Tuesday 17 January 2012

Zelfgemaakte Valentine Kaarten

Rode rozen, hartvormige geschenkdozen, snoep, roze veren en rode veters wenskaarten die zijn bedrukt met gevleugelde engeltjes allemaal gelijk tot 14 februari. Uiteraard heb ik het over Valentijnsdag! Een van de meest romantische Valentijnsdag geschenkideeën zou zijn om zelfgemaakte Valentine kaarten, die alleen zou niet toestaan ​​dat u om ze te personaliseren, maar ook voorkomen dat cliche door het geven van een louter commercieel geschenk van de winkels, om uw geliefde.
Creatieve Zelfgemaakte Valentijnskaarten
Als je bezoek een cadeauwinkel in dit seizoen, zal alles wat je tegenkomt zijn rood hart en wenskaarten in karmozijnrood met schattige kleine hartjes en gegraveerd liefde berichten op hen. Echter, dan kunt u altijd gebruik maken van deze romantische motief om uw eigen zelfgemaakte Valentine kaarten te maken. Er zijn een heleboel ideeën voor wenskaarten eenvoudig zelfgemaakte Valentine's die u kunt proberen te maken voor uw dierbaren en familieleden. Lees meer op zelfgemaakte valentijnscadeau.
Alles wat je moet doen is echt heel creatief! Als een eerste stap, beslissen wat u kunt tekenen op de kaart die u wenst te maken. U neer nul op foto's van dingen die relevant zijn in uw liefde verhaal. Zo kunt u tekent een koffiemok als de twee van u voor het eerst ontmoet in een cafe of kan een bibliotheek scène waarin de twee van u vaak gaan worden. Geloof me deze te maken voor heel schattig zelfgemaakte valentijn kaarten.
Ook beslissen welke liefdesbrief u van plan bent te plakken op uw handgemaakte Valentijnsdag kaarten. Zou het een liefde citaat van een beroemde auteur of de dingen die je aanbid het meest over uw geliefde? The laatste zeker meer creatieve en intiem. Dus, laten we nog een paar voorbeelden van de wijze waarop te maken zelfgemaakte Valentine kaarten zien met deze makkelijk te zelfgemaakte valentijn kaart ideas te nemen.
Bind de Knot Card; Materiaal; Rode kaart papier dat 5 ½ x 8 1 / 2 op het vouwen van de maatregelen; Effen witte kaart papier; Snowflake design stempels; Roodgekleurde gesaldeerd lint; Schaar; Craft lijm; orde; Vouw de rode kaart papier precies in het midden. Neem de witte kaart papier en knip er twee verschillende maten en vormen het hart eraf. Nu, creatief stick die sneeuwvlok stempels op zowel de witte cut outs. Nu lijm die witte harten op de bovenkant van het gevouwen rode kaart papier. Plak de kleinere hart en daarna de grotere, zodat de kaart niet zal kijken asymmetrisch.
Nu, knip ongeveer 6 stukken van het rode lint en bind het in een knoop. Stick deze knoop in het midden van elk hart. In de kaart, schrijf de boodschap voor uw geliefde met bij voorkeur zilverkleurige glitter pen en in het beste van uw handschrift. Lees meer over romantische geschenken.
Speciaal voor hem Card; Materiaal; Roze kaart papier 5 ½ x 8 1 / 2 in grootte; Witte kaart papier; X-Acto mes; Schaar; Kras loterijbriefje; Craft lijm; orde; Kijk voor een loterij ticket met geluk woord geschreven. Neem de roze kaart papier en maken vier sleuven, aan de basis, waarin de loterij ticket gemakkelijk kunnen worden ingevoegd. Aan de bovenkant van de kaart papier, stok met een kleine witte papier te snijden met spiraalvormige zijkanten en schrijf een zoete zin op het alsof geluk je hebt, Hugs and Kisses, etc. In plaats van het witte papier kunt u ook zoeken naar kleine metalen platen die komt met gegraveerde love berichten! Lees meer ideeën voor de dag Valentine's voor vriend.
Cupido Hart-kaart; Materiaal; Hartvormige cookie cutter schimmels, 4 tot 5; rietje, 1; Glittery roze ambachtelijke schuim; Een schaar; X-Acto mes; Fluffy roze veren, 2; Craft lijm; orde; Trace uit 2 het hart vormen op de roze ambachtelijke schuim met behulp van een cookie cutter mallen. Aan de voorzijde van een van de harten, plaats het stro in een hoek positie, net dezelfde die we over het algemeen overal zien, een hart met een pijl doorboord in zit! Met de hulp van een potlood, markeer de plek van de ingang van de pijl als de uitgang. Maak nu sleuven op de gemarkeerde punten en plaats het rietje in. Maak nu een 1 bezuinigen op het linker uiteinde van het rietje en steek daarin een 2 driehoekige doorsnede van hetzelfde handwerk schuim. Door het herhalen van de procedure met de rechterkant van de pijl, plaatst u de roze veren in. Zet alle de bezuinigingen, met behulp van witte ambachtelijke lijm. Neem de andere hartvormige ambachtelijke schuim (de een dat is zonder de pijl) en maak een lijn van de witte ambachtelijke schuim over haar humps en zorgvuldig plaats de pijlen hart over. Laat het een nacht droog en later je liefde bericht te schrijven in de harten!
Dus, ik hoop dat ik u voorzien van voldoende zelfgemaakte valentijn kaart ideeën. Probeer het gebruik van een van de bovenstaande ideeën en maak je klaar voor een speciale rendement cadeau! Met een beetje creativiteit van uw eigen, kunt u ook komen met een betere en leuke zelfgemaakte Valentijnsdag kaarten. In het geval dat je er een, vergeet dan niet om mij te laten weten! Happy Valentine's Day!

No comments:

Post a Comment