Tuesday 10 January 2012

Hoe te Uggs Schoon

Ugg laarzen zijn populair geworden luxe en high fashion items en elke fashionista wil het bezit van een paar. Ze zijn gemaakt van schapenvacht en fleece. De term ugg komt van het woord 'lelijk'. Hoewel ugg zijn erg gezellig en comfortabel, ze vereisen heel hoog en de regelmatige schoonmaak als u wilt genieten van het dragen van hen voor vele jaren. Hier is een gids over hoe je uggs schoon te maken.
Hoe Schoon Ugg Boots at Home
Als u probeert om een ​​paar UGG laarzen schoon thuis, dan kan het een beetje riskant zijn. Je moet dus weet de juiste trucs en technieken die u voorkomen dat uw paar UGG laarzen te beschadigen. De eerste stap om ugg schoon te bemachtigen van de juiste reiniging items. Zij zijn bakpoeder, koud water, oude kranten, suède kwast, maïzena, sponsje en een lederen schonere. Eerste schroot alle vuil en vet van je UGG laarzen met een suède borstel. Dit zal ervoor zorgen dat u zich te ontdoen van alle gedroogde modder en vuil. Wanneer alle oppervlakkige vuil is verwijderd, Bevochtig het buitenoppervlak met koud water. At no point of time should you immerse the boots fully in water. Dit beschadigt de binnenkant van de laarzen en ze verliezen hun vorm en klonterig geworden. Volgende, meng gelijke delen van leer reiniger met water in een container. Doop een stukje schone spons in dit mengsel en veeg de buitenkant van de laarzen mee. Als het mengsel in de container gaat erg vuil, weg te gooien dit mengsel en maak een andere partij schoner door verdunning van de Leather Cleaner met water.
Nadat je dit hebt gedaan, opnieuw bevochtigen met een spons en schoon de laarzen te nemen van alle sporen van de stofzuiger. Neem wat oude kranten, vul ze in je laarzen en ze uit te drogen gelegd. De kranten gevuld in de laarzen zal hen helpen behouden hun vorm. Vermijd het drogen van uw ugg in direct zonlicht als het zou kunnen leiden tot verkleuring en vervagen. Idealiter zou de laarzen moet worden overgelaten om te drogen voor vierentwintig uur, maar als je in een haast en de noodzaak om ze te dragen, kun je ze droog met behulp van een haardroger, ingesteld op een gemiddelde stand.
Wanneer uw laarzen zijn volledig droog is, moet u ze geurtjes. Meng 3 eetlepels maïzena met 2 eetlepels bakpoeder en strooi ze in de laarzen. Het bakpoeder zal absorberen onaangename geur, indien aanwezig. Als u wilt, kunt u ook spray de binnenkant van je laarzen met uw favoriete parfum.
Hoe Schoon Uggs met azijn
Ugg laarzen kunnen ook worden gereinigd met behulp van azijn als je niet wilt leren schoonmaakmiddelen gebruiken. Hiervoor moet u aan een mengsel van 4 eetlepels azijn te maken met 5 eetlepels water. Eerste temperen de buitenkant van uw ugg met koud water, vervolgens met de hulp van een schone spons, gelden de azijn mengsel op de laarzen. Zodra u zich heeft aangemeld deze azijn mengsel op de laarzen, laten drogen voor 5 - 6 minuten. In een andere kom, giet er wat water, neem een ​​frisse spons en wrijf je laarzen weer aan de stofzuiger te verwijderen. U kunt ook een tandenborstel ook gebruiken met zachte haren om zich te ontdoen van een hardnekkige vlekken op uw laarzen. Doe wat oude kranten in de schoenen en laat ze drogen voor een hele dag.
Het belangrijkste om te onthouden als je wilt om te weten hoe uggs schoon te maken zonder te ruïneren hen is, nooit meer je uggs zetten in een wasmachine of droger. Uggs mogen alleen met de hand worden gewassen of u misschien het delicate materiaal van uw ugglaarzen schade. Hoewel duur, zijn er schoonmaak producten beschikbaar in de markt die speciaal zijn ontworpen om te poetsen ugg laarzen. Wanneer u uw ugg laarzen na het schoonmaken hen, misschien vind je ze een beetje strak en strak zijn. Maak je geen zorgen als ze terug strekken als je ze te dragen. Als u deze instructies over hoe uggs schoon, zult u in staat om uw dure UGG laarzen te genieten voor meerdere jaren te komen.

No comments:

Post a Comment