Saturday 21 January 2012

Nieuwe Year's Eve Jurken

Het is de laatste dag van het jaar en binnen een minuut, zal je een heel nieuw jaar in te voeren, vol spanning en avontuur. Om dat te vieren Hiertoe en een nieuw begin, bent u het bijwonen van de grootste party van het jaar. U wilt opvallen in de menigte, maar OVERWEGENDE dat het de maand einde, de financiën zijn niet begunstiging hetzelfde. Nou, laat me u verzekeren dat er een overvloed van goedkope New Year's Eve jurken, als je niet bereid bent te besteden. De eerste stap in de richting bepalen New Year's Eve jurken, te weten de look die u wilt en uitzoeken wat de dresscode is (dat wil zeggen, als het al is er een dress-code). Als je niet kunt krijgt het beeld van wat je wilt dragen, althans beslissen het kleurenschema van uw kleding. En geloof me, als je wilt zijn uitstekend, hoeft u niet te houden aan de kleur van het seizoen, zoals iedereen zal dragen dat. Lees meer over New Years Day.
New Year's Eve Party Dress
Elegante jurk, Als je gaat voor een formele partij, dan is een elegante jurk is de beste optie. Iedereen heeft een little black dress. Haal het uit je kast en het team het met gewaagde kleuren. Rood en paars passe. Iedereen heeft gedragen ze op elk feest. Hier krijg je een vette gouden of een pauw groene gordel en draag hem halverwege de taille. Accessorize deze kleding met groene steen oorbellen en een sexy paar zwarte en groene hakken. Draag een zwarte of groene koppeling met u, naar uw mobiele telefoon en andere voorwerpen, veilig te houden, terwijl u feest de hele nacht lang! Lees meer op formele partij jurken.
Hot Top; Een perfecte New Year's Eve jurk is een top en een paar denims. Velen van u misschien niet eens met mij. Echter, de reden hierachter is dat het handig is om uit wanneer u zich in uw hoge geesten (pun intended). Een losse ballon snit, ziet er elegant en is comfortabel ook. Als een New Year feest gaat de hele nacht, nauwsluitende kleren zijn niet helemaal een optie. Iets dat luchtige genoeg om u toestaan ​​om verplaatsen en comfortabele in BE, is de beste ding om slijtage. Als je vasthouden aan het dragen van jeans, die zijn blauw of zwart, beslissen over de kleur van je top af te stemmen op de accessoires. Match je schoenen met de top, oorbellen, halsketting (als je het draagt) en je tas. Een buis top, een halter, een noodle band met een schouderophalen op de top worden grote opties voor Eve goedkope New Year's jurken. Als u niet wilt denims dragen, kun je dragen van een lange top, die eindigt bij je dij, met leggings ook. Leggings zijn erg comfortabel om te dragen en je krijgt ze in schitterende kleuren ook. Check het uit!
Sexy Rok; Dit is mijn favoriet. Een satijnen rok, die stroomt met uw elke beweging, kan niet misgaan op New Year's Eve. Koppelen met een satijnen hemdje (die goed bij u past) en contrasterende metalen schoenen. Draag een koppeling die je schoenen past en als het koud, een sjaaltje, losjes opknoping over uw schouders is alles wat je nodig hebt om de look compleet.
Lees meer over; Fashion; Mode Kleding, De beste New Year's Eve jurken zijn degenen die houden je warm en je stijlvolle look te maken. Het geheim van zoek prachtige is net draagt ​​wat maakt u comfortabele. Dus, draag wat maakt u op uw gemak voelen en feest hard. Gelukkig Nieuwjaar!

No comments:

Post a Comment