Wednesday 25 January 2012

Bird of Paradise Plant

De vogel van het paradijs plant is een tropische plant ras, behorende tot de familie Strelitziaceae van de bestelling Zingiberales. wetenschappelijk Strelitzia reginae voorgesteld als en algemeen bekend als wilde bananen en kraan bloem, deze plant is inheems in warme en vochtige omstandigheden van Zuid-Afrika. De bloem van deze exotische plant lijkt op een vogel snavel, vandaar de naam vogel van het paradijs.
Bird of Paradise Plant Identificatie
Gecategoriseerd onder groenblijvende heesters en struiken, het gebladerte van paradijsvogel plant is vergelijkbaar met bananenbladeren, met dien verstande dat de eerstgenoemde soort is kleiner in omvang (ongeveer 6-8 cm breed en 20 cm lang). Op de vervaldag, de hoogte van de vogel van het paradijs plant is ongeveer 4-5 meter. De plant bloeit hebben oranje en blauw gekleurde bloemblaadjes. Met zijn weergaloze schoonheid en elegantie, is de vogel van het paradijs bloem gebruikt voor decoratieve doeleinden.
Hoe te Bird of Paradise planten groeien?
Paradijsvogel planten toevoegen aan de esthetische waarde van elk landschap design. Groeiende Deze plant wordt ook gemakkelijk, waardoor het een voorkeur kamerplant keuze voor zowel beginnende en ervaren tuiniers. Want het is inheems in de tropische klimaatzones, optimaal zonlicht is cruciaal voor een betere groei en tijdige bloei van deze plant. Noemen hieronder een aantal van de tips die u kunt volgen voor het planten en de verzorging van de vogel van het paradijs plant:
Kies Aanplant Site: Voor groeiende paradijsvogel plant, de belangrijke uitdaging is de juiste plantage site. Als je geluk hebt om een ​​tuin die overvloedig zonlicht ontvangt en de bodem is niet drassige hebben, dan kunt u paradijsvogel plant succesvol plant met routine het verzorgen van planten tips.
Juiste Bodem Voorbereiding: Als je eenmaal worden bevestigd met de snel groeiende site, is de volgende stap voor de groeiende paradijsvogel plant is voorbereiding van de grond op de juiste manier. In het geval van zware tuinaarde, mix sommige bedragen van zand om een ​​betere afwatering te bevorderen. Je kunt je voorbereiden plantgaten met twee voeten de ruimte ertussen. Vergeet niet om organische meststoffen in de plantgaten toe te voegen.
Select Plant Variety: Er zijn verschillende soorten vogels van het paradijs plant, die worden gekweekt als tuinplant. De logica is het kiezen van een bepaald ras dat de grondsoort en klimatologische omstandigheden in uw omgeving past. Ook ervoor te zorgen dat u kiest voor de ziekte en plagen resistente variëteiten voor uw bloementuin.
Te handhaven groeiomstandigheden: Voor een betere groei van de vogel van het paradijs plant, moeten zij worden blootgesteld aan maximaal zonlicht. De optimale temperatuur voorwaarde is tussen de 50-60 graden Fahrenheit. Ze water regelmatig en houd de bodem vochtig (niet natte), vooral tijdens de groeiende maanden (voorjaar via zomer).
Zorgzame van de planten: Aanvulling de bodem met wateroplosbare meststoffen is noodzakelijk voor behoud van gezonde paradijsvogel planten. Aangezien deze tropische planten niet kunnen tolereren zware berijpen, zorg ervoor u beschermen de tuinplanten tegen vorst met plastic vellen. Indien geplant in containers, kunt u de vogel van het paradijs planten binnenshuis transfer tot glimmertjes voorbij is. Lees meer over container tuinieren.
Mogelijke Plant Problemen: Een frequent gemelde probleem betrekking plantage van paradijsvogel is haar invasieve karakter. Vandaar nooit fabriek van deze versiering in de buurt van het fundament van uw huis. Sinds deze plant voortplant door middel van sukkels, is het beter regelmatig snoeien en houd de zuignap productie onder controle.
Wanneer de paradijsvogel plant bloeit in uw tuin, kunt u de bloemen om verlevendigen de kamer. Selecteer een lange steel dat ongeveer is te bloeien voor gebruik als snijbloem. Zorg ervoor dat u steeds een enkel blad, terwijl het snijden van de bloeistengel. Dit in een nauwe hals vaas gevuld met gekleurde stenen en water. U kunt genieten van de schoonheid van gesneden vogel van het paradijs bloemen voor drie weken.

No comments:

Post a Comment