Tuesday 17 January 2012

Ontdoen van fruitvliegen

Uit alle insecten, fruitvliegjes kan een zeer lastige prospect in ieder huishouden. Trouw aan hun naam, vliegt vruchten worden aangetrokken door de geur van rijpe en rotte vruchten. Maar, vruchten zijn niet de enige voedselbron voor fruitvliegen. Deze vliegen kan worden aangetrokken door elke rottend organisch materie, waaronder rotte fruit en groenten. Ze liever vochtige en vochtig gebieden, evenals fermenteren en rottend organisch materiaal. Dit zijn de ideale broedplaatsen voor dit insect. Afkomen van fruitvliegen is niet zo moeilijk, maar zou vereisen een grondige reiniging van uw gehele huis. Laten we erachter enkele eenvoudige en natuurlijke manieren om ontdoen van fruitvliegen. Meer weten over waar doen fruitvliegen vandaan komen.
Hoe Fruit Flies Verkrijg; De beste manier om ontdoen van fruitvliegen in huis, is grondig reinigen. Echter reiniging uitsluitend de binnenkant van uw huis is niet genoeg om dit insect op afstand te houden. Moet u evenveel belang geven aan de reinheid van de buurt van uw huis alsook. Allereerst, ontdek de broedplaats en voedsel bron van deze insect. Gelukkig, voor fruitvliegen, ze zijn dezelfde, dwz hun voedsel bron en de plaats waar zij ras zijn hetzelfde, en dat maakt het makkelijker om ontdoen van deze insect. Uw vuilnis bin, spoelbak, drain en oude vuilnisbakken kan enkele de belangrijke food bronnen alsook broedplaatsen voor fruitvliegen. Dus, zeker alleen verzegelde tassen of blikjes gebruik met deksels, voor dumping garbage.
Als uw keukenlamp is meer geneigd om als eerste binnengevallen door fruitvliegen, je moet ervoor zorgen dat, geen prullenbak en voedsel zijn onbedekt in de keuken. Ook moet u de gerechten schone, direct na gebruik, en de keukenkasten, dishrags schone, wastafel, etc, correct. Vervreemden van enig rottend levensmiddelen materiaal of groenten en fruit onmiddellijk. Uitzoeken, indien de kasten hebben scheuren of gaten toestaan ​​de binnenkomst van fruitvliegen. Indien zij, vervolgens afdichting deze gaten en scheuren zonder tijdverlies. U kunt gebruiken ammoniak te rijden fruitvliegen afstand van gootsteen en drains. Net flush de drains en wastafel met ammoniak. Zoals ammoniak kan drain reinigers ook worden gebruikt om ontdoen van fruitvliegen snel.
Na reiniging uw gehele huis en de nabijheid ervan, vinden hoe fruitvliegen voer uw huis. Het kan om elk barsten of opening in uw ramen en deuren worden. Als u vindt zulk crack, vervolgens onmiddellijk zegel. Tegelijkertijd, ervoor dat alle uw vensters schermen te voorkomen de binnenkomst van fruitvliegen hebben. Citroengras olie is een effectieve oplossing voor home fruitvliegen. Verdun deze olie met wat water, en daarna spray het huis om fruit te houden vliegt weg. Fly valstrikken zijn een van de oudste methoden gebruikt voor elimineren fruitvliegen. Deze vallen gebruiken ofwel feromonen of ultraviolet licht te trekken en te vangen vliegen, en ze kunnen zeer effectief zijn in de aanpak van het probleem van de fruitvlieg besmetting. Meer over hoe te elimineren fruitvliegen en hoe te ontdoen van fruitvliegen.
Zelfgemaakte Fruit Fly Trap; Veel mensen niet wilt gaan voor de commerciële fly valstrikken. In plaats daarvan zoeken ze naar iets zelfgemaakte, die hen kan helpen zich te ontdoen van fruitvliegen natuurlijk. Een zelfgemaakte fruitvlieg val kan worden gemaakt door met behulp van enkele goedkope en gemakkelijk verkrijgbare producten zoals, azijn, appelazijn, bier of wijn en vloeibare afwasmiddel. U ook nodig een fles of container en sommige aluminiumfolie.
Neem nu de fles en giet er wat ciderazijn, of wijn, en een paar druppels afwasmiddel in. Bedek de mond van de fles met een stuk aluminiumfolie, en maak wat gaten erin, zodat de fruitvliegjes kunt de fles door de gaten. De geur van azijn of wijn zou de vrucht te trekken vliegt, die dan zouden gaan de fles door de gaten die op de aluminium folie. Aan de andere kant zal het afwasmiddel breken de oppervlaktespanning van de azijn of wijn, zodat de vliegen landde op de vloeistof te laten opsluiten in en sterven. Lees meer op wegwerken van fruitvliegen met azijn en home remedies voor fruitvliegen.
Dit zijn enkele van de eenvoudige manieren voor het wegwerken van fruitvliegen natuurlijk. Houden elk hoekje en hoek van uw huis, in het bijzonder uw keuken en badkamer schoon, is een van de beste manieren om zich te ontdoen van fruitvliegen, en te voorkomen dat vliegen besmetting in de toekomst. Moet men bijzonder voorzichtig zijn niet te vuil of prullenbak te houden in de open lucht. Deze paar simpele tips zou nuttig zijn bij het houden van uw huis vrij van niet alleen fruitvliegen, maar ook van andere insecten ook. Zelfs na het nemen van al deze stappen, als je niet op te heffen fruitvliegjes van uw huis, raadpleeg dan een plaag controle professional.

No comments:

Post a Comment