Sunday, 22 April 2012

Hoe Hat maatstaf van omvang

Een hoed is een beschermende laag op het hoofd dragen, maar veel mensen gebruiken het als een mode accessoire. Er zijn een verscheidenheid van hoeden op de markt beschikbaar en terwijl sommige mensen gebruiken hoeden als een mode-accessoire, zijn er nog anderen die hoeden te gebruiken voor de bescherming van hun hoofd tegen de zon. Maar hoe vaak is het er met je gebeurd, dat u zijn gegaan naar een nieuwe hoed met de perfecte pasvorm te kopen, maar eindigde met een hoed die past te strak waardoor je een hoop ongemak. Als alternatief in plaats van een hoed die maakt je look en feel onderscheiden, heb je eindigde met een hoed die maar blijft beneden glijden, over je ogen, en maakt je kraan je nek om te controleren wie er staat voor je. Dit zijn slechts een paar redenen die maken het belangrijk te weten wat uw rechterhand hoed maat is. Volg deze stappen om hoed maatstaf van omvang om een ​​hoed waarop de juiste pasvorm geeft te krijgen.
Hoe meet je Hat Maat; Hoofd vormen en maten verschillen van land tot land. De kleinste hoofden zijn waargenomen bij mensen die in het verre Oost-Europese landen, en de grootste hoofden van mensen die zijn inwoners van Duitsland. Dit kan leiden tot uiteenlopende hoed maten in de verscheidenheid op de markt beschikbaar. Daarom, om verwarring te voorkomen, terwijl het kopen van een hoed, moet men hun hoofd omvang vooraf te meten, om de perfecte pasvorm voor een hoed te vinden. U moet nooit het meten van de hoed of kijken naar de grootte tag om een ​​hoed die perfect past u te vinden. In plaats daarvan kunt u uw leven makkelijker met behulp van deze drie stappen voor het meten hoed grootte.
Stap # 1: Neem een ​​meetlint. Plaats de start eind van het meetlint in het midden van je voorhoofd.
Stap # 2: Nu terwijl u de start eind van het meetlint, langzaam wikkel de band rond je hoofd. Zorg ervoor dat u de tape boven je oren verpakking, op de plaats waar de hoed zal rusten. Doe mee aan de uiteinden van het meetlint en noteer de metingen op een papier.
Stap # 3: De laatste stap is om naar de onderstaande tabel zie je hoed maat meten om te zetten, zodat u de juiste maat hoed halen voor jezelf. U mag ook graag meer over hoe u ringmaat te meten weten.
Hoed Maat Scale Chart; Raadpleeg de tabel aan hat maatstaf van omvang en zetten de meting.
Hoofd SizeHat Maat; InchesCms.; 21536-5/8Extra Kleine, 21 ½ 546 ¾ klein; 21?556?; 21?567Medium; 22 ½ 577?; 23587 ¼ Groot, 23?597?, 23 ¾ 607 ½ Extra Large; 24617?; 24 ½ 627 ¾ Extra Extra Large; 25637?;
Nu om de laatste stap van hoe hoed maatstaf van omvang, zet je hoed maat meten door te verwijzen naar de bovenstaande tabel om de hoed maat te krijgen in cijfers of maten, zoals gebruik maken van kleine, middelgrote of grote. Noteer de hoed grootte op een stuk papier, en voeren het samen met u tijdens het winkelen voor hoeden, om een ​​goede passende hoed te kopen. De stappen die betrokken zijn bij het meten van de blokgrootte en hoed grootte zijn hetzelfde. Een handige tip bij het meten van je hoed grootte, is om een ​​touwtje te gebruiken en wikkel het rond je hoofd en dan overeenkomen met de tape op de juiste maat te krijgen.

No comments:

Post a Comment