Friday 13 January 2012

Dark Red Hair Color

Verven van het haar rood is een trend die populair is geworden in de afgelopen tijd. Echter, de praktijk van verven van het haar rode lastig op keer. Dit is omdat, terwijl omgaan met de onderliggende pigmenten, de resultante haarkleur kon worden veel verschillend van de gewenste een. Een persoon met donkere haren zou het bereiken van een oranje-rode kleur toon, terwijl die met lichter haar misschien een geelachtige toon hebben.
Donkerrood haar kleur; In de praktijk van haarkleuring, vele factoren moet rekening worden gehouden voordat kleur. Om een ​​perfecte of de gewenste kleur, moet men rekening houden met de huidskleur, oogkleur en het product dat wordt gekozen. Raadpleging van een deskundige wordt vooraf noodzakelijk als men denkt over kleuren hun haar. Dit komt doordat niet gelet op de bovengenoemde factoren kan leiden tot tinten die volledig verschillend zijn van wat gewenst is of verwacht. Lees meer op:; Dark Red Hair Color Ideeën; haarkleuring Ideeën voor Roodharigen; Dark Red Hair Color Producten; De volgende producten, indien goed gebruikt, zou helpen in kleur het haar rode, en het krijgen dat exacte schaduw u altijd gewenste.
Loreal MajiRouge; Dit product kunt u levendige haarkleur tonen van rood verwezenlijken Van Bourgondië tot koper. Het beschermt ook het haar en zorgt voor de nodige conditionering. De 'Loreal MajiRouge' haarkleur is geprijsd op 14,40 dollar.
Shampowder; Het poeder is bestrooid op het haar en mengt met het haar perfect. Het kan gemakkelijk worden toegepast met een borstel-on applicator. Het absorbeert olie en helpt ook bij het verbeteren de beheersbaarheid van het haar. Het product is geprijsd op 13,95 dollars.
Water Works # 29 Fire Red; Het is een permanente haarkleur beschikbaar in de poedervorm en geactiveerd door water. Het bevat geen ammoniak of andere agressieve chemicaliën. Zij kan worden toegepast gewoon door mengen in water zonder de noodzaak van peroxide. Een enkele pack costing 4,99 dollar bevat 6 gram poeder.
Donkerrood haar tinten met Henna, Henna is een natuurlijke donkerrood haarkleurmiddelen die ook maakt het haar gezond, glanzend en sterk. Henna is eigenlijk een plantaardige tannine gebruikt om het haar vlek. Keratine van het haar zekeringen met hennotannin moleculen van henna en de resulterende kleur van het haar rood-oranje. Muizige bruin haar produceert een goede resultaat met henna en een donkerrode kleur is bereikt. Lees meer over henna voor haar te kleuren.
4RR Dark Henna Red; Dit haarkleur product bevat farmaceutische grade peroxide en lage hoeveelheden paraphenylenediamines (PPD) pigment. De conditionering maakt het haar zijdeachtig en zacht. Een enkele pack weegt 4,2 oz en kost 16,48 dollar.
Tips over Kiezen Dark Red Hair Dye; De volgende tips zou helpen bij kiezen de perfecte kleur voor het verven haar. ; Professioneel advies moeten worden genomen voordat ze voor een bepaalde haarkleur. Experts adviseren over het algemeen een haarkleur, rekening houdend met de huid toon. Lees meer over haarkleuren voor uw huid toon. ; Mahoniekleurig kleuren zien er goed uit en zijn subtiel in hun uiterlijk. ; Een rode haarkleur kit met bordeauxrood of violette rode tinten is geschikt voor het verven thuis. Lees meer op schakeringen van haarkleur. ; Men kan ook gaan voor rood haar hoogtepunten plaats van kleurpreparaten het haar geheel in rood. In feite, rode haren hoogtepunten beter uitzien in sommige gevallen. Lees meer over haarkleur hoogtepunten. ; Lees meer op:; haarkleuring Tips; Beste Hair Color Ideeën; haarkleuring Ideeën; Donker rode haarkleur is gemakkelijk te verwezenlijken indien de bovenstaande informatie wordt beschouwd en de tips rekening wordt gehouden.

No comments:

Post a Comment