Friday, 13 April 2012

Gelukkig huwelijk Recept

Gelukkig huwelijk Recept - Ingrediënten: 4 kopjes van de liefde; 2 kopjes van geduld; 1 gallon van vertrouwen; 2 kopjes van vleierij (zorgvuldig verborgen met intelligente keuze van woorden), 1 kopje respect (onverdund), 2 kopjes van aanmoediging; 1 mespuntje van respect voor in-wetten, dat is alles dat maakt voor ingrediënten voor een gelukkig huwelijk recept.
Opmerking: Zorg ervoor dat de ingrediënten goed worden gezeefd voor jaloezie, achterdocht en de gemiddelde woorden!
Gelukkig huwelijk Recept - voor de procesvoering; Nu dat je de ingrediënten voor het recept hebben voor een gelukkig huwelijk, moet u zich afvragen wanneer komt elk ingrediënt gaan tijdens het koken het! Nou, om je de waarheid vertellen is dit een recept dat niet een set instructies over hoe de schotel koken! Het is allemaal afhankelijk van hoe gevoelig de kok is om zijn / haar partner behoeften, hoe goed kan hij / zij de situatie te peilen en maken van de juiste keuze van de ingrediënten zetten inch En ja, net als alle andere culinaire expertise, meesterschap in de keuken dit gerecht komt met enige oefening, maar u kunt niet meer terug op ervaringen uit het verleden de hele tijd vallen, kunt u? Als je maar wist je partner goed, zou je nooit een fout maakt bij de besluitvorming over wanneer en hoeveel van een ingrediënt toe te voegen tijdens het koken 'Happy Huwelijk'. Gewoon een beetje van reflectie op elk ingrediënt is alles wat nodig is van een kok, om te kunnen het gelukkige huwelijk recept perfect te volgen. Dus laten we eens een kijkje op elk ingrediënt:
Liefde: Moet ik om te praten over dit? Dit is de meest fundamentele vereiste voor elke relatie. Het is niet dat het huwelijk is een bed van rozen. Financiën, in-wetten, kunnen de verantwoordelijkheden van een familie dragen allemaal bij aan triggering off echtelijke problemen. Maar als je liefde hebt in de relatie, wordt het gemakkelijker om te werken rond de meeste problemen. Meer over liefde en huwelijk.
Geduld: Het is niet dat dingen zullen werken, de manier waarop je wilt dat ze, elke keer weer. Er zullen momenten dat uw partner lijkt onredelijk. Je zou niet in staat zijn om de reden te vinden waarom hij boos of waarom hij zich gedraagt ​​in de manier waarop hij is! Echter, dit is de tijd dat je geduld hebben. Geloven dat er een reden achter het gedrag van je partner. Als je jezelf niet in een goede stemming, laat het onderwerp rusten. Praat erover als je allebei gekalmeerd en u weet dat u beiden in staat zal zijn om objectief te hanteren. Meer over tips voor een gezond huwelijk.
Vertrouwen: Verlies van vertrouwen is de doodsteek voor het huwelijk. Verdenkingen, zoals de vraag of de partner is het vertellen van de waarheid, als hij of zij is iets te verbergen dat je moet weten of de meest ernstige van allemaal - buitenechtelijke affaires, kan onnodige complicaties veroorzaken in een getrouwd leven. Er zullen dus vele gelegenheden wanneer u de verleiding zouden komen om te komen tot een ongerechtvaardigde sluiting. Echter, het is heel belangrijk om vertrouwen te hebben als het meest onze angsten ongegrond zijn. Toch, als er de vraag op de loer ergens in je geest, dan praat het uit met je partner. Een sleutel tot een vruchtbaar gesprek te voeren over het onderwerp is om te gaan met een geloof dat je partner schoon is. Hiermee wordt voorkomen dat u van klinkende onredelijk en beschuldigend en je partner zal meer comfortabel te praten over het onderwerp. Meer weten over rebuildling vertrouwen in een huwelijk.
Vleierij: Iedereen houdt om bewonderd te worden en wanneer de lof komt van de partner het smaakt nog beter! Wees alert en aanvulling hem op elke prestatie, hoe klein die kunnen worden. Ook al is het geen grote prestatie, zou af en toe vleierij geen kwaad toch? Echter, je moet een intelligente selectie van woorden, zodat hij is ervan overtuigd dat je ontzag in zijn capaciteiten absoluut onvervalste! Zelfs indien de inspanning niet het succes te brengen. Echter nooit de kans missen om de inspanning uw partner gemaakt waarderen. Dit is een van de belangrijkste succesvol huwelijk tips.
Respect: Uw partner misschien niet eens op afstand lijken op degene die je van gedroomd, maar het is een feit dat iedereen een talent heeft. Elk individu heeft belangrijke nadelen. Probeer te kijken naar alle goede eigenschappen in hem.Dit helpen respect hem die zo belangrijk gezonde huwelijk. Accepteer hem met zijn gebreken. Niemand is perfect, ook voor jou!
Aanmoediging: Aangezien jij degene bent die het dichtst bij je partner de beste persoon om op te staan ​​aan zijn zijde, tijdens de momenten dat hij lijdt aan afwijzing of falen. Geef hem de bemoediging die hij nodig heeft, zelfs als de kansen op succes klein zijn. Een paar woorden van bemoediging en oprechte waardering kan wonderen doen!
Meer op:; Huwelijk Advies voor mannen; Huwelijk advies voor vrouwen; Zo, nu weet je over de ingrediënten van een gelukkig huwelijk recept en hoe het te koken. Zet het op een schotel van geloof en bewondering voor je partner. Serveer met een glimlach op je gezicht en zich vergapen aan hoe uitgebreid elke hap smaakt!

No comments:

Post a Comment