Tuesday 24 January 2012

Schedel Tattoos voor Vrouwen

Schedel tatoeages hebben een aantal symbolische interpretaties. De meest voorkomende betekenissen die aan de schedel tatoeages is dat van de dood en sterfte. Hoewel schedel tatoeages kan lijken om een ​​negatief of gevaarlijke imago, het niet noodzakelijkerwijs altijd zo. Er zijn verschillende schedel tatoeages voor vrouwen. Het aantal ontwerpen is onbeperkt, omdat de schedel getrokken kan worden op verschillende manieren en in principe is ieder zijn eigen. Het zal uiteindelijk afhangen van de individuele voor het ontwerpen en het juiste ontwerp te vinden voor zichzelf.
Skull Tattoo Betekenissen
Schedels en gekruiste beenderen behoren tot het assortiment van enge tatoeages. Schedel tatoeages voor vrouwen kan betekenen, dat de drager van de tattoo is niet bang voor de dood. Tegelijkertijd wordt ze gevuld met leven en heeft geen tijd om te sparen voor gedachten over de dood. Voor sommige een schedel tatoeage kan een indicator dat de schedel de drager van de dood protects zijn. Als de schedel tatoeage wordt gecombineerd met kruisen, rozen en vleugels, kan het vertegenwoordigen strijd van de ziel, de opstanding en de eeuwigheid. U wellicht geïnteresseerd in het lezen over de betekenis van schedel en crossbones symbool.
Voor sommige vrouwen, een schedel tatoeage kan aanzienlijke hoeveelheid van de relatie moet de Grim Reaper. Grim Reaper is het schepsel, die door God gezonden om het verzamelen van de vertrokken zielen en deze zielen te vergezellen in het hiernamaals. Voor sommige Grim Reaper, wordt beschouwd als de brenger van dood of kwaad. Op hetzelfde moment, er zijn anderen, die van mening zijn, dat de Grim Reaper is de neutrale lijn tussen goed en kwaad. Bent u misschien geïnteresseerd in het lezen over Grim Reaper oorsprong en de geschiedenis.
De andere gemeenschappelijke betekenis gehecht aan een schedel tatoeage is dat de persoon graag haar leven aan de rand. Dit geldt vooral voor vrouwen, die genieten van gevaarlijke sporten of hobby's en die wil uitbeelden aan de wereld dat ze nergens bang voor. Er is nog een connotatie aan schedel tattoos voor meisjes. Het is knoeien met mij of wat van mij is, en je zult niet worden gespaard. U kunt naar te kijken als een intimidatie factor.
Skull tatoeages kan ook betekenen dat de persoon een angst voor het onbekende is. Op soortgelijke lijnen, kunnen ze ook indicatoren die de toekomst vol onzekerheid. Er zijn anderen, die Opine, die schedel tatoeages kunt ook symboliseren veranderen. In oude tijden werd een schedel tatoeage gebruikt om grote veranderingen weer te geven.
Skull Tattoo Ideeën
Tegenwoordig vrouwen ook graag experimenteren en hoe kan skull tattoos worden achtergelaten? Een simpele advies zou zijn om glad uit de ruwe randen, waarmee de vrouwelijke kant zal worden blootgesteld. Laten we een paar schedel tattoo ontwerpen die kunnen worden schedel tatoeages voor vrouwen. ; Een van de hete favorieten is een banner rond een schedel, samen met een naam gedrukt op de banner. ; Vrouwen die graag experimenteren met het laatste niveau, kiezen voor schedel tatoeages, die schedels overspoeld met vlammen hebben. ; De zachte en vrouwelijke vrouwen die willen een schedel tatoeage, kiezen voor de schedel tatoeages die worden gecombineerd met bloemen. De bloemen kan variëren van steeg tot hibiscus to lelies, enz.; Vrouwen ook opteren voor schedel tatoeages, die worden gecombineerd met smiley's. Het is een indicator, dat de vrouw niet bang is om tegenover de wereld, maar toch is zacht. ; Er zijn een aantal schedel tatoeages, die vreemd uitziende googly ogen, cartoon ogen, enz. Tegelijkertijd zijn er enkele schedel tattoo ontwerpen die no ogen, maar lege bussen moeten hebben. ; U kunt kiezen voor schedel tattoos, omringd door wijngaarden en doornen ook. Ze bedoelen dat je zacht en vriendelijk, indien nodig, en zo hard als een noot om te kraken in andere tijden. ; Als er een belangrijke gebeurtenis in je leven, die gehecht is aan de dood, dan kunt u ook een Grim Reaper tattoo, samen met zeis. Er zijn mensen die schrijven ook de datum waarop het evenement plaatsvond. ; Het meest populaire ontwerp onder vrouwen is, waar een schedel tatoeage sterk versierd met een originele mix van kleuren. De kleurrijke tatoeage kan betekenen eren iemand die is overleden en vertegenwoordigen een viering van het leven van die persoon. ; Kruis bot Skull Tattoo met een zwarte achtergrond een van de vele populaire Skull Tattoo ontwerpen. ; Toevoegen roze of paarse kleur of met linten gladder de demonische aantrekkingskracht van de schedel tatoeages voor vrouwen. Echter, als je tribale tatoeages houdt, zal je wilt houden je schedel tattoo zwart en wit. ; Voor meer informatie, lees; Tribal Tattoos voor vrouwen; Tattoo Design Ideas for Girls; Man Tattoo Designs; De schedel tatoeages kan worden geplaatst op een aantal plaatsen, om meer precies te vrijwel op alle delen van het lichaam. Als u een biker vrouw, kunt u uw schedel tatoeage op de mouwen als het zien er nog goed armband tatoeages voor vrouwen. Wanneer u op zoek bent naar schedel tatoeages voor vrouwen, zou ik adviseren, verbindt u zich ertoe een uitgebreide zoektocht van de vele schedel tattoo ontwerpen. Tegelijkertijd kunt u ervoor kiezen om de tatoeages te combineren met andere vrouwelijke tattoo ontwerpen, om de vrouwelijke look te krijgen en ook een unieke tattoo ontwerpen.

No comments:

Post a Comment