het wapen hebben. U kunt ook vlammen achter het beeld van een leeuw.
Zon; Aangezien de dierenriem wordt geregeerd door de zon, kunt u zeker gebruik maken van de zon om uw sterrenbeeld tattoo te maken. Er is ook een optie van het gebruik van tribale zon te ontwerpen voor een zodiac tattoo te maken. De zon kan ook gebruikt worden in combinatie met de leeuw. Wilt u alleen naar de zon gebruiken, kunt u gebruik maken van de zon met een gezicht en stralen naar beneden over het hele lichaam.
Astrologisch teken; De astrologische teken van de dierenriem Leo is een slang, die U in vorm met krullen aan het eind. Als u niet wilt dat een uitgebreide tatoeage, kunt u gewoon gebruik maken van het astrologische teken. Anders, kunt u ook gebruiken om te combineren met andere ontwerpen, zoals de leeuw of de zon of de vlammen. U kunt lezen op Zodiac tattoo ontwerpen voor meisjes.
Belettering; Als schriftelijke tatoeages u fascineren, dan kun je ervoor kiezen om Leo te schrijven in een script. U kunt de Arabisch schrift, de Japanse Kanji schrift, enz. Lees meer over tribale dierenriem tatoeages.
Voor meer informatie, lees:; Lion Tattoos voor vrouwen; Lion Tattoos voor mannen; Leo dierenriem tatoeages kan gemakkelijk worden aangepast voor zowel meisjes als jongens. U kunt verschillende ontwerpen te maken van de tatoeages unieke look. Meisjes kunnen toevoegen bloemen om de tattoo design lijkt het meer vrouwelijk, delicaat en zacht. Jongens kunnen de manen stroming in de lucht en geven een geweldige kijk op het ontwerp. Er zijn mensen die ervoor kiezen om het gezicht van de leeuw op de knieën en de voeten op de been te krijgen. Het lijkt erop dat de majestueuze leeuw op zijn jacht. U zult uw fantasie te gebruiken en je tattoo er anders uitzien maken.

No comments:

Post a Comment