Friday 20 January 2012

Sproet Verwijdering

Sproeten zijn minuscule bruine of rode vlekken op de huid die verschijnen in clutters. Dit is een huid probleem dat is gemeenschappelijk onder zowel mannen als vrouwen en kon worden behoorlijk gênant. Deze plekken vaak op het gezicht, nek, armen en rug en soms zelfs in de hals.
Sproeten op de huid zijn een resultaat van overbelichting aan de zon en worden veroorzaakt door huidbeschadiging door de schadelijke UV stralen van de zon. Als sproeten zijn niet verwijderd, kunnen zij ook leiden tot de ontwikkeling van ouderdomsvlekken op het lichaam, die ook zeer gênante zover iemands uiterlijk betreft. Gelukkig, vandaag zijn er een aantal methoden die kunnen gebruikt worden om sproeten te verwijderen van het huidoppervlak. Hier is enige meer informatie over de vorming van sproeten en sproet verwijdering methoden.
Sproet Formatie
Zoals eerder vermeld, sproeten zijn een resultaat van huid schade door overbelichting aan de zon. De menselijke huid bestaat uit cellen die pigment bekend als melanocyten dat het pigment bekend als melanine produceren produceren. Dit melanine wordt vervolgens toegevoerd aan de huidcellen vormende de buitenste barrière van de huid bekend als keratinocyten. Deze huidcellen presteren de belangrijke functie van de huid beschermt tegen schade, maar wanneer de melanocyten zijn beschadigd door de zon, de huid begint vormende sproeten. Deze sproeten zijn in principe een soort van abnormale collectie van melanine in de huid. Verdere looien of blootstelling aan de zon kan maken sproeten erger.
Sproet verwijdering Methoden
Laserbehandeling; Per dermatologists, laser sproet verwijdering behandeling is de beste beschikbare sproet verwijdering methode vandaag. Het is belangrijk dat u een dermatoloog bezoeken voordat beslissen een sproet verwijdering methode en meeste van hen zou deze methode van behandeling bevelen kiezen. Deze methode werkt voornamelijk door passerende een groene laserlicht over het gebied te behandelen. De laser verwijdert vervolgens de abnormale accumulatie van de melanine pigment, en zodoende sproeten voor een duidelijker uitziende huid. Er wellicht enkele ondergeschikte bijwerkingen van deze behandeling methode zoals kneuzingen of korstvorming, maar zou dit ook genezen in een paar weken tijd. Het gemiddelde aantal behandeling vergaderingen dat een persoon vereist meestal niet dan 2 vergaderingen en het sproet verwijdering zouden afhangen de specialist dat u opteren voor. Lees meer over laserbehandeling voor acne.
Chemische Peels; Chemische peel behandeling of chemexfoliation is de volgende beste optie voor sproet verwijdering. Dit is eigenlijk een methode die wordt gebruikt om de uiterlijk van de huid verbeteren en helpt bij bliksem de sproeten op de huid. Deze behandeling moet worden administreert door een arts, gewoonlijk ten een chirurgie centrum en neemt niet veel tijd. Moet u deze optie met uw arts grondig bespreken voordat kiezen voor IT en zorg ook dat je de mogelijke bijwerkingen van deze behandeling bespreken. Lees meer op chemische peelings voor acne littekens.
Cryochirurgie; Cryosurgery is een behandeling of type sproet verwijdering operatie werkwijze voor het sproet verwijdering die werkt door bevriezing of verbranding van de sproeten. Het is meestal gedaan door bevriezing de huid met behulp vloeibare stikstof en misschien nuttig bij het behandelen slechts een paar van de soorten sproeten. Derhalve out vind over deze optie zoveel als je kan en alleen dan opt voor.
Huid Bleken; Huid bleken is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om sproet verwijdering thuis ook. De huid of gezicht bleken crème moet bevatten hydrochinon en kojiczuur om hem te effectief in sproet verwijdering. Dus check voor de ingrediënten voordat uw aankoop een. Sproet verwijdering crèmes zijn ook een goede optie en werk in dezelfde wijze als huid bleekmiddel.
Intense Pulsed Light Therapy; Dit is een tamelijk nieuwe behandeling voor sproet verwijdering en werkt met behulp intense breedband licht dat het vermogen om energie leveren aan de oppervlakkige lagen van de huid aan sproeten verwijderen heeft. Huid is niet beschadigd door deze methode en er is geen hersteltijd als zodanig voor deze methode.
Dus deze waren een paar van de methoden die gebruikt kunnen worden voor sproet verwijdering. Bij tijden kunnen deze behandelingen ook worden verlangd worden gebruikt in combinatie met elkaar. Echter, omdat er zo vele opties beschikbaar voor sproet verwijderen, moet het niet meer worden beschouwd als een probleem. De resultaten van deze methoden kunnen gemakkelijk worden geanalyseerd door een sproet verwijdering vóór en na de analyse.

No comments:

Post a Comment