Wednesday 18 January 2012

Teennagel Designs

Terwijl nagel beeldhouwen en nail art designs hebben altijd een favoriet in de wereld van schoonheid en mode geweest, teennagel ontwerpen hebben ook inmiddels een populaire trend onlangs. Hoewel de nagels van uw tenen altijd gehandhaafd op een kortere lengte kan de mooie teennagel ontwerpen op schone pedicured voeten zien absolutely amazing. Bovendien tegenstelling de gemeenschappelijke misvatting, teennagel ontwerpen zijn pretty gemakkelijk te doen. Met een bereik van nagellak kleuren en acryl verf beschikbaar in de markt, het creëren van opvallende teennagel ontwerpen is een wandeling in het park. From sparkly kleurrijke bloem ontwerpen om de perfecte Franse pedicure ontwerp ideeën, hier is een blik op enkele coole teennagel ontwerpen en hoe dat te doen.
Teennagel Design Ideas: Hoe teennagel ontwerpen niet
Teennagel Flower Designs; De eenvoudigste en de meest veelzijdige van alle teennagel ontwerpen, heldere, kleurrijke bloemen op de nagels look extreem pretty. Met vrolijke kleuren zoals oranje, blauw en rood en maak je mooie bloemmotieven op. Voor het aanmaken mooie teennagel bloem ontwerp, toepassing een laag basislaag en vervolgens penseel op een jas van heldere paarse kleur. Met behulp van een nail art penseel, voeg dan een op water gebaseerde witte nagellak, een lelie in het midden van de nagel te trekken. Nu gebruik maken van een gele nail art penseel te weinig verspreid bloemen te tekenen rond de lelie. Spray polish op een aantal gouden nail art en sluit af met een laagje top coat te behouden en te zorgen voor de glans. Frans manicures met kleine strass bloemen zijn ook een goede idee voor uw teennagel ontwerp. Lees meer over nail art designs voor beginners.
Valentijn teennagel modellen; Valentijnsdag is net om de hoek en je zou willen verlevendigen uw speciale dag met een aantal leuke teennagel ontwerpen voor uw speciale Valentine datum. Voor een schattig harten ontwerp op uw teennagel, toepassing een witte nagellak op uw teennagels. Once de Poolse gedroogd is, gebruik dan een nail art penseel gedompeld in kleur gel in het rood. Draw kleine harten met de rode verf en vul it up. Laat de nagellak te drogen voordat een top coat. Plaats van de harten, heldere rode rozen op een roze uitvalsbasis kunt u jazz up uw nagels voor de speciale dag. Lees meer over nail art ideeën.
Eenvoudige Gemstone teennagel Design; Dit is een eenvoudige en makkelijk te doen ontwerp dat ziet er elegant en heel mooi. All you need is een basislaag, een gouden gekleurde nagellak, dekhaar en edelstenen. De eerste toepassing van de basislaag op de nagels en als het eenmaal is opgedroogd, gelden de kleur. Plaats nu een edelsteen op elke hoek van de teennagel en toepassen van een topcoat. Nu zet vijf edelstenen rond de eerste een op de grote teen en toepassing van de toplaag.
Frans Pedicure; Een neutrale of natuurlijke-gekleurde polish op de nagel bed, geaccentueerd door een strook wit op de uiterste puntje van de nagel is waarschijnlijk een van de beste manieren om geven uw teennagels een vleugje schoonheid en elegantie. U kunt toevoegen steentjes en stickers om enkele modellen toe te voegen aan je teennagels. Gebruik lijm gemaakt voor strass om mooie ontwerpen en bloemen maken nadat u uw Franse pedicure gedaan.
Lees meer over:; Nail Designs - Do It Yourself; Ideeën voor Nail Art Designs; Naast deze teennagel ontwerpen, kunt u een aantal leuke ontwerpen van dieren-, bruids-ontwerpen, mariene nail art designs. Of het is wild en wacky of koel en elegant, de elementaire ding in gedachten te houden wanneer u de perfecte teennagel design getting is te houden uw voeten schoon en de nagels bijgesneden. Er is niets zo mooi als teennagel ontwerpen op een mooie, verzorgde voeten. If de ontwerpen voor teennagels zijn niet perfect voor uw natuurlijke nagels, dan wilt u misschien een aantal kunstmatige nagels te gebruiken om uw perfecte nail art ontwerp te maken.

No comments:

Post a Comment