Thursday 19 January 2012

Olijfolie als een moisturizer

De meeste mensen gebruiken olijfolie om te koken proces als er wordt gezegd dat verschillende voordelen voor de gezondheid. Echter, niet veel mensen weten dat olijfolie is echt goed voor de huid maar ook voor het haar. Bovendien, olijfolie is iets dat al verscheidene eeuwen gebruikt als een remedie voor huidproblemen. Toch, naarmate de tijd verstreek, meer en meer moisturizers en schoonheid producten geïntroduceerd waardoor de populariteit van olijfolie en andere natuurlijke moisturizers naar beneden gegaan. Maar zijn nu de mensen begonnen te beseffen dat het merendeel van deze producten worden gemaakt van chemicaliën en kan leiden tot talloze neveneffecten. Daarom vervangen populaire vochtinbrengende crèmes en lotions met olijfolie zullen echt gunstig. Olive olie moisturizer zal niet alleen helpen om de huid gehydrateerd, maar ook zal de steun bij het wegwerken van huidproblemen zoals acne, zonnebrand, enz.
Olijfolie als een Moisturizer
Met behulp van olijfolie moisturizer is de beste manier van omgaan met een droge huid. Als de winter seizoen is het moment waarop meeste mensen een harde tijd in het voorkomen van de huid tegen uitdrogen, olijfolie is de beste oplossing die men kan te vinden. Afgezien van dit, maakt het polyfenol gevonden in olijfolie helpen bij het beschermen van de huid tegen elke vorm van schade. Net als bij onze huid, het gebruik van olijfolie is ook een goede keuze voor het bijhouden van onze hair gehydrateerd. Olijfolie heeft de mogelijkheid om droog en beschadigd haar herstellen, waardoor het gezond. Dus hier zullen we ontdekken de voordelen van het gebruik van olijfolie op onze huid en haren.
Olijfolie moisturizer voor de huid; Verschillende vochtinbrengende crèmes en lotions die olijfolie bevatten zijn beschikbaar in de markt. Echter, voor de beste resultaten zal het echt geweldig om je eigen olijfolie moisturizer thuis te maken. Het maken van zelfgemaakte olijfolie vochtinbrengende crème is vrij eenvoudig en zal ook bespaart je een hoop geld. Een van de manieren van het gebruik van olijfolie is toe te passen direct op de huid. U kunt het gebruiken als een bad-olie of toe te passen, net zoals u een vochtinbrengende crème. Eerst moet je je gezicht wassen met een goede reiniging, licht je gezicht met een handdoek Pat en dan de olijfolie toe te passen op de huid om de beste resultaten te ontvangen. Er zijn ook enkele eenvoudige olijfolie moisturizer recepten die je kunt proberen. Een manier om de toepassing van olijfolie is door het te mengen met suiker. Deze combinatie werkt als een grote exfoliant, waardoor de huid glad en zacht. Lees meer over olijfolie voor de huid en de gezondheid voordelen van olijfolie.
Een andere manier van het gebruik van olijfolie is door het te combineren met gelijke hoeveelheden van azijn en water. Dit moet worden toegepast 's avonds voor het naar bed gaan, als de azijn en olijfolie' s nachts werken om de huid te hydrateren en zelfs tot de huidverkleuringen, fijne lijntjes lichter en rimpels. Toepassing van een mengsel van olijfolie en een paar druppels essentiële olie van lavendel is niet alleen gunstig voor de huid, maar ook voor het hebben van een goede nachtrust. Afgezien van deze recepten voor het maken van olijfolie moisturizer, is er een andere olijfolie masker dat u kunt bereiden met behulp van een ananas. Blend 1 kopje ananasstukjes met 3 - 4 eetlepels olijfolie in een elektronische mixer. Breng dit op je gezicht, borst en hals en laat ze daar blijven voor 20 - 25 minuten. Spoel af met lauwwarm water en dep droog. Met behulp van olijfolie op je huid, na het uitgaan in de zon zal steun in het verminderen van het effect wordt veroorzaakt door zonnebrand. U kunt gebruik maken van olijfolie moisturizer voor acne problemen. Andere dan deze, dan kunt u ook gebruik maken van olijfolie om het probleem van de droge of schrale lippen te genezen, vooral tijdens winters. Lees meer over moisturizer voor gezicht en het gezicht moisturizer recept.
Olijfolie Moisturizer voor Hair, gewoon zoals olijfolie moisturizer voor de huid, zelfs olijfolie die wordt gebruikt voor het haar heeft een aantal voordelen. De reden voor olijfolie zijn zeer populair geworden als een haar olie is want het is niet plakkerig of vettig like andere haar olie en heeft de capaciteit om haar te beschermen tegen de schade veroorzaakt door de hoge temperaturen. Massage van je haar met olijfolie is de beste behandeling die u kunt proberen om het probleem van droog en futloos haar te genezen. Andere dan deze, olijfolie helpt tegen roos en gespleten haarpunten. Je moet van toepassing olijfolie op je haar en laat het verblijf in uw haar voor een half uur, voordat het te spoelen met een goede shampoo en conditioner. Lees meer over olijfolie voor haar en olijfolie haar behandeling.
Je mag graag weten over:; lichte olijfolie vs Extra Virgin Olive Oil; Olijfolie Nutrition Facts; Afgezien van de manieren van gebruik van olijfolie als een moisturizer, is het ook belangrijk om te weten de aard van de olijfolie die je moet kopen . Investeren in een extra vierge olijfolie en niet zuiver of lichte olijfolie, omdat deze zijn meestal chemisch verwerkt en kan bijwerkingen veroorzaken. Though organische olijfolie crème kan heel duur zijn, is het zeker een goede investering, omdat een fles olijfolie doet laatste voor een lange periode van tijd. Zoals u nu weet de voordelen van het gebruik van olijfolie als een moisturizer voor uw huid en haar, gebruik het en geniet van een gezonde huid, alsmede glanzend en mooi haar.

No comments:

Post a Comment