Sunday, 29 April 2012

Italiaanse kruiden Tuin

De Italiaanse keuken is beroemd over de hele wereld, vooral vanwege de unieke smaakvolle kruiden die worden gemengd met de afwas. Een Italiaanse kruidentuin is in principe voor diegenen die houden van de tanginess van de Italiaanse recepten. De smaakvolle kruiden zijn decoratief als goed, dat zal verfraaien en verlevendigen uw tuin. En, heb je de flexibiliteit van het onderhoud ervan binnen of buiten, volgens de beschikbaarheid van grond en gemak. Lees meer over kruid tuinieren.
Wat te Plant in een Italiaanse kruidentuin
Behoud van een Italiaanse kruidentuin is niet anders dan dat van andere kruidentuinen. Dus, wat is er zo uniek aan de Italiaanse kruidentuin? De specialiteit ligt in de aard van de kruiden die u zal planten in de tuin. In het geval, je hebt een moestuin, is de kans daar dat je al een aantal van de Italiaanse kruiden groeien. De volgende is een lijst van kruiden die u kunt overwegen groeien in een Italiaanse kruidentuin:
Basilicum: Basilicum is een populair keukenkruid gebruikt in Italiaanse gerechten. Hij groeit het beste in warme gebieden met veel zonlicht. Oogst paar blaadjes op een moment voor de garnering gerechten. Basilicum is ook bekend om de smaak van paprika, wanneer geplant naast hen te vergroten. Lees meer op de groei van basilicum thuis.
Knoflook: Knoflook wordt veel gebruikt voor bijna alle soorten recepten die sterke smaak en kruiden nodig. Van elkaar te scheiden van de knoflookteentjes en doe ze in potten of in de tuin bedden groeien. U kunt gebruik maken van zowel knoflook bladeren en kruidnagel (gevormd bij rijpheid) voor het toevoegen van smaak aan de gerechten. Lees meer over hoe om knoflook te groeien vanuit een kruidnagel.
Oregano: Omdat het een multifunctionele keukenkruid is oregano toegevoegd in soepen, salades, sauzen, spaghetti en vlees recepten. Het gedijt goed in de volle zon en goed doorlatende grond. Om de beste smaak te krijgen, de oogst oregano blaadjes alleen wanneer de bloemknop verschijnt. Lees meer over oregano het verzorgen van planten.
Peterselie: Peterselie mengt goed met soepen, salades en rijke vlees recepten. Groeien dit kruid in de tuin van sites die uitkering gedeeltelijk in de volle zon. Tijdens het oogsten, plukken zachtjes in de laagste blad met de stengel. Hak peterselie blaadjes en de steel voor de garnering recepten.
Venkel: venkel zaden worden gebruikt ter voorbereiding van de Italiaanse worsten. Ze zijn ook gegeten na maaltijden voor mond verfrissen en een goede spijsvertering. You kunt zaaien venkelzaad in goed doorlatende grond en plaats ze in gebieden die het volle zonlicht ontvangen. Te behouden smaak, vereist venkel herbeplanting per jaar.
Sage: Sage is een nietje kruid voor Italiaanse gerechten, die het best wordt geteeld in gebieden die zijn blootgesteld aan de volle zon. Het wordt gebruikt voor aroma kaas, worst en koken van vlees recepten. Je kunt oogsten rijpte salieblaadjes voordat de plant de bloeiperiode bereikt.
Rozemarijn: Rozemarijn is een overblijvend kruid dat wordt gebruikt bij het maken van brood en kip recepten. Het is zeer winterhard en je kunt rozemarijn plant in een deel van de Italiaanse kruidentuin. Maar zorg ervoor dat je het te beschermen tegen zware vorst. Voor Rosemary oogsten, plukken of gesneden stengels met een scherp mes. Lees meer over rozemarijn kruid zorg.
Hoe een Italiaanse Kruidentuin Start
Door nu, ben je goed vertrouwd met de aard van de kruiden worden gekweekt in een Italiaanse kruidentuin. De volgende stap is om dezelfde plant in uw tuin. Allereerst selecteert u de plantage site, als je groeien ze buiten, een goed zonovergoten gebied met een goede afwatering is de ideale plek om een ​​Italiaanse kruidentuin te beginnen. Of anders, als je een overdekt kruidentuin van plan, kies een gebied dat indirect zonlicht ontvangt. Lees meer op indoor tuinieren.
Als je eenmaal hebt besloten de site voor de teelt van een Italiaanse kruidentuin, de aankoop groot formaat containers of in de tuin bedden voor te bereiden door wieden. Voeg erf compost of organische meststoffen aan de bodem en vul de containers met potgrond. Licht zaaien de zaden van de kruiden en bedekken met grond. Water de potten of in de tuin bedden diep voor een snelle kieming. Onderhouden de kruiden door water, bemesting en de controle van wiet op een regelmatige basis. Je mag graag meer over culinaire kruidentuin weten.
In plaats van beperking van jezelf aan de hierboven genoemde kruiden, kan je ook proberen opplant, Italiaanse kruiden. Voor gemakkelijke verwijzing van de Italiaanse soorten kruiden, plantage tijden en andere tuinwerkzaamheden gerelateerde informatie, kunt u terecht voor een Italiaanse kruidentuin kit. Groeiende een Italiaanse kruidentuin zal zeker mee leven aan je zomertuin en unieke smaak aan uw gerechten, toen verrijkt met het aroma van gevarieerde kruiden.

No comments:

Post a Comment