Monday 9 January 2012

Body Language - Attractie

Moet ik ga hem praten? Moet ik haar vragen uit? ; Misschien zal ik worden neergeschoten zonder een tweede blik als ik bij haar ...; Misschien zal hij lachen in mijn gezicht ...; Houdt hij van mij? Heeft ze net als ik? Als ik kon alleen lezen haar / zijn geest!
Klinkt bekend. De zoete angst en het verlangen ziet die verder gaan met de nieuwe crush, waar er zo veel romantische slagen van het hart want er is de zenuwslopend angst en twijfel? Wat is de oplossing dan? Heeft u zelf degraderen naar de rol van een verloren liefde? Of bent u nemen dat extra stap en benadering hen?
Nou dat is echt uw keuze te maken, maar wat we kunnen helpen, u laat in op de werkelijke geheimen (open geheimen, al lang vergeten) van de lichaamstaal van de attractie.
Body Language - Attractie
Meesten van ons geloven dat de enige keuze links wanneer we in liefde is ons onderwerp van belangstelling aanpak en onze intenties of gevoelens mondeling duidelijk maken. Alleen dan zullen we weten als onze gevoelens zijn vergeld. Dat is waar we verkeerd zijn, want geloof het of niet, er zijn een hele reeks van non-verbale communicatie tekens en signalen die indicatief zijn voor de vraag of een persoon is aangetrokken voor ons. Simpel gezegd, zijn ze het observeren van de lichaamstaal tekenen van de attractie.
Zoals de term suggereert, onze lichaamstaal is indicatief van onze gedachten en gevoelens. Het derhalve mogelijk is voor ons om of niet een persoon wordt aangetrokken aan ons door simpelweg observeren zijn / haar lichaamstaal kennen. Lichaamstaal verwijst naar de non-verbale tekens en signalen die we geven die indicatief zijn voor ons gedrag - positief of negatief. Dit gebeurt onbewust. En als we succes inhaken op deze signalen, kunnen we leren wat de persoon is denken. Evenzo, wanneer een persoon zich aangetrokken voelt tot een andere, is er een karakteristiek lichaamstaal dat hij / zij zal worden weergegeven - dus in om uit te vinden of de persoon die zich aangetrokken voelt tot ons dat we gewoon nodig om deze te kunnen observeren.
Lees meer over Body Language; Body Taal Explained;; Tolken Body Language; Body Language Aantrekkelijkheid Signs Hoe Body Language Lees
Als een persoon zich aangetrokken voelt tot iemand, zal hij / zij aan bepaalde vertellen staart tekenen dat ons te verzekeren van het zelfde. De noodzaak is om onze ogen de trein naar deze signalen te vangen, want als een persoon heeft zijn tong in je keel, (die laat geen ruimte voor twijfel) de meeste van de tijd zijn ze subtiel.
Meeste van deze lichaamstaal aantrekking tekenen zijn dichter bij de algemene positieve of negatieve lichaamstaal tekenen dat we gekomen om aanvaarden in ons dagelijkse routine. We bijvoorbeeld weten dat een persoon die onderhoudt nul oogcontact niet is geïnteresseerd in wat je zegt. Of iemand die voortdurend tegen zijn neus of friemelen is ongeveer zenuwachtig. Dus ook zijn er een hele lijst van tekens weten als een persoon tot je aangetrokken of niet.
Om meer te weten over de algemene lichaamstaal tekenen, lezen; Body Language signalen; Body Language Gebaren; Body Language attractie tekenen bij de Heren
Het is vrij gemakkelijk om voor deze tekenen kijkje in mannen omdat ze vertonen maar een paar van deze als vergelijking met vrouwen. Daarom is er geen twijfel of verwarrende gevoelens van aantrekking voor iets anders.
Body Language Attractie Tekens in Ogen; Handhaving oogcontact voor langere perioden malen toont dat een persoon is tot je aangetrokken. Het betekent letterlijk 'ik U Zie'. Niet te verwarren voor een snelle vergadering van de ogen in een overvolle zaal en dan schieten de ogen neer net zo snel, maar een bewuste bedrijf van het blik. Misschien transporteren bepaalde dingen doorheen. Langdurig oogcontact leidt tot een toename in de hartslagen en de vrijlating van een adrenaline-achtige substantie genaamd fenylalanine (PEA), wat hetzelfde hormoon dat krijgt vrijgegeven wanneer we in liefde.
Indien hij blijft staren aan, of u catch hem kijken naar telkens je kijken in zijn richting en dan onderhouden oogcontact, zeker hij tot je aangetrokken.
Samen met dat, observeer wanneer hij je ziet voor het eerst of zijn leerlingen verwijden. Hoewel men moet zeer omzichtig om dit en het hele proces duurt 5 seconden mededeling, toch is dit een teken. Het is een subtiele manier letterlijk clearing de ogen zodat ze kunnen observeren u beter.
Opgetrokken wenkbrauwen en flakkeren neusgaten; Controleer voor de iets opgetrokken wenkbrauwen als je hem ontmoet volgende. Observeren of zijn wenkbrauwen omhoog schiet iets bij het zien van jou. Als hij geïnteresseerd is, zal zijn wenkbrauwen nog enigszins worden verhoogd, terwijl je in zijn bedrijf. Dus ook indien hij havens gevoelens voor jou, zijn neusgaten zal flair ooit zo iets.
Glimlachende Demeanor; Een persoon die wil worden buurt zult willen u zo comfortabel mogelijk maken door zettend u op mijn gemak. Aldus hij zal hebben meestal een gelukkig demeanor. Hij zal glimlachen niet alleen met zijn mond, maar zijn hele gezicht - zijn ogen en lichte wangen spoelen als hij glimlacht.
Cherry Lips; Zijn lippen krijgt gespoeld in een lichte rode tint - omdat het bloed zal rush naar dat deel. En als hij zijn lippen of raakt ze likt met zijn vingers - Hij is eigenlijk te denken over wat hij zou willen dat u met hen te doen.
Smoothing kleren en haren; het moment dat hij ziet je en legt contact met de ogen, zal hij overgaan tot afvlakking van zijn overhemd of das of lopen zijn handen over zijn haren glad naar beneden denkbeeldige weerbarstige lokken. Dit is omdat hij wil goed uitzien voor je. En daarom zal een mentale check om te zien of alle dingen op zijn plaats.
Lichaamshouding; Je weet dat hij tot je aangetrokken als hij leunt aan bij u, vast te houden aan elk woord dat je zegt. Zijn schouders zal punt naar u en zelfs als zijn benen zijn gevouwen - de knieën en tenen zal worden opgemerkt in uw richting. Dit is om aan te tonen dat je het centrum van zijn aantrekkingskracht.
Open Positie; Hij zal altijd handhaven een open positie en proberen zijn mannelijkheid show indien hij geïnteresseerd is in jou. Zal hij wijzen zijn borst, zuigen zijn maag in en probeer en passief langer zonder neerhangende zijn schouders. Dus ook het plaatsen van zijn handen op zijn heupen geeft de indruk van een zwaarder lichaam in te stellen. Hij misschien voudige zijn overhemd om zijn armen show als ze goed gebouwd.
"Goederen 'op display; Soms een man zal met zijn handen stand in zijn zak of haak zijn vingers in zijn riem en letterlijk punt naar zijn kruis. Dus ook hij misschien zitten met zijn benen wijd open zodat u kunt 'betere zien'. Deze zijn zeer onbewuste borden naar opgemaakt zijn pakket enzovoort display dat u weet hij goed begiftigd. In de oudheid, vrouwen kozen mannen die fysiek sterk, zodat ze konden jagen en te zorgen voor hen en hun kinderen, en zou een voortzetting van de soort te garanderen. Hoewel de methoden hebben veranderd, diep we nog gedreven door diezelfde aangeboren behoefte.
Krijgt je Aandacht; Hij zal constant proberen en zo dicht aan u als mogelijk, altijd zweefde in uw nabijheid. Zo ook hij zal proberen en hetzij krijg je aandacht door wezen luid of bedenken zijn eigen methodes. Iets dat hem zal in je perifere zicht te houden ten alle tijden.
Elimineren alle barrières; Wanneer hij met u hij zal proberen en elimineren alle barrières dat in vallen tussen jou en hem. Misschien verschuiven een stoel afstand of als u aan een tafel samen, bewegende een glas naar de zijkant. Dus ook hij zou proberen en passief tussen u en iemand anders hen stratenblok afstand en toon hen dat je onder zijn bescherming.
Body Language Attractie Tekens in Touching; De zeer feit dat u laat hij in zijn persoonlijke ruimte spreekt boekdelen over zijn attractie. Anders dan dat hij zal proberen vast te stellen aantal niet-agressieve manieren van je aanraken. Bijvoorbeeld - het houden van uw arm of de kleine van je rug, terwijl die u naar een bepaald gebied of verhuur je knieën raken terwijl je samen zit, knijpen je hand, of zitten dichter dan nodig.
Lichaamstaal van mannen;; Het lezen van een Man's Body Language; Body Language attractie Tekens in Vrouwen: De artikelen kunnen een interessante lezen voor u
Vrouwen door de natuur hebben de vaardigheden van flirten en aandacht voor zichzelf. Derhalve wanneer een vrouw wordt aangetrokken naar iemand wordt het gemakkelijker om deze tekens opmerkt die vijfmaal meer dan wat een man displays.
Body Language Aantrekking in Ogen; Als een vrouw wordt aangetrokken naar iemand zal ze proberen en onderhouden langdurige oogcontact. Als ze observeert je naar haar keek, zal ze houdt uw blik 4-5 seconden kijk dan beneden en onmiddellijk weer naar je kijken. Dit is een zeker teken dat ze tot je aangetrokken.
Dus ook als je haar ziet voor de eerste keer en ze is geïnteresseerd in u, zal haar krijgen leerlingen verwijd. Dit zal leiden tot een hinde-eyed zachtere look die is sub bewust teweeggebracht aantonen dat zij wordt aangetrokken naar u en wil kunnen je te zien beter.
Leunend In; Als ze tot je aangetrokken, zal ze willen laten zien dat ze er is voor u - geïnteresseerd in alles wat je zegt en in principe vast te houden aan uw woorden - dus onbewust she zal geschieden in u wanneer u praat. Veel een keer zal ze leunen tegen iets aan de ronding van haar lichaam te tonen.
Likken Lips; Volgende keer zorgvuldig te observeren en je zult zien dat wanneer een vrouw zich aangetrokken voelt tot iemand haar lippen zal iets gespoeld omdat het bloed haasten om die plek. Bovendien zal ze likken of steenbolk haar lippen, omdat ze de neiging om droog. Ze zou ook van toepassing lippenstift voor je om je aandacht te nemen om haar lippen.
Gezichtsuitdrukkingen, Als ze zich aangetrokken voelt tot iemand, zal een vrouw altijd glimlachen breed en vol. Lachend niet alleen met haar mond, maar haar ogen en wangen - haar ogen letterlijk twinkelen. Dus ook, zal ze zijdelings kantelen haar hoofd om een ​​pose. Meer op gezichtsuitdrukkingen.
Onvrijwillige aanraken; Een vrouw zal raken delen van haar gezicht als de lippen of wangen of haar nek om uw aandacht te krijgen naar die plaatsen, het is een subtiele manier om te zeggen dat ze wil dat je er haar aanraken. Ze speelt ook met haar haren.
Smoothing Kleding en spiegelen Hair; Zodra ze ziet dat je in dezelfde kamer als haar, zul je meer wel dan niet, vinden her glad uit haar blouse. Dus ook zij zal flip haar haren en bloot haar nek dat is een onderdanige manier om te zeggen dat ze kwetsbaar zijn en is niet bedreigd laat je in op haar kwetsbaarheid.
Lichaamshouding, haar schouders zullen worden geconfronteerd naar u toe en haar rug naar iedereen, daarmee aangevend dat ze alle concurrentie uitgeschakeld en hij vindt je interessant genoeg om al haar aandacht richten op je.
Open handpalmen; Let op haar handpalmen de volgende keer dat u te ontmoeten. Als ze staan ​​wijd open, zodat u ze kunt waarnemen, betekent dit dat zij zeer kwetsbaar voor jou. Dit is haar manier van onderwerping, maar aan de andere kant, als haar vuisten zijn goed gesloten betekent dat ze niet genoeg vertrouwen.
Algemene reacties; Als ze lacht om elke kleine ding dat je zelfs kunnen zeggen als je weet dat het niet noodzakelijk dat grappig, je weet dat ze probeert om je ego te vergroten en u comfortabel in haar bijzijn te maken. Dus ook zij zal onbewust proberen om je arm een ​​paar keer te raken.
Spiegels je moves; Als u vindt dat net zoals je je glas te heffen, doet ze ook, of wanneer u uw neus krabben, ze zal hetzelfde doen - Ze is onbewust spiegelen je moves. Ze probeert aan te tonen dat ze tot je aangetrokken en wil om te doen wat je doet.
Voor meer informatie over lichaamstaal van vrouwen te lezen:; Vrouwen Body Language
Zodat de volgende keer dat je je haar uit te scheuren en uitgaven slapeloze nachten nadenken of je wel of niet moet aanpak die ene speciale persoon - volg deze eenvoudige tips en weet precies wanneer hij / zij geïnteresseerd is. All the Best!

No comments:

Post a Comment