Thursday, 5 April 2012

Milia verwijderen

Milia zijn de witte bultjes die vormen op het oppervlak van de huid, wanneer de dode huidcellen en de talg, wordt gevangen in het zweet klieren of de haarzakjes, te wijten aan het ontbreken van afschilfering. Andere redenen voor milia te ontwikkelen op de huid zijn over de blootstelling aan de zon, irritatie aan bepaalde chemische stoffen en de schade aan de huid. Milia zijn 1-2 mm groot en zijn geelachtig wit van kleur. Zowel volwassenen als kinderen zijn getroffen door deze huidaandoening. De meest voorkomende locaties voor milia zijn de wangen, rond de ogen, voorhoofd en neus. Bij zuigelingen Milia kan zelfs optreden in de mond. Hoewel Milia is een onschuldige aandoening, maar het kan de persoon zeer lelijke. Er zijn verschillende methoden die gebruikt kunnen worden voor de milia verwijderen, een aantal van deze worden hier uitgelegd.
Milia verwijderen: medische behandeling
Milia bij zuigelingen wordt opgelost op eigen, maar het kan een paar weken. Meestal geen behandeling nodig is voor milia verwijderen bij baby's.
Bij volwassenen ook milia verdwijnen op hun eigen. Echter, als zij weigeren weg te gaan en maken de persoon ongemakkelijk, kan de arts aanbevelen de toepassing van milia verwijderen crèmes, dat wil zeggen actuele retinoïde crèmes op de aangedane huid. Sommige van de meest gebruikte milia verwijderen producten zijn adapaleen room, tazarotene room en tretinoïne crème.
Andere behandelingen die worden aanbevolen door artsen onder meer, de vrucht schillen, alsmede, microdermabrasie. Als deze behandelingen te falen in milia verwijderen, gebruikt de arts vervolgens de piercing techniek. In deze techniek, is een chirurgische mes gebruikt om de milia doorboren, en vervolgens de cyste wordt verwijderd met behulp van comedo afzuigkap. Milia verwijderen kostprijs varieert van plaats tot plaats. Ook kunnen verschillende ziekenhuizen in hetzelfde gebied citeren verschillende tarieven. Voor de exacte milia verhuiskosten, de persoon nodig heeft om zijn arts te raadplegen en uit te vinden.
Milia verwijderen at Home
In tegenstelling tot puistjes of acne, niet milia geen opening of gat op hun oppervlak. Ze zijn ook opgesloten onder de huid, waardoor ze bijna onmogelijk te behandelen thuis. Het is altijd de dermatoloog, die moet worden geraadpleegd voor milia verwijderen, zoals het verwijderen van milia thuis kunnen sommige lelijke littekens achter te laten. Niettemin, als u op zoek bent om hen te behandelen thuis, dan is hier een milia behandeltechniek voor jou.
Stap 1: Maak het getroffen gebied evenals uw handen met een medicinale zeep.
Stap 2: Kook wat water, en nat een doek mee. Nu van toepassing, deze doek op het getroffen gebied.
Stap 3: Neem een ​​naald, die van tevoren is gesteriliseerd, en prik de witte bult mee, waardoor een klein gaatje in het midden.
Stap 4: Neem een ​​tissue en knijp de inhoud van de witte bult op.
Stap5: Na de witte bult is vrijgesproken van de inhoud ervan, schar sommige samentrekkende in katoen en toe te passen op de bult. Herhaal dezelfde procedure op elke witte bult.
Dit zijn een aantal methoden die u kunt volgen voor milia verwijderen. Om te voorkomen of te verminderen milia op de huid, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die je kunt volgen. Ten eerste, volg een goede huidverzorging en scrubben van uw huid regelmatig, zodat de dode huidcellen en talg niet krijgen een kans om zich op de huid, waardoor voorkomen van het ontstaan ​​van Milia. Ten tweede, als milia is te wijten aan een aantal agressieve chemicaliën zoals fluoride in tandpasta, over te schakelen naar mildere of kruidenmiddelen. Ten derde, vermijden om in de zon tijdens de piekuren, dwz van 10 tot 4 en als het onvermijdelijk is, breng dan een zonnebrandcrème met zinkoxide of titaniumoxide voordat u eropuit gaat.

No comments:

Post a Comment