Saturday 14 January 2012

50ste verjaardag Games

De 50ste verjaardag is een mijlpaal verjaardag dat moet gevierd worden op een speciale manier. Games zijn onvermijdelijk onderdeel van een partij, omdat zij brengen meer plezier en opwinding in de partij omgeving. Voor een 50ste verjaardag, moet u een aantal interessante en leuke gevuld games die zijn perfect voor een familie bij elkaar te krijgen. De spelletjes gespeeld op de partij moet zodanig zijn dat zij bijdragen aan het leven en gelach toe te voegen aan de partij en elke persoon op de partij geniet om ze te spelen. Dus, laten we een kijkje nemen op een aantal interessante en grappige 50e verjaardag party-games.
Onvergetelijke 50ste verjaardag Games
Denk dat het Prijs; U moet gezien hebben dit spel gespeeld op veel van de tv-shows. Te regelen dit spel zul je wel wat aparte voorbereiding. Ontdek de prijzen van sommige huishoudelijke artikelen in het lopende jaar. Om meer plezier aan het spel proberen uit te vinden de prijzen van bepaalde huishoudelijke artikelen 50 jaar geleden. Deze prijzen kunnen gemakkelijk gevonden worden op het internet. Je kunt de gasten in teams of in paren. Bieden de deelnemers met pen en papier. Vervolgens leest de naam van het huishouden item en vragen de deelnemers om op te schrijven van de juiste prijs. Op soortgelijke wijze doorgaan met het lezen van de namen van de overige huishoudelijke artikelen. Zodra alle huishoudelijke artikelen voorbij zijn, kondigen de juiste prijs van elk item. Elke correcte schatting van de prijs krijgt vijf punten. Het team met maximale juiste prijs gissingen wint het spel.
Party Trivia; Dit is een van de beste ideeën voor uw 50ste verjaardag party-games. Het enige wat u hoeft te doen is bereiden een lijst voor vragen met betrekking tot de verjaardag jongen of de verjaardag meisje. U kunt eenvoudige vragen als favoriete vakantiebestemming, favoriete eten of favoriete film. Je mag vragen met betrekking tot het gebied van belang zijn van de verjaardag jongen / meisje. Om het spel nog interessanter kunt u ook een aantal grappige en gekke vragen op te nemen. U kunt alle de gasten op het feest om dit spel te spelen of gewoon een paar. Maak een som van alle juiste antwoorden van elke deelnemer en de gunning de winnaar met een aantal leuke prijs. Lees meer over trivia vragen voor volwassenen.
Denk aan de Tune, dit is een muzikale spel waar de gasten moeten het nummer raden van de melodie gespeeld. U kunt een verzameling van oude en nieuwe nummers te spelen. Selecteer liedjes die populair waren in het jaar de verjaardag meisje / jongen werd geboren. Speel de eerste twee nummers lijnen van het nummer en vraag de gasten naar de juiste track te raden. Zodra de juiste gok is gemaakt, vraag de gasten om het lied te zingen. De deelnemer die maakt maximaal juiste gissingen wint het spel.
Herinnerend aan de Crazy Moments; Dit is een zeer spannend en grappig spel dat uw gasten zeker zult genieten. Om dit spel te verstrekken plain white papers aan elk van de gast. Vraag hen te schrijven de gekste dingen elk van de deelnemer ooit gedaan heeft in zijn of haar leven. De gasten moeten niet noemen hun naam of een vorm van identificatie op het papier. Zodra de gasten klaar te schrijven van hun gekste ding, het verzamelen van de papieren. Vervolgens leest de kranten op een rijtje. Vraag het aan de gasten om gissingen te maken op die schreef elk van de incidentie. De gast die maakt maximaal juiste gissingen wint some award. Dit spel kan echt leuk, waar maakt u kennis met een verborgen geheimen over je vrienden en familie weten.
Lees meer op:; 50ste Verjaardag Ideeën; 50ste Verjaardag Partij Ideeën; Deze waren enkele 50ste verjaardag partygames ideeën voor u. Ik hoop dat u ook deze games in je party en het feest te genieten. Have a blast!

No comments:

Post a Comment