Monday, 30 April 2012

Verjaardagsgiften Door Jaar

Verjaardagen zijn de dagen die om de paar kijkt uit naar. Het is een dag van eenheid van twee mensen in de heilige huwelijk. Koppels op zoek naar verschillende manieren om hun liefde voor elkaar te uiten op hun jubilea. Een van de manieren om dat te doen is om elkaar een uniek jubileum geschenk. Zelfs vrienden van het paar treden in het huwelijk verjaardag en geven het echtpaar hun wensen, zegeningen en een geschenk aan gaan met haar.
Traditioneel werd elke verjaardag toegewezen met een bepaald materiaal, en geschenken uit dat materiaal gemaakt alleen werden gegeven aan het paar of worden gegeven door het echtpaar aan elkaar. Hoewel nu, heeft moderne draai gegeven aan deze verjaardag cadeaus. Hier zijn enkele verjaardag cadeaus per jaar, vanaf het eerste jaar tot het tiende jaar, die zijn modern, met een vleugje traditionality.
Symbolische verjaardag Schenkingen door Jaar
Eerste verjaardag cadeau; Traditioneel geschenken van papier gemaakt moet worden gegeven op de eerste verjaardag. Moderne cadeaus voor de eerste verjaardag, gemaakt van papier onder-, film-tickets voor de twee van u of een fotolijst met uw foto's in. Een van de traditionele verjaardag cadeaus per jaar, is een Chinese papieren lantaarn. Lees meer over eenjarig bestaan ​​cadeau-ideeën.
Tweede jubileumgeschenk; Het tweede jaar wordt in verband gebracht met katoen. Dus als een vrouw is op zoek naar een cadeau voor haar man en ze wil een traditioneel en toch modern verjaardag cadeaus per jaar voor hem, kan ze cadeau van haar man een paar boksers gemaakt van katoen. Evenzo zou zijn als een man op zoek is naar een moderne maar traditioneel geschenk voor zijn vrouw, dan is een ondeugende verjaardagsgift per jaar voor haar sexy lingerie gemaakt van katoen.
Derde verjaardag cadeau; Going door de traditionele trouwdag geschenken per jaar, de dingen gemaakt van leer moet worden uitgewisseld tussen het paar. De vrouw kan geschenk een lederen riem of schoenen aan haar man. De man kan geschenk een lederen tas of een leren kijken naar zijn vrouw.
Vierde verjaardag cadeau; Volgens de verjaardag cadeaus per jaar, van oudsher, het echtpaar moet elkaar geschenk, bloemen of vruchten op hun vierde verjaardag. Zowel man en vrouw kan maken bloemenkrans voor elkaar en dragen ze in hun privacy. Ze kunnen ook delen een fruitige mock-staart tussen zichzelf. Ze kunnen versieren hun slaapkamer met bloemen en cadeau elkaar rode rozen, om 's avonds romantisch. Lees meer over creatieve verjaardag cadeaus.
Vijfde verjaardag cadeau; De vijfde verjaardag wordt in verband gebracht met geschenken uit hout gemaakt. Het paar kan houten meubels gezamenlijk in te kopen voor hun huis op de vijfde verjaardag. Een romantische geschenken idee is om eerst even naar een nabijgelegen bos en elkaars gezelschap te genieten in het afgelegen bos.
Zesde verjaardag cadeau; Going door de trouwdag geschenken per jaar, voor de zesde verjaardag, geschenken gemaakt van ijzer zijn de ideale. Mannen kunnen hun vrouwen geschenk ijzeren koekepan, dat wil zeggen als ze houdt van koken. Of afwisselend, kan het koppel gezamenlijk in te kopen een decoratie stuk gemaakt van ijzer voor hun huis of zelfs een smeedijzeren bed voor hun slaapkamer.
Zevende verjaardag cadeau; zevende verjaardag wordt in verband gebracht met geschenken uit van wol gemaakt. Het echtpaar koopt een wollige deken voor zich op de zevende verjaardag of cadeau elkaar een wollen sjaal of een wollen trui.
Achtste verjaardag cadeau, ideaal verjaardag cadeaus per jaar, voor de achtste verjaardag moet worden degenen die zijn gemaakt van brons. Een moderne draai aan dit zou zijn om de achtste verjaardag doorbrengen aan het strand en jezelf een bronskleurige tan.
Negende verjaardag cadeau; Voor de negende verjaardag, moet giften van aardewerk worden uitgewisseld. Een echt romantisch gebaar zou zijn om persoonlijk een vaas of een mok voor uw geliefde. Of afwisselend, kun je zelfs samen leren aardewerk door toetreding tot een klasse. Lees meer op gepersonaliseerde geschenken.
De tiende verjaardag cadeau; De tiende verjaardag cadeau moet worden gemaakt van de metalen aluminium of tin. Het paar kan krijgen zelf een nieuwe nummerplaat voor hun huis, gemaakt van een van deze metalen op hun tiende verjaardag.
Lees meer over:; verjaardag cadeau-ideeën voor paren; Unieke bruiloft Schenkingen door jaren; Deze een aantal ideeën op de verjaardag cadeaus werden per jaar. Zoals u kunt zien, kredietverlening een beetje van de moderniteit aan de traditie, en een beetje van de traditie van de moderniteit, kan de gaven, alsmede de verjaardag, een onvergetelijke ervaring.

No comments:

Post a Comment