Friday 27 January 2012

Wrijven alcohol gebruikt

En jij dacht dat alcohol alleen maar je dronken! Misschien heeft u ook nodig hebben ontsmettingsalcohol om de geest duidelijke. Ontsmettingsalcohol toepassingen zijn in de eerste plaats voor het huis schoonmaken en opruimen. Ontsmettingsalcohol is een mengsel bestaande van 70% isopropyl of absolute alcohol. Ontsmettingsalcohol is alleen bedoeld voor topische applicatie. This populaire reiniger heeft meer toepassingen dan je je kunt voorstellen. Deze transparante vloeistof, is zeer brandbaar en vluchtig van aard. Vandaar, opslaan in koele gebieden en BUITEN BEREIK VAN KINDEREN. Laten we zie in welke manieren kunnen ontsmettingsalcohol nuttig aan u.
Wrijven alcohol gebruikt
Reinigen gemachtigde; De populairste toepassingen van ontsmettingsalcohol is in een huishouden. Huishoudelijke gebruiksmogelijkheden voor omvatten ontsmettingsalcohol, schoonmaken spiegels en ramen. Vaak een bril vies, als gevolg van olie, vuil, stof, sprays en enkele kleverige resten achter. Een snelle afvegen met wrijven alcohol zal schoon het glazen oppervlak draaien uit grime te schitteren in geen tijd! Jaloezieën kan ook worden schoongemaakt door het sproeien van some alcohol. U kunt ook ontdoen van de grime op je telefoon door gebruik te maken wrijven some alcohol op. Lees meer over huishoudelijke schoonmaakmiddelen tips.
Ontsmettingsmiddel; Isopropyl ontsmettingsalcohol toepassingen zijn uiterst algemeen gezien in ziekenhuizen. Artsen vaak gebruiken om handen reinigen, en het is ook gebruikt om instrumenten desinfecteren voordat behulp ze weer. Veel een keer, is een kleine hoeveelheid ontsmettingsalcohol gebruikt om wonden desinfecteren, voordat piercing met een hypodermische naald. Ontsmettingsalcohol is eigenlijk anti-schimmel in de natuur en vrij doodt bacteriën ook. Daarom wordt het veel gebruikt in wondverzorging en geïnfecteerde snijwonden.
Permanente Marks; lippenstift vlekken, permanente markers en olieverf laat stijve merken ongewenste plaatsen. Benieuwd hoe zich te ontdoen van die? Je kunt verliezen deze merken door schrobben ze met alcohol. Maar zorg ervoor dat u het gebruik van alcohol op niet-doorlatend materiaal wrijven, als het moment dat je giet er wat alcohol (een paar druppels) op het merk, de inkt krijgt opgelost. Dit zal uw taak van het wegwerken van de merken gemakkelijk. Ontsmettingsalcohol verwijdert ook de normale inkt vlekken op kleding. Lees verder om te weten allemaal over het verwijderen van vlekken uit kleding.
Fruitvliegen; Het is een walgelijk gezicht te zien een zwarte cover van fruitvliegen op de vruchten. Ze maken de keuken rommelige en volledig verwennen de aanblik! Een van de manieren om ontdoen van fruitvliegen is door een spray uit ontsmettingsalcohol en spuiten sommige van het in de lucht. Dit zal knock-out de vliegen op de vloer, maar zorg ervoor dat u de vruchten verwijderd, voordat u begint met spuiten. Reinig de vloer door vegen IT en afvegen met een normale schonere.
Shining Fixtures; Badkamer fixtures, vanwege vochtigheid, grimy krijgen en waarschijnlijk zwarte schimmel groeien. Te herstellen hun glans terwijl badkamer reinigen, maak een nevel van ontsmettingsalcohol en besproei ze op de fixtures en in elke hoek and crevice van uw badkamer. Was het af met gewoon water, in uw badkamer te ontdekken als een gloednieuwe!
Spierverslapper; Deze is bedoeld voor atleten en fitness freaks. Masseren met ontsmettingsalcohol maakt de huid voel erg cool en kalmeert de lichaamsoppervlak. Echter genereert hitte snel ook. De warmte is zeer effectief in ontspannen van de gespannen spieren. De ache kan onmiddellijk worden verminderd door masseren het getroffen gebied met schoonmaakalcohol. Lees meer op natuurlijke spierverslappers.
Smelten Frost; Het is irriterend om buiten in de kou, slopen de vorst off uw voorruit. Loslaten van uw irritaties, want hier is een oplossing - maak een spray van ontsmettingsalcohol en besproei ze op de voorruit. Zet je ruitenwissers en eenvoudig duidelijke de vorst met de alcohol.
Ontsmettingsalcohol gebruikt voor koorts, niet echt een goed idee, dus niet eens proberen. Ontsmettingsalcohol gebruikt ook omvatten, schoonmaken celtelefoons, computer muis en scherm, CDs en DVDs, verwijderen prijs stickers en verwijderen hond teken. Vergeet niet dat alcohol alleen is bedoeld voor topische toepassing en niet voor consumptie is geen enkele manier. Ik hoop dat dit artikel over alcohol gebruikt heeft u nuttige informatie. Als u tegenkomt meer gebruikt, doe een reactie achterlaten aan mij te laten weten. Ciao! Houd Cleaning!

No comments:

Post a Comment