Sunday 1 January 2012

How vlinders aantrekken

Vlinders zijn in principe insecten, maar in tegenstelling tot de meeste van hun neven, dezen zijn mooi, er is nauwelijks een gewoon Jane in deze lijn van de insecten. De vlinder lichaam is verdeeld in drie delen (het hoofd, de borst en buik), zes gelede poten, vier vleugels, een paar antennes, een exoskelet en samengestelde ogen. Het lichaam is bedekt met kleine zintuighaarcellen. De thorax bevat de spieren die de bijgevoegde poten en de vleugels te laten bewegen. Dit alles mag niet de vlinder klinkt aantrekkelijk genoeg, maar het draagt ​​allemaal bij tot wanneer ze die vleugels die opvallende kleuren display flutter. En dit is de opvallende display dat de meeste mensen willen in hun tuinen. Welnu, laten we naar 'hoe vlinders aan te trekken'. Lees meer over vier groeistadia van een vlinder.
Vlinder Kleur; Hoe werkt een vlinder krijgt zijn kleur? Sommige hebben er maar een, terwijl sommige een hele kleurenpalet. De tinten zijn zo intens, dat men gemakkelijk kan uren kijken naar hen. Een vlinder kleur is gekenmerkt door hun minieme schalen. Butterfly schalen zijn gepigmenteerd met melanine dat zij hun verschillende tinten bruin, zwart en in sommige, geel van melanine, terwijl de microstructuur van de schalen zijn verantwoordelijk voor blauw, groen en rood.
Het is de structurele kleuring beginsel dat maakt de kleuren te verschuiven en meer intense verschijnen. Wanneer het licht coherent verstrooid wordt door het fotonisch kristal aard van de schalen, licht wordt doorgegeven door middel van een transparante, multi-gelaagde ondergrond, wat resulteert in meerdere reflecties die intensivering van de vlinder de vleugels van kleuren. De combinatie van structurele een vlinder, gepigmenteerde kleur en kleurenspel te creëren interessante effecten wanneer de vlinder de vleugels van kleur veranderen als het beweegt zijn vleugels en het licht gaat onder verschillende hoeken. En wat je dan krijgt is een vlinder met een enkele of meerdere levendige kleuren.
Het aantrekken Vlinders; Vlinders zijn overal te vinden. Zij zullen fladderen waar ze van nectar te krijgen, de zoete suikerachtige vloeistof zuigen ze met behulp van een buis genaamd proboscis. Ook zij migreren, zoals de fel oranje-zwarte monarch vlinders die aardige afstand overbruggen elke herfst en terug te keren elk voorjaar eieren te leggen. Dus als je verblijf in hun migratietraject, of een locatie die thuis voor hen, dan het aantrekken van vlinders in uw tuin zou blijken te zijn zeer eenvoudig. Meer lezen over wat te doen vlinders eten.
Vlinders worden aangetrokken door bloemen die nectar planten en helder in kleuren. Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige tuinen meer vlinders dan anderen, ondanks het feit dat hetzelfde aantal bloemen. Het antwoord ligt in de kwaliteit van het uw bloemen, de meeste hybriden bevatten geen nectar die vlinders wilt of zelfs te genieten. Dus hebben een balans van wilde bloemen of inheemse soorten. Een andere belangrijke opmerking van belang is ervoor te zorgen dat u beiden; het voorjaar als najaar bloemen. Lente bloemen zal nectar voor vlinders uit hun winterslaap komen, terwijl de herfst bloemen zal helpen vlinders bouwen hun reserves voor de winterslaap.
Kunt u ervoor zorgen een broedplaats voor hen, maar wees bereid om de schade aan de rups kan maken verwerken. Mensen die in het aantrekken van vlinders ervaren in hun tuin ook advies tegen het gebruik van pesticiden op de bloemen, niet alleen van invloed op de kwaliteit van de nectar, het werkt als een afweermiddel voor hen. En het is voorkeur om bloemen in kleine groeperingen eerder dan individueel groeien, krijg vlinders aangetrokken tot een rel van kleuren. Azalea's, Daisy, Salvia, bougainville, vlinderstruik, kroontjeskruid, korenbloem, Coreopsis, daglelie, kosmos, venkel, dianthus, Globe amaranth, Stokroos, Impatiens, petunia, tithonia, waterkers, viooltje, van Black Eyed Susan planten, alyssum, Viburnum, zinnia , asters, Phlox, candytufft, etc zijn enkele van bloemen die veel kleuren toe te voegen aan uw tuin, en brengen de vlinders. En zodra ze beginnen in de komende, daar niet te stoppen, in de kolibries te brengen.
Vlinders zijn uitstekende bestuivers die toename niet alleen bloemen, maar groenten-en fruitproductie te helpen. Volg de eenvoudige regel om te weten, hoe meer de bloemen, hoe meer de nectar 'hoe uw tuin vlinders in attract', meer de nectar, hoe meer de vlinders!

No comments:

Post a Comment