Thursday 12 January 2012

Behandeling voor hyperpigmentatie,

Donkere en verkleurde vlekken op de huid of vlekken op de huid staan ​​bekend als hyperpigmentatie. Wanneer een overmaat van melanine wordt geproduceerd en vormen aanslag op sommige gebieden van de huid, het leidt tot vlekken op de huid die donkerder zijn dan de omringende huid kleur. This verdonkering van de huid is meestal niet gerelateerd aan blootstelling aan de zon, maar het kan een oorzaak zijn, zoals UV-stralen verhogen de melanine die leiden tot een gebruinde huid. Tijdens dit proces, is ons lichaam verondersteld om de overtollige productie van melanine te reguleren en wanneer dit niet gebeurt, leidt dit in overmaat van melanine. Is het een soort van huidaandoening.
Zwangerschap is een van de oorzaken die leiden tot hyperpigmentatie donkere vlekken op het gezicht meestal bekend als melasma of chloasma. Dit gebeurt als gevolg van hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap en de inname van de pil. Soms donkere plekken op onze huid zijn net geërfd en dus is er geen behandeling beschikbaar voor hen. Dus, als u een van degenen die donkere vlekken op de huid, dan zijn hier enkele van de beste behandeling voor hyperpigmentatie, huismiddeltjes en cosmetische procedures die u kunt kiezen voor om zich te ontdoen van het probleem. Lees over allergieën.
Hyperpigmentatie Behandeling: Home Remedies
Citroensap; Dit is een van de meest populaire home remedies voor hyperpigmentatie. Het bevat anti-oxidanten en werkt effectief in de huid lichter. U kunt mix citroensap met kurkuma poeder om een ​​pasta maken en toepassing het op gehyperpigmenteerde gebieden. You kan een mengsel van citroensap en honing ook proberen als een effectieve behandeling voor hyperpigmentatie. Lees meer over donkere vlekken op het lichaam.
Aardappelsap; Raw aardappelsap is een ander het beste de huid wit. U regelmatig toe te passen over de getroffen gebieden van uw huid om het probleem natuurlijk genezen.
Avocado Juice, avocado's, een rijke bron van vitamine E is nuttig bij de behandeling van hyperpigmentatie. Je moet een rijpe avocado in te nemen, schil en pureer ze. Breng het sap over de getroffen gebieden een keer in een dag geregeld om de resultaten te zien.
Uiensap; uiensap is bekend dat het een klassieke manier om zich te ontdoen van hyperpigmentatie te zijn. Hak de ui in kleine stukjes en mix in een blender. Verzamel de inhoud in een mousseline doek en knijp het om het sap te krijgen. Voeg nu appelciderazijn in dit sap. Breng dit over de getroffen gebieden en afwassen na 20 minuten.
Hyperpigmentatie Behandeling: Cosmetische Chirurgie
Afgezien van de bovengenoemde behandelingen die u kunt proberen thuis, kunt u ook kiezen voor een aantal cosmetische ingrepen. Hier zijn een aantal manieren van hyperpigmentatie verwijderen met behulp van verschillende behandelingen voor de huid. Lees meer over donkere vlekken op de huid.
Chemische peelings; Dit zijn een van de populairste manieren om te verwijderen verwijderen donkere vlekken en patches. Het helpt verwijderen van de dode huid, heldere-up het vuil en verstopte poriën samen met de mee-eters en whiteheads. Het helpt ook genezen verkleuring geven je huid een frisse uitstraling. Er zijn drie soorten schil, oppervlakkige peeling, medium schil en diepe peeling. Een oppervlakkige chemische schil bevat principe glycolzuur, salicylzuur of andere alfa hydroxy zuren (AHA), gebruikt voor minor hyperpigmentatie. Medium schillen bevatten meestal trichloorazijnzuur. Fenol, een van de meest effectieve stof wordt gebruikt in een diepe peeling. Vergeet niet dat je moet veel voorzorgsmaatregelen en zorg te volgen tijdens de herstelperiode, post schil.
Microdermabrasie; Dit is een andere techniek gebruikt om hyperpigmentatie te verwijderen. Het is vooral een exfoliërende behandeling, wordt gebruikt voor het reinigen van uw huid. Samen met de bestrijding van verkleuring van de huid, microdermabrasie helpt ook ouderdomsvlekken op de huid en kleine littekens giving your een frisse, heldere blik.
Laserbehandeling, de laser is bekend als een van de meest effectieve en best hyperpigmentatie behandeling. Een intense laserbundel wordt gebruikt om de gehyperpigmenteerde huid aan te pakken. De laserstraal helpt vernietigen de overtollige pigmentatie en geeft u een uniforme huidskleur. Dit is een van de zeer koos cosmetische ingrepen.
Laser Skin Resurfacing; In het geval van diepe littekens en post-inflammatoire hyperpigmentatie, een laser huidvernieuwing behandeling moet worden gebruikt. Dit is ook wel bekend als kooldioxide resurfacing. De laserstralen diep in de huid en verwijderen van meerdere lagen van huid, vandaar de herstelperiode is langer dan de reguliere Laser behandeling.
Lees meer over:; Skin verkleuring in Melasma; Behandeling voor Melasma; Terwijl u kiest voor een van de bovengenoemde manieren van behandeling voor hyperpigmentatie, is het essentieel om te raadplegen goede dermatoloog eerst. Hij zal in staat zijn om u te vertellen over de beste behandeling voor uw huidtype. Bovendien probeert de home remedies is de veiligste optie, maar het zal langer duren om u de resultaten. Volgende reguliere huidverzorging en rekening nodige voorzorgsmaatregelen is een must na optie voor elke van de behandelingen. All the best!

No comments:

Post a Comment