Tuesday 31 January 2012

Vlinder en Flower Tattoos

Tatoeëren is een van de oudste tradities beoefend over de hele wereld in gemeenschappen van Japan, Afrika, Nieuw Zeeland, Noord-en Zuid-Amerika, Cambodja, Taiwan en nog veel meer. Deze stam tatoeages in de oude dagen betekende spirituele overtuigingen, talismannen, dapperheid, slavernij, het gezag, seksuele kunstaas en liefde of zelfs merken van de vruchtbaarheid. Vandaag tatoeages niet een cultureel doel dienen, zijn ze gewoon gebruikt als stijl quotiënten, identificaties aan bepaalde groepen of soms om sentimentele redenen.
De vrouwelijke vorm betekent schoonheid, gratie, elegantie en natuurlijk sensualiteit. Om deze reden de meeste vrouwen, wanneer ze willen een tatoeage krijgen, kiezen voor vlinder en bloem tattoo ontwerpen. Laten we een kijkje nemen op wat zijn de culturele overtuigingen achter Vervoer vlinder en bloem tatoeages.
Vlinder en Flower Tattoos
Een vlinder is een prachtige schepsel en kan een grote tatoeage optie, omdat van haar opvallende kleur en design. Een bloem, zoals iedereen weet is het ultieme symbool van de goddelijke schoonheid van jeugd, dat heeft einde aan. Getting bloem tattoo ontwerpen zou voelt u zich eeuwig jong. Zowel een vlinder en een bloem hebben een aantal culturele interpretaties en invloeden en hebben hun eigen individuele significantie maar wanneer gefuseerde, geven ze de tatoeage een compleet nieuwe betekenis. Een vlinder fladderende over een Iris of een lelie staat voor de combinatie van vrouwelijke schoonheid en zuiverheid met onschuld. Vlinder en bloem tatoeages maak een verbluffende combinatie van kleuren en zijn een gemakkelijke ontwerp te maken. Deze ontwerpen zijn gekozen, door een groot aantal tattoo fans vanwege hun uniciteit.
Vlinder en bloemen tatouages ​​kunnen worden geïnkt op verschillende plaatsen van het lichaam. Zoals ze zijn elegant en mooi, zou een vrouw graag pronken. De schouder, bovenarm, onderrug, buik, bekkenbereik enkels en de nek zijn voorkeur gebieden waar je kunt krijgen deze tatoeages. Een handige tip, terwijl het krijgen van een tattoo is om ervoor te zorgen dat je het op het vlezige deel, en niet op het bot als dat kan pijnlijk zijn. Grootte van de tatoeage kan variëren met de kleuren. Als je een tattoo op de nek of de enkel, moet de omvang beperkt zijn. Als je wilt een op uw rug of de arm, Getting een grote, opschepperig kleurrijke vlinder zittend op een mooie bloem zou perfect. Lees meer over bloem tatoeages op rug en vlinder tatoeages voor enkel.
Betekenis van Butterfly en Flower Tattoos
De vorm van een bloem is over het algemeen in vergelijking met zachtheid en gratie van de vrouwelijke vorm. Elke bloem heeft zijn eigen unieke betekenis. ; De iris en lelie symbool voor de Heilige Drie-eenheid en de witte en blauwe kleuren van de bloem symboliseren Maagd Maria als een teken van zuiverheid. ; De paarse heeft zijn originaliteit in de Griekse mythologie en betekent liefde en trouw. ; De lotus symboliseert de helderheid van de geest en het hart. ; Het madeliefje staat voor onschuld. ; Een orchidee betekent liefde, schoonheid, kracht en luxe. ; De hibiscus bloem symboliseert delicate schoonheid. ; Een zonnebloem staat voor enthousiasme en plezier. ; Een roos staat voor liefde en romantiek. ; Lees meer over bloem tatoeages en hun betekenissen.
Ook een vlinder in verschillende culturen symbolizes veel dingen zoals: Een vlinder symboliseert de schoonheid van moeder natuur in een Afrikaanse tribale gemeenschap. ; In de Chinese cultuur het symboliseert wedergeboorte en zielen van de doden terugkeren naar de aarde. , In Duitsland betekent dit de voorbode van de geboorte. ; In sommige culturen symboliseert kwetsbaarheid van het leven, uniciteit, onschuld, vrijheid en vrouwelijkheid. ; Nu-een-dag vlinder tatoeages ook betekenen schoonheid, gratie en sensualiteit. ; Butterfly en bloemen tattoos samen in die culturen hebben een verscheidenheid aan betekenissen, maar niet uit wat ze betekenen zullen ze altijd mooi en sierlijk.
Wanneer u het krijgen van een tattoo, is het altijd aangeraden om het te krijgen van een gereputeerde tatoeëerder als hygiëne zaken. De instrumenten die gebruikt moet schoon en gesteriliseerd om elke vorm van infectie te vermijden. Zodra je een tatoeage, je moet het schoon te houden, immers, het is een blessure die je huid en het zal de tijd nemen om te genezen.
Ik hoop dat dit artikel u geholpen bij het verkrijgen van inzicht in de verschillende soorten van vlinders en bloemen tatoeages. Tattoos zijn een geweldige manier van expressie, omdat zij symboliseren verschillende dingen. Een tatoeage kan blijven met u voor een levenslange, dus aarzel niet om een.

No comments:

Post a Comment