Friday 27 January 2012

How om make-up Penselen Schoon

Schoonmaken van je make-up kwasten is een noodzaak na elk gebruik grondig eenmaal per week. Dit komt omdat er niet veel van ons beseffen dat de dode huidcellen, talg en bacteriën krijgt opgesloten in de make-up borstels. Dit kan leiden tot irritatie van de huid, huiduitslag en andere huidaandoeningen. Dus of het is een natuurlijke haren make-up kwast gemaakt van dierlijk haar of van de synthetische makeup borstel met kunstmatige vezels zoals taklon of nylon, schoonmaken je penselen is een absolute must. Hier is een stap voor stap handleiding over hoe je make-up kwasten schoon thuis.
De beste manier om Make-up Penselen Schoon
Er zijn een aantal make-up kwast schoonmakers op de markt beschikbaar. Ze niet alleen helpen bij het verwijderen van de make-up en residu van de borstels, maar ook helpen bij het wegwerken en ontsmetten van de borstels van de bacteriën en ziektekiemen. Als voor de synthetische kwasten, kunt u gebruik milde shampoo of gezichtsreinigingsmiddelen weg te spoelen het vuil en residu van de borstels. Hier zijn een aantal eenvoudige methodes die u helpen van make-up kwasten schoon te maken.
Stap # 1: Na make-up, gebruik maken van een verse babydoekjes om het residu en oliën van de make-up kwasten die u gebruikt te verwijderen. Dit kan omvatten de oogschaduw borstels, blush borstels en lippenstift borstels.
Stap # 2: Elke week, vul je een kleine kom met warm water en voeg een beetje shampoo en drie tot vier druppels tea tree olie aan het water. Een goede kwaliteit reinigende shampoo en tea tree olie met anti-bacteriële en anti schimmel eigenschappen helpen bij het reinigen van de kwasten en het verwijderen bacteriën eraf. Een mengsel van twee delen azijn en een deel water is ook een grote schoonmaak oplossing voor uw penselen. Naast deze een zachte gezichtsreiniger of een milde kruidenthee shampoo is uw beste inzet voor het reinigen van de borstelharen van de samenstelling borstels.
Stap # 3: Plaats uw penselen in de oplossing en spoel rond de borstels elke dertig seconden of zo. Vergeet niet om ze in het water te lang en niet de borstels in kokend water voor het steriliseren van hen.
Stap 4: Spoel de borstels onder warm stromend water wassen de shampoo van de haren. Met een zachte handdoek, dep droog en de borstels de borstelharen te hervormen. Vermijd schrobben de haren hard als je kunt omhoog beëindigen het losdraaien van de borstelharen. Knijp het overtollige water uit de haren.
Stap # 5: Mold de borstels terug in hun oorspronkelijke vorm. Dit is een essentiële stap voor hoe make-up borstels schoon dat helpt behouden het oorspronkelijke vorm van het penseel zelfs na drogen. Vergeet niet om ze te plaatsen op een droge, schone handdoek of een pluisvrije oppervlakte. Het verlaten van de borstels staan ​​tijdens het drogen kan resulteren in de haren krijgt verzwakt. De borstels zal droge in zes tot zeven uur gebaseerd op haar dikte en volheid. Leg de telefoon niet borstels onder elektrische of andere drogers als het kan uiteindelijk verpest je make-up tools. Geen gebruik maken van de borstels tot ze volledig droog zijn.
Als je het schoonmaken van nylon borstels, dan in plaats van ze in een oplossing van warm water, alleen de reiniger van toepassing op de borstels en de werkzaamheden van het reinigingsmiddel in de haren met uw vinger. Spoel onder warm water en gebruik een pluisvrije doek om knijp het overtollige water en bewaar deze voor drogen.
Hoe vaak vergroteingsspiegel Penselen Schoon
Tijdens het schoonmaken uw make-up kwasten met regelmatige tussenpozen is een absolute noodzaak, is het van belang dat u de borstels op basis van het type en hoe vaak u ze gebruikt schoon te maken. Bijvoorbeeld, een borstel gebruikt voor een vloeibare foundation, lip en de room oogschaduw hebben veel residu dat kan moeilijk zijn om een ​​wipe-out met een normale natte doekje. Aldus moet u deze borstels schone op een dagelijkse basis. Aan de andere kant, borstels worden gebruikt voor losse poeders en andere droge cosmetische producten moeten worden schoongemaakt om de twee tot drie weken. Lees meer op make-up borstels en hun toepassingen.
Te voorkomen uw makeup gereedschappen uit vuil, hen in een schone, droge, beschermde plaats slaan zoals een ijdelheid lade, borstel pouch of make-up tas. Weten hoe je make-up kwasten schoon is niet alleen essentieel voor het verwijderen van het vuil, olie en resten van hen, maar ook om de borstels in goede conditie te houden voor een lange tijd.

No comments:

Post a Comment