Sunday 15 January 2012

Board Games voor Volwassenen

Hoewel sommige geloven dat gezelschapsspelen zijn dingen van weleer, deze prachtige bronnen van entertainment nog fascineren vele individuen wereldwijd. Terwijl deze gezelsschapspelen niet noodzakelijkerwijs elke leeftijd beperkingen, niet alle van hen zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Strategische gezelsschapspelen voor volwassenen, zoals monopolie en schaken, zijn gebonden worden hekel door kinderen voor wie games zijn meer van plezier, dan winnen of verliezen. Evenzo zou volwassenen zelden toevlucht tot slangen en ladders of Ludo, die niet echt te stimuleren een volwassen-ups geest.
Meest populair Board Games voor volwassenen
Er zijn verschillende soorten van bordspellen, waarvan sommige bedoeld zijn om je geheugen te testen, terwijl anderen zijn zuiver, leuke bordspellen voor volwassenen partij en gezellig samenzijn. We hebben een lijst samengesteld van enkele van de meest populaire bordspelen voor volwassenen. Hoewel, dit zijn louter onze keuzes, kunt u ons vertellen, de jouwe de vorm van opmerkingen.
Monopoly: Ongetwijfeld de meest populaire bordspel aller tijden, monopolie heeft een record 485 miljoen spelers wereldwijd. Dit maakt het het meest gespeelde commerciële bordspel in de wereld. Zoals de naam al doet vermoeden, is het monopolie gebaseerd op de werkelijke begrip van de markt monopolie, waarbij de markt wordt gedomineerd door een enkele entiteit. Het spel, dat een goede onderhandelings-en resource management vaardigheden vereist, kan worden gespeeld tussen 2-6 spelers, en de gemiddelde tijd die nodig is om het te spelen varieert tussen 2-3 uur. Verschillende websites bieden ook Monopoly als een van de online bordspellen voor volwassenen. Immens populair in de Verenigde Staten, Monopoly is inducted in haar Hall of Fame door het gerenommeerde Games Magazine. Lees meer over monopolie spelregels.
Scrabble: Sinds de introductie in 1938, heeft Scrabble een lange weg naar een van de meest populaire bordspelen voor volwassenen. Ook, bekend als Literati en Word voor Word, is Scrabble verkocht in 121 landen vandaag. Dit spel kan gespeeld worden door 2-4 spelers, die om punten te scoren verondersteld door het vormen van woorden op de grid van 15 x 15 bord. De woorden die de spelers vormen, noodzakelijkerwijs moet verschijnen in de standaard woordenboek. Met het oog op een goede scrabble-speler worden, die u nodig heeft sterke woordenschat en spelling vaardigheden, samen met de mogelijkheid om te plannen en bluffen.
Schaken: Hoewel een van de oudste bordspellen, kunt schaken geven de meeste van de nieuwe bordspellen voor volwassenen, een run voor hun geld. Het wordt gespeeld tussen 2 spelers, op een 64 kwadraat raad van 8 x 8 rooster. Being een strategie bordspel, spelen schaak vereist sterke tactieken en strategisch planning. De gemiddelde tijd die nodig is om een ​​casual spelletje schaak spelen is ongeveer een uur, maar spelletjes gespeeld in gezaaid toernooien kan op geheel gaan voor uren.
Sequentie: Sequence is een board-en-kaartspel, die een gemiddelde grootte board en twee dekken van kaarten omvat. Het spel kan gespeeld worden tussen 2 of 3 individuele spelers, of 2 of 3 teams. De doelstelling van de spel is om sequenties creëren, teneinde het spel winnen. Als het aantal spelers of teams is 2, het team of speler die 2 sequenties wordt ingevuld is de winnaar en als er drie teams of spelers, de winnaar van het spel van sequentie is het team of speler die de eerste sequentie is voltooid sneller dan anderen.
Cluedo: Cluedo, ook wel Clue bedoelde, is een aftrek bordspel, waarbij spelers zijn verplicht tot vermommen als een van de karakters van het spel, en aanwijzingen verzamelen om een ​​moordmysterie lossen. Cluedo is een ideale spel voor wie graag suspense thrillers en oplossen mysteries. Het spel kan worden gespeeld tussen 2-6 spelers, met de doelstelling uit te vinden wie gedood het slachtoffer en welk wapen werd gebruikt voor de moord. De gemiddelde speeltijd van dit spel varieert tussen 15-45 minuten.
Deze waren enkele van de top gezelsschapspelen, die vereisen nogal wat vaardigheden te excelleren De uitdaging zij vormen voor de spelers, is wat maakt ze zo populair onder hordes gezelschapsspelen vandaag beschikbaar inch. Andere populaire bordspellen voor volwassenen omvatten Life, Risk Trivial Pursuit, Backgammon, Pictionary, Mastermind enz.
Bijna al deze spellen voor volwassenen worden gespeeld door twee of meer spelers, maar er bestaan ​​ongeveer een speler gezelschapsspelen, die even interessant zijn, en een goede bron van vermakelijke jezelf vooral wanneer je alleen bent. Aan het eind van de dag, wat telt is hoeveel plezier je ontlenen, en met vintage bordspelen zoals schaken en scrabble, is er een weinig twijfel dat je verliest op het aspect van genot.

No comments:

Post a Comment