Sunday 1 January 2012

Formele etiquette regels

Als u wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een formele instelling, moet u een aantal zeer belangrijke dingen in gedachten te houden. En deze dingen zijn goede manieren, wees terwijl groet mensen, een maaltijd, dragen van geschikte kleding, of gewoon praten met gasten. Weten deze formele etiquette regels is zeer essentieel om verlegenheid en mensen met een slechte indruk over u te vermijden. Als je wordt uitgenodigd voor een formele gebeurtenis in het buitenland wonen met een andere cultuur, wordt voorgesteld dat u een passende formele etiquette boek te lezen om te weten wat zijn de dingen die je moet vermijden doen. Laten we bespreken een aantal van de zeer elementaire formele etiquette regels.
Etiquettes een formele setting
Passende Dress; Het is zeer belangrijk om de juiste jurk dragen als je wordt uitgenodigd om naar een formele setting. Als het evenement is voor zes in de avond, zou een donker pak een goede dresscode voor mannen met een wit overhemd en een das. Voor vrouwen zou het een eind van de middag slijtage of een theater te passen. Maar als het evenement wordt gehouden na zes, moet een 'black tie' worden beschouwd. Een zwarte stropdas betekent niet alleen een zwart band met geen gebruikssporen. Voor mannen, het gaat om een ​​single-of double-breasted smoking gedragen met een zwarte zijden strik. In het geval van vrouwen, kan lang avondkleding of 's avonds scheidt worden beschouwd. Het dragen van goed gepoetste zwarte lederen schoenen is een standaard voor schoenen in een formele setting. Als vrouwen het dragen van handschoenen, wordt voorgesteld om ze af voordat handen schudden met mensen.
Bij aankomst; Bij het invoeren, moeten mannen met de hand over hun bovenkleding, zoals hoeden, paraplu, handschoenen, enz. naar de incheckbalie assistent. Als hij komt met een gezelschapsdame, moet hij gids haar naar haar bovenkleding en accessoires overdracht aan de check-assistent. Na het ingeven van de plaats waar het evenement wordt gehouden, moet u eerst te begroeten en mensen te ontmoeten en jezelf te introduceren aan hen. Voer niet in en net begint te drinken en te eten.
Groeten, Greet de gastheer en geef vervolgens een passend geschenk voor die gelegenheid. Als je niet zeker weet of een gift doen of niet, is het beter om een ​​te krijgen, als geschenken zijn altijd acceptabel. While groet een man, moet je je rechterhand te bieden met de palm naar opzij. While groet een vrouw, moet je je rechterhand te bieden met de palm naar boven gericht, om voorzichtig houd de vingers van de vrouw en iets op te tillen. After begroeting van de gastheer, begin dan niet nemen van ongeveer zakelijke aangelegenheden of andere zaken. Lees meer over handdruk etiquette.
Zitplaatsen, wanneer het gaat om zitplaatsen op een tafel, het is een slechte gewoonte om af te zitten voor the host requests te doen. Als u niet uitgesproken over de plaats kaarten, kiest u een goede stoel en staan ​​in de buurt van het tot het verzoek om te gaan zitten is niet gemaakt. Als u met uw escort, bent u verantwoordelijk om haar te helpen op te zitten en opstaan ​​van haar stoel.
Dining; Dit is het belangrijkste onderdeel waar het merendeel van de formele etiquette regels worden gebruikt. Niet de positie van de standaard tabel. Als een vrouw de hand handschoenen aan, moeten ze worden verwijderd en geplaatst op de schoot, en niet op de eettafel. Bewegen niet uw diner bord om het voedsel voor zijn geserveerd. Maken het ook een punt van om geen voedsel te kauwen met het maken van lawaai, en niet te spreken terwijl u een hapje in je mond. Gebruik de juiste voorwerpen aan levensmiddelen op te heffen. Als u niet zeker bent over welke punten moeten worden gebruikt, hoe, wachten tot iemand gebruiken en volg hen. Na het eten voorbij is, niet bewegen de platen en andere gebruiksvoorwerpen. Lees meer over goede eetgelegenheden etiquette.
Lees meer over:; Office Party Etiquette; Dining Etiquette; Na het evenement is afgelopen, niet te missen op het voldoen aan de host en bedanken hem / haar voor de gastvrijheid. Dit zijn enkele van de zeer algemene formele etiquette regels die gevolgd moeten worden om verlegenheid te vermijden in een formele gebeurtenis. Volg gewoon de etiketten en hebben een leuke en plezierige tijd op de gelegenheid.

No comments:

Post a Comment