Saturday, 21 April 2012

Bird of Paradise Care

Als u van plan bent een bloemrijke tuin en wilt planten rassen te kiezen, kunt u zeker ook de vogel van het paradijs plant (wetenschappelijke naam, Strelitzia reginae). Met de glanzende groene, glanzende bladeren en levendige gekleurde bloemen, kunt u genieten van de unieke schoonheid van dit all-season plant in uw tuin. Omdat het een bloeiende soorten nauw verwant aan de banaan, de tips voor vogel van het paradijs het verzorgen van planten zijn min of meer vergelijkbaar met de bananenplant. Lees meer over bloementuin lay-out.
Bird of Paradise Care Instructies
Vogel van het paradijs of kraan bloem is afkomstig uit het warme en vochtige klimaat van Zuid-Afrika. Vandaar kun je deze exotische plant groeien in een site over tuinieren, waarbij de voorwaarden zijn vergelijkbaar met hun natuurlijke habitat. Voor zover de aanplant locatie in een tuin betreft, kan worden geplant in de grens van de bloem bedden of in een deel van een landschap te ontwerpen. Overwegende dat de vogel van het paradijs terecht is geplant, kunt u verwijzen naar de volgende richtlijnen voor na het planten zorg:
Zorgzame Tip # 1: Juiste irrigatie; Aangezien de vogel van het paradijs is een tropische plant, het vereist een adequate bodemvocht voor maximale groei, met name in de eerste zes maanden na plantage in de bloementuin. Bewateren van de planten moet gebeuren op zodanige wijze dat de grond vochtig blijft (bij voorkeur, 60 procent luchtvochtigheid) en goed gedraineerde (geen water-logged). Integendeel, kan een droge periode voor een langere periode leiden tot een voortijdige blad vergelen en vallen.
Caring Tip # 2: Af en toe Mulching; Het toevoegen van een laag mulch rond de vogel van het paradijs plant niet alleen helpt bij het behoud van het bodemvocht, maar zij zal ook helpen bij het beheersen van wiet besmetting. Je kunt je voorbereiden door het mengen van organische mulch afgevallen bladeren, groenblijvende plant naalden, schors en hout chips. Niettemin, terwijl het leggen van de mulchlaag, ervoor te zorgen dat je niet de voet van de stengel te dekken, aangezien het kan leiden stengel rotten na verloop van tijd.
Zorgzame Tip # 3: Correct Bemesting; Een andere belangrijke tip voor vogel van het paradijs zorg is het toepassen van geschikte meststoffen in de juiste concentratie, en op het juiste moment. Voor planten groeien in de vruchtbare, humusrijke grond, kunt u overslaan toe te voegen meststoffen in de eerste paar maanden. Echter, voor de vogels van het paradijs planten in potten en bevat, bemesting is zeer belangrijk te induceren bloei. U kunt gebruik maken van een slow release, vloeibare meststof na elke drie maanden in de groeiperiode. Lees meer over container tuinieren.
Zorgzame Tip # 4: Tijdig snoeien; Zoals met alle heesters en struiken, tijdige snoei is noodzakelijk voor eenvoudig onderhoud van de vogel van het paradijs plant. Eens, het wordt gevestigd in de bodem, de plant is winterhard en invasie. Daarom kan je nodig hebt om ongecontroleerde productie van zuignappen, die soms, kan sneller groeien dan de hekken en andere tuin structuren te controleren. Of anders, verdeel er klontjes vogel van het paradijs planten tijdens de groeiperiode om te voorkomen dat overbevolking.
Zorgzame Tip # 5: onkruid en ziektes; Net als elke andere siergewassen, het regelen van de groei van onkruid invasie is zeer belangrijk voor een gezonde onderhoud van de vogel van het paradijs planten. In het geval dat, je ze hebt geplant in potten en containers, dan onkruidbestrijding is niet een groot probleem. Maar voor degenen paradijsvogel planten in een tuin of erf, het verwijderen van onkruid kan lastig en moeizaam. Neem het advies van uw lokale plantenkweker over biologische en chemische manieren om onkruid, ziekten en plagen behandelen. Lees meer over onkruidbestrijding.
Naast de hierboven genoemde richtlijnen, de bescherming van de vogel van het paradijs planten tegen extreme kou en zware vorst. Met deze informatie over de vogel van het paradijs zorg, ik hoop dat je succes kan groeien en onderhouden van deze mooie bloeiende plantensoorten in uw tuin.

No comments:

Post a Comment